Įkraunama...
Įkraunama...

Alennas Karras "Lengvas būdas mesti rūkyti"

Oi kokia ta knyga nesamone!!! Nuobodybiu nuobodybe, mala sh ta pati per ta pati, tai pati nuobodziausia knyga kuria perskaiciau per visa savo gyvenima ir niekam nerekomenduociau, nes nei vienam mano pazistamam dar nepadejo, o pirkau ja todel, kad mestu mano zmona, skaiciau ir as, nors nesu uzkietejes rukorius, parukau tik per fiestas. Sita knyga taip isliaupsinta tik pelno tikslais, o tie neva geri atsiliepimai apie ja tai tik marketingo strategija. Zmona skaitydama buvo truputi primazinusi, bet po to, vel ruko kaip ruke. brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 06 06, 12:04)
Zmona skaitydama buvo truputi primazinusi, bet po to, vel ruko kaip ruke.  brunette.gif

As kiek zinau, tai niekas nicniekas nepades, jei zmogus taip is tikruju nenores mesti.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 06, 12:44)
As kiek zinau, tai niekas nicniekas nepades, jei zmogus taip is tikruju nenores mesti.

O tas kas nores, ir taip mes... Tokios knygos, visokios nicorette gumos ir pleistrai, tai yra biznio darymas is mulkiu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 06 06, 13:32)
O tas kas nores, ir taip mes... Tokios knygos, visokios nicorette gumos ir pleistrai, tai yra biznio darymas is mulkiu.  schmoll.gif

Sita mulke mete rukyti su kramtoske nicorette tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 06, 13:37)
Sita mulke mete rukyti su kramtoske nicorette tongue.gif

A jus? Nu persiprasau blush2.gif 4u.gif nu bet tai reiskia, kad tikrai norejot mest ir reiskia butumet metusi ir be jokiu kramtoskiu, nes cia daugiau psichologine fignia, kai bando isudyt, kad vai "TAI" tau tikrai pades mesti -"kiek daug pazistu kuriems padejo" lotuliukas.gif
O prie gumos neipratot, ji irgi su nikotinu yra, tai mano zm kolegos taip ant jos soko, kad blokais dabar perka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 06 06, 13:47)
A jus? Nu persiprasau  blush2.gif  4u.gif nu bet tai reiskia, kad tikrai norejot mest ir reiskia butumet metusi ir be jokiu kramtoskiu, nes cia daugiau psichologine fignia, kai bando isudyt, kad vai "TAI" tau tikrai pades mesti -"kiek daug pazistu kuriems padejo"  lotuliukas.gif
O prie gumos neipratot, ji irgi su nikotinu yra, tai mano zm kolegos taip ant jos soko, kad blokais dabar perka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Tai cia ir yra psichologine fignia. Kuri padeda mesti rukyti. As nepazystu daug, bet kalbu uz save.
O prie gumos nepripratau. Perejau prie Orbit nejucia biggrin.gif Kaina man labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 06, 13:55)
biggrin.gif Tai cia ir yra psichologine fignia. Kuri padeda mesti rukyti. As nepazystu daug, bet kalbu uz save.
O prie gumos nepripratau. Perejau prie Orbit nejucia biggrin.gif Kaina man labiau patiko.

As tai irgi 10 metu prarukiau, bet niekad nebuvau rukymo manjakas ir kartais net slykscios cigaretes pasidarydavo, tai nustodavau kokiem 3-6men, ir vel po truputi, o dabar tai tik kaip sakau per fiestas, uzduduoju su vyrais biggrin.gif ir zmonai vis velniu duodu, kad smauko ta cigarete, jau kuo toliau, tuo labiau nepernesu, nei smarves, nei to vaizdo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 06 06, 13:13)
ir zmonai vis velniu duodu, kad smauko ta cigarete, jau kuo toliau, tuo labiau nepernesu, nei smarves, nei to vaizdo. schmoll.gif

Tai ne velnių duok, o smarkiau, tarkim į kepenis kokius, savo stiliuko neišduok biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 06 06, 15:15)
Tai ne velnių duok, o smarkiau, tarkim į kepenis kokius, savo stiliuko neišduok biggrin.gif  ax.gif

Ne i kepenis negalima, paskui uz gydima is bendros kisenes biggrin.gif
Atsakyti
Teko skaityt apie ja stulbinamai geru atsiliepimu. Nutarusi mest rukyti, sumasciau ir as ja paskaityt. Nesamone, atsibodo, meciau ir be knygos pagalbos. Tik vis dar kartais kyla smalsumas perskaityt, kad paziuret ka ten taip raso, kad zmones meta po tiek daug metu.
Atsakyti
QUOTE(<jute> @ 2009 06 07, 00:28)
Teko skaityt apie ja stulbinamai geru atsiliepimu. Nutarusi mest rukyti, sumasciau ir as ja paskaityt. Nesamone, atsibodo, meciau ir be knygos pagalbos. Tik vis dar kartais kyla smalsumas perskaityt, kad paziuret ka ten taip raso, kad zmones meta po tiek daug metu.

Ten ta knyga yra gudrus pinigu darymo mechanizmas paremtas VBP marketingo strategija ir visi puola pirkt, galvodami, kad ji padeda, bet perskaite 10 puslapiu meta ja salin, o ja dazniausiai giria net jos neskaite zmones. Isvada - ta knyga nei prie ko, toki sh malima isrutuliuotu bet kas, tik vat kaip ja prakisti tai sugalvojo ne durniai. Zodziu nori mest - mesi ir akyse tos knygos nemates, nenori - is tokiu knygu tik juokas ims...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhilius: 06 birželio 2009 - 23:51
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 00:50)
Ten ta knyga yra gudrus pinigu darymo mechanizmas paremtas VBP marketingo strategija ir visi puola pirkt, galvodami, kad ji padeda, bet perskaite 10 puslapiu meta ja salin, o ja dazniausiai giria net jos neskaite zmones. Isvada - ta knyga nei prie ko, toki sh malima isrutuliuotu bet kas, tik vat kaip ja prakisti tai sugalvojo ne durniai. Zodziu nori mest - mesi ir akyse tos knygos nemates, nenori - is tokiu knygu tik juokas ims...

gal pinigu darymo masina, bet man uz ja 33 litu tikrai nebuvo gaila, nes metus rukyt ne tiek sutaupiau. O ar padeda, tai nuo zmogaus priklauso, kuris pats gali mesti, jos net ir neperka. Kiti 10 psl perskaite numeta, nes issigasta, kad tuoj tikrai mes, sumasto, kad nori dar parukyt, nes tai tipo teikia malonuma thumbup.gif
jei toki ss gali isrutulioti bet kas, idomu, kodel tik butent vieno autoriaus knyga yra tokia populiari? man ji padejo mesti, nors rukiau 7 metus kaip kaminas, zinoma buvo ir noro, nes jei jo nebutu buve, as jos nepirkciau net cool.gif
Atsakyti