Mano vynuogė keverių metų nušąlo matyt.Ir žievė kažkaip lupasi negražiai nuo kamieno.Bet iš šaknų išdygo naujas ūglys.Įdomu iš jo kokia nors nauda bus?
sevikos , ar tiesa kad ira toiu vynuogiu auganciu musu salygom kaip pirktiniu zaliu ir besekliu ? reikia apzeldnt kaimyno siena ir mastaiu las geriau ar tiesiog vijolis ar kokia nor svynuoge , bet nesinori tos melynos rugscios su kauliukais
sevikos , ar tiesa kad ira toiu vynuogiu auganciu musu salygom kaip pirktiniu zaliu ir besekliu ?
reikia apzeldnt kaimyno siena ir mastaiu las geriau ar tiesiog vijolis ar kokia nor svynuoge , bet nesinori tos melynos rugscios su kauliukais
Sveikos, gal kas galit pasidalinti patirtimi. Mano sklype vyrauja priemolis, o gilesni sluoksniai tai ir visiškas molis. Rudenį norėjau nusipirkti vynuogių krūmą, bet mano norus pats krūmų pardavėjas suniekino, sakydamas, kad molyje vynuogės tikrai neaugs, nes vynuogėms tinka lengva žemė. Žinoma paklausiau ir nepirkau, bet vistiek labai knieti pasisodinti. Sakykit, gal kuri nors panašioj situacijoj vis tik auginate vynuoges ir kaip Jums sekasi. Atsiliepusioms išanksto dėkoju.