sveikos mamos
. labai reikalinga pagalba. gal kas buvote (esate) susidure su mikrocefalija
? labai praverstu betkokios zinios.
mano dukrai irgi mikrocefalija,jai 10 metu,nuo metu galvos apimtis visiskai neauga,nesivysto dalis smegenu.
tu parasyk tiksliau kas tave domina,ar gal kokiu klausimu turi?mikrocefalija irgi kaip ir kitos ligos gali buti ir sunkiu ir lengvesniu formu,tad neaisku apie kokia sneki
Brangioji,
Visada tikėkis geriausio.Beje gali tą žodį įvesti į www.google.lt
Gal bent ten tau padės...
Beto galbūt vaikutis gims sveikas?Butinai parašyk man.Sėkmės!
Gal kuriai is jusu taip buvo nutike??? Gal kas nors zinot ka nors smulkiau apie tuos tyrimus? Nes, kaip as supratau, net ne visi ligos sukelejai gali buti isgydtomi... Liga gali progresuoti ir t.t... Tad dabar labai jaudinuos, net nezinau ka galvoti ir labai noreciau susipazinti su teveliais, kurie turejo panasiu problemeliu
Aš irgi labai prašyčiau atsiliepti mamas, kurios augina tokius vaikus. Netikiu, kad jų čia visai nėra, gal tiesiog nenori rašyti... Mes irgi turim šitą bėdą (dėl sunkaus apsigimimo), bet gydytojai nieko konkrečiau negali pasakyti, matyt kiekvienas atvejis yra labai skirtingas, priklauso nuo priežasčių ir vaiko vystymosi.
Okoks yra jusu atvejis? Kas yra jusu vaikeliui ir kiek jam laiko? Ar vystosi?
Sorry, daug klausimu, bet jie yra labai svarbus, nes bent jau minimaliai galime kai kuo [pasidalinti
Sveikutes
![]()
Noriu pratesti temele apie mikrocefalija![]()
Mano dukrytei pries kelias dienas nustate diagnoze: MIKROCEFALIJA. Pasirodo, kad diagnoze nustatyti yra lengviausia... Mikro - reiskias mazas... (mazdaug tas pats kaip hydro - vanduo, dregme) Dabar bando nustatyti sukeleja, o butent tai ir yra svarbiausiaPadare 11 kraujo rezultatu, padare galvos paprasta skana (aciu Dievui, nieko blogo nerado), dabar dar laukia tomograma, rentgenas, neurologas, okulistas (nes vis dar akytes zvairuoja) ir genetiniai tyrimai.
Gal kuriai is jusu taip buvo nutike??? Gal kas nors zinot ka nors smulkiau apie tuos tyrimus? Nes, kaip as supratau, net ne visi ligos sukelejai gali buti isgydtomi... Liga gali progresuoti ir t.t... Tad dabar labai jaudinuos, net nezinau ka galvoti ir labai noreciau susipazinti su teveliais, kurie turejo panasiu problemeliu