Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

Labas visiems, mylintiems vynuoges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(azos @ 2011 07 11, 14:18)
Labas visiems, mylintiems vynuoges smile.gif

Labas, o jus mylite tik vynuoges?
... o kaip del vynmedziu? Siaip mes cia daugiau apie vynmedzius... biggrin.gif
Atsakyti
turejom jau nemažai šių augalų, tačiau po šios žiemos su puse atsisveikinom..
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Gal kas nors atsakys g.gif mano antramete vynuoge, bet vaisiu nera, kelintais metais ju sulauksiu? Aciu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2011 07 13, 21:52)
Labas, o jus mylite tik vynuoges?
... o kaip del vynmedziu? Siaip mes cia daugiau apie vynmedzius...  biggrin.gif

Sveiki,
be abejo, apie vynmedžius, bet tikslas juk vynuogės. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kkarile @ 2011 07 15, 11:43)
Labukas 4u.gif
Gal kas nors atsakys g.gif  mano antramete vynuoge, bet vaisiu nera, kelintais metais ju sulauksiu? Aciu labai ax.gif

Labas,
na, sekančiais metais turėtų pradžiuginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(azos @ 2011 07 15, 21:02)

Labas,
na, sekančiais metais turėtų pradžiuginti smile.gif

Aciu 4u.gif O taip laukiu...kaip ilgai tie metai eina doh.gif
Atsakyti
tai pasirodykit kas savo vynuogytes, kap jom pustis sekas ax.gif
Atsakyti
Labutis,
Gal kas zinote ka nors apie vynuogiu veisle CGL ruda? O tai turguje isiule, o niekur jokios info nerandu kas tai per vynuoges smile.gif
Atsakyti
Atlaikius šalta ziema...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gaja271 @ 2011 07 26, 16:15)
Labutis,
Gal kas zinote ka nors apie vynuogiu veisle CGL ruda? O tai turguje isiule, o niekur jokios info nerandu kas tai per vynuoges smile.gif

Sveiki,
prie raidžių CGL(Centralnaja Genetičeskaja Laboratorija) turėtų būti skaičiai, kurie ir papasakotų apie tai, ką jūs įsigijot cool.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
blush2.gif na kadangi as visai nesuprantanti apie vynuoges, o parupo keleta pasisodinti, man isiule sita doh.gif ir jokiu skaiciuku nesake tik prie tu raidziu CGL buvo pasakyta ir ant lapuko parasyta ruda blink.gif man taip atsimenu juokas sueme, pamaniau negi vynuoges bus rudos blush2.gif Bet kai pradejau ieskoti siuo pavadinimu nieko neradau ax.gif
Labai aciu uz siu radeliu paaiskinima:)
QUOTE(azos @ 2011 07 31, 14:42)
Sveiki,
prie raidžių CGL(Centralnaja Genetičeskaja Laboratorija) turėtų būti skaičiai, kurie ir papasakotų apie tai, ką jūs įsigijot cool.gif

Atsakyti
Mano vynuoges tamseja(nesirpsta) ir krenta .nejau neteks valgyti šiais metais,kaip yra buve schmoll.gif Nejau viskam reikia chemijos,kad galetumem sulaukti derliaus verysad.gif doh.gif
Atsakyti