as pati susisieksiu su Slankausku,kadangi labai daug yra susidomejusiu.
kai gausiu jo leidima skelbti kontaktus,parasysiu jums visoms.
kol kas viesai be zmogaus leidimo nesinori savavaliauti.
bet jis labai mielas zmogus,yteikia informacija apie prieziura apie auginima,ir genejima.
Lauksime koordinaciu
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 03 04, 23:02)
Shlipse, labai labai ačiū Kai tik sniegas nutirps, taip ir pradėsim jo ieškot
gal ir man kontaktus į AŽ būtų galima?
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 06, 15:19)
skelbiu kontaktus ;
Justas Slankauskas 860174996
Elektrenai
balandzio men.apie 3d.4d.5d.vyks Kaune paroda,jis ten taip pat bus su vynuogemis.
Justas Slankauskas 860174996
Elektrenai
balandzio men.apie 3d.4d.5d.vyks Kaune paroda,jis ten taip pat bus su vynuogemis.
Ačiū
Tikrai gal susitiksime parodoje
Sveikos,
Ir as uzsisakiau is vynuoges.lt melynas Esther ir zalias Aliošenkin. Viska apie genejima ju auginima galima rasti Ju tinklalapyje ir plius labai mieli zmones kantrus tokiai nenusimananciai kaip as, parase daug naudingos informacijos ir gan ilgai atsakinejo i mano gan naivius klausimus. Dabar su nekantrumu laukiu kada galesiu jas atsiimti ir pasisodinti
Ir as uzsisakiau is vynuoges.lt melynas Esther ir zalias Aliošenkin. Viska apie genejima ju auginima galima rasti Ju tinklalapyje ir plius labai mieli zmones kantrus tokiai nenusimananciai kaip as, parase daug naudingos informacijos ir gan ilgai atsakinejo i mano gan naivius klausimus. Dabar su nekantrumu laukiu kada galesiu jas atsiimti ir pasisodinti
QUOTE(Renatarac @ 2009 04 03, 09:36)
Sveikos,
Kodėl būtent toks pasirinkimas? Girdėjau, kad Aliošenkin yra neatsparios ligoms