QUOTE(azos @ 2011 07 11, 14:18)
Labas visiems, mylintiems vynuoges
Labas, o jus mylite tik vynuoges?
... o kaip del vynmedziu? Siaip mes cia daugiau apie vynmedzius...
turejom jau nemažai šių augalų, tačiau po šios žiemos su puse atsisveikinom..
Labukas
Gal kas nors atsakys mano antramete vynuoge, bet vaisiu nera, kelintais metais ju sulauksiu? Aciu labai
Gal kas nors atsakys mano antramete vynuoge, bet vaisiu nera, kelintais metais ju sulauksiu? Aciu labai
QUOTE(MRD @ 2011 07 13, 21:52)
Labas, o jus mylite tik vynuoges?
Sveiki,
be abejo, apie vynmedžius, bet tikslas juk vynuogės.
Papildyta:
QUOTE(kkarile @ 2011 07 15, 11:43)
Labukas
Labas,
na, sekančiais metais turėtų pradžiuginti
QUOTE(azos @ 2011 07 15, 21:02)
Aciu O taip laukiu...kaip ilgai tie metai eina
tai pasirodykit kas savo vynuogytes, kap jom pustis sekas
Labutis,
Gal kas zinote ka nors apie vynuogiu veisle CGL ruda? O tai turguje isiule, o niekur jokios info nerandu kas tai per vynuoges
Gal kas zinote ka nors apie vynuogiu veisle CGL ruda? O tai turguje isiule, o niekur jokios info nerandu kas tai per vynuoges
QUOTE(gaja271 @ 2011 07 26, 16:15)
Labutis,
Sveiki,
prie raidžių CGL(Centralnaja Genetičeskaja Laboratorija) turėtų būti skaičiai, kurie ir papasakotų apie tai, ką jūs įsigijot
Laba
na kadangi as visai nesuprantanti apie vynuoges, o parupo keleta pasisodinti, man isiule sita ir jokiu skaiciuku nesake tik prie tu raidziu CGL buvo pasakyta ir ant lapuko parasyta ruda man taip atsimenu juokas sueme, pamaniau negi vynuoges bus rudos Bet kai pradejau ieskoti siuo pavadinimu nieko neradau
Labai aciu uz siu radeliu paaiskinima:)
na kadangi as visai nesuprantanti apie vynuoges, o parupo keleta pasisodinti, man isiule sita ir jokiu skaiciuku nesake tik prie tu raidziu CGL buvo pasakyta ir ant lapuko parasyta ruda man taip atsimenu juokas sueme, pamaniau negi vynuoges bus rudos Bet kai pradejau ieskoti siuo pavadinimu nieko neradau
Labai aciu uz siu radeliu paaiskinima:)
QUOTE(azos @ 2011 07 31, 14:42)
Sveiki,
prie raidžių CGL(Centralnaja Genetičeskaja Laboratorija) turėtų būti skaičiai, kurie ir papasakotų apie tai, ką jūs įsigijot
Mano vynuoges tamseja(nesirpsta) ir krenta .nejau neteks valgyti šiais metais,kaip yra buve Nejau viskam reikia chemijos,kad galetumem sulaukti derliaus