Įkraunama...
Įkraunama...

Alennas Karras "Lengvas būdas mesti rūkyti"

o as meciau rukyt kai mano brolis suzinojo ir atskaite morala smile.gif jis man atstojo teva todel jo zodis man daug reiskia smile.gif
Atsakyti
Manęs niekas neįtikintų mest, nes tiesiog nenoriu bigsmile.gif
Atsakyti
man ir nieks nepalieps, kol pati nenoresiu mest. bet reikaliukas jau bresta. pradedu gedintis rukores statuso kai kuriose situacijose 4u.gif
Atsakyti
Meciau rukyti, padedama kramtoskes nikorete, ir savo draugo.
Atsakyti
Ale kaip gerai jau 2 metus kaip nerukau ir prisimenu kad rukiau tik uzmetes aki i tokias temas.
Visgi jausmas kad esi nepriklausomas yra SUPER. Per siuos 2 metus nesurukiau nei vienos cigaretes ,nei vieno dūmo....
Buvom pirtyje ir atvyko draugas kuris nezinojo kad esu nerukantis o pats pamirses nusipirkti nu idomu buvo stebeti lomkes po kiekvieno gurksnio alaus klause ar neturiu kur paslepes nors vienos cigaretes..
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 04 06, 18:10)

Dabar skaitau kita A.Carr knyga "Lengvas budas suliekneti", tai super kaip idomu ir naudinga  thumbup.gif

Kur radote pirkti? Mano draugė jos labai ieško..
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 04 06, 18:10)
Dabar skaitau kita A.Carr knyga "Lengvas budas suliekneti", tai super kaip idomu ir naudinga  thumbup.gif

man ir padėjo, net nereikėjo visos perkskaityt. Bet ją reik periodiškai paskaityt, nes po kažkiek laiko jos poveikis išgaruoja biggrin.gif
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 05 29, 09:19)

aš pirkau Baltų lankų knygyne Akropoly ax.gif
Atsakyti
Mano vyras perskaites sia knyga jau neberuko 2 sav, dar sunku pasakyti kaip cia bus, bet kol kas nusiteikes optimistiskai biggrin.gif Dabar reik tik man prisiruosti, jau puse perskaiciau, tikiuosi greitu laiku pabaigti...
Atsakyti
QUOTE(L&M @ 2009 05 29, 16:45)
Mano vyras perskaites sia knyga jau neberuko 2 sav, dar sunku pasakyti kaip cia bus, bet kol kas nusiteikes optimistiskai  biggrin.gif Dabar reik tik man prisiruosti, jau puse perskaiciau, tikiuosi greitu laiku pabaigti...

O jūs tikriausiai cigarečių gerbėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 05 29, 09:19)

as turiu, karta skaityta, galiu parduoti pigiau, nei knygyne thumbup.gif
Papildyta:
as sitos knygos deka irgi meciau..puse perskaiciau - issigandau, padejau salin, veliau paemiau ir baigiau, na ir neberukau jau metus ir tikrai neazdu pradeti.
aisku didelis noras buvo, bet knyga irgi smarkiai padejo..
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 05 29, 18:14)
O jūs tikriausiai cigarečių gerbėja bigsmile.gif

vis dar... ax.gif

beje, vyras ne tik kad neberuko, bet ir sportuot pradejo doh.gif sako, nebe jaunyn einam, reik rupintis pradet... jauciu ir mane prades kalbint netrukus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(L&M @ 2009 06 06, 00:18)
vis dar...  ax.gif

beje, vyras ne tik kad neberuko, bet ir sportuot pradejo  doh.gif  sako, nebe jaunyn einam, reik rupintis pradet... jauciu ir mane prades kalbint netrukus  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kas cia bloga jei prades kalbinti...? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juk nieko neprarasit.... thumbup.gif
vyras neberuko jau 4men ir labai patenkintas yra thumbup.gif ....
Atsakyti