Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

Na ir mano graziai auga vynuoge,bet labai jau jinai kazko mazyte. ax.gif
Atsakyti
Gal kas turit VARDUVA flianciuku? ax.gif
Atsakyti
Turim, bet Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(ramiai @ 2010 05 21, 17:41)
Turim, bet Vilniuje

Kai nesiseka, tai nesiseka. tongue.gif
Atsakyti
Maniske auga didziausiu kuokstu,kada jinai lipti prades,o gal kokia medzio formos bus. g.gif
Atsakyti
O,kaip pas jus su vynuogių ligom?
Mano metukų vynuogytė fantastiškai išsikerojo,net šakele su uogytėm bus,bet žiūriu lapukai apačioje taip lyg ruduoja..sako lioga kokia tai,apziurėjau jokių amarų nėra,bet manau vistiek kažkas negerai,jei kitos vynuogės zaliuoja o šitos lapukai parudę apdžiūvę...
Kuom jūs purškiat vynuoges?
Atsakyti
Niekada nepurškiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2010 06 22, 14:42)
O,kaip pas jus su vynuogių ligom?
Mano metukų vynuogytė fantastiškai išsikerojo,net šakele su uogytėm bus,bet žiūriu lapukai apačioje taip lyg ruduoja..sako lioga kokia tai,apziurėjau jokių amarų nėra,bet manau vistiek kažkas negerai,jei kitos vynuogės zaliuoja o šitos lapukai parudę apdžiūvę...
Kuom jūs purškiat vynuoges?

mažu, nuotraukytę įdėtai smile.gif - lengviau diagnozę pastatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 27 birželio 2010 - 06:59
As 08.15d zadu vaziuot, o jus ? smile.gif
www.vynuoge.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pan@vejys: 03 rugpjūčio 2010 - 09:31
turim mes žalią vynuogę jau kokius tris keturis metus. prižiūrėjom minimaliai ir viskas buvo liux. tik šiais metais lapeliai pradėjo ruduot ir susisukt. gal kas žinot kas čia per liga? ir uogyčių daug mažiau ir mažesnės negu praėjusiais metais. g.gif
Atsakyti
Maniske labai siemet isaugo,dabar mastau kaip reikes ja issaugoti per ziema. g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Manau jums bus tikrai įdomi ir naudinga ši informacija:

Rugsėjo 18 d. Vilniuje Kubiliaus g. 21, vynuogininkų asociacijos prezidentas Bronius Gaigalas "Augalų ir sodininkystės žinių mugės" metu vyksiančioje konferencijoje skaitys paskaitą apie vynmedžių veislių parinkimą, auginimą ir priežiūrą. Paskaita nemokama, daugiau informacijos www.seklos.lt.
Atsakyti