Na ir mano graziai auga vynuoge,bet labai jau jinai kazko mazyte.
Gal kas turit VARDUVA flianciuku?
Maniske auga didziausiu kuokstu,kada jinai lipti prades,o gal kokia medzio formos bus.
O,kaip pas jus su vynuogių ligom?
Mano metukų vynuogytė fantastiškai išsikerojo,net šakele su uogytėm bus,bet žiūriu lapukai apačioje taip lyg ruduoja..sako lioga kokia tai,apziurėjau jokių amarų nėra,bet manau vistiek kažkas negerai,jei kitos vynuogės zaliuoja o šitos lapukai parudę apdžiūvę...
Kuom jūs purškiat vynuoges?
Mano metukų vynuogytė fantastiškai išsikerojo,net šakele su uogytėm bus,bet žiūriu lapukai apačioje taip lyg ruduoja..sako lioga kokia tai,apziurėjau jokių amarų nėra,bet manau vistiek kažkas negerai,jei kitos vynuogės zaliuoja o šitos lapukai parudę apdžiūvę...
Niekada nepurškiau
QUOTE(@akytė@ @ 2010 06 22, 14:42)
O,kaip pas jus su vynuogių ligom?
mažu, nuotraukytę įdėtai - lengviau diagnozę pastatyti.
As 08.15d zadu vaziuot, o jus ?
www.vynuoge.lt
www.vynuoge.lt
Maniske labai siemet isaugo,dabar mastau kaip reikes ja issaugoti per ziema.
Sveiki,
Manau jums bus tikrai įdomi ir naudinga ši informacija:
Rugsėjo 18 d. Vilniuje Kubiliaus g. 21, vynuogininkų asociacijos prezidentas Bronius Gaigalas "Augalų ir sodininkystės žinių mugės" metu vyksiančioje konferencijoje skaitys paskaitą apie vynmedžių veislių parinkimą, auginimą ir priežiūrą. Paskaita nemokama, daugiau informacijos www.seklos.lt.
Manau jums bus tikrai įdomi ir naudinga ši informacija:
Rugsėjo 18 d. Vilniuje Kubiliaus g. 21, vynuogininkų asociacijos prezidentas Bronius Gaigalas "Augalų ir sodininkystės žinių mugės" metu vyksiančioje konferencijoje skaitys paskaitą apie vynmedžių veislių parinkimą, auginimą ir priežiūrą. Paskaita nemokama, daugiau informacijos www.seklos.lt.