QUOTE(satanele @ 2009 12 13, 11:30)
Sveikutės, nusimato šalčių, kaip dengiat vynuoges, mano dar tik durpėm apklotos
durpėm, šiaudais, pjuvenom - žodžiu tuom, ką tuo metu turiu
Aš tai dar eglišakiais pridengųsi.
QUOTE(IngridaB @ 2009 12 13, 16:17)
Aš tai dar eglišakiais pridengųsi.
kol buvo mažytės, jaunos, tai aš irgi lenkdavau prie žemės ir užklodavau eglišakėm bet dabar labai jau didelės, sumedėjusios, prie žemės neprilenksi, tai tik apgenėjau stipriai ir šaknis mulčium gerokai (apie 15-20 cm) užpyliau bet mano vynuogės nėra jautrios šalčiams
Sveiki gyvi vynuogiu megejai!
Ar priimsit mane naujoka i savo gretas?
As pirmakart gyvenime bandau isaknydint is bendradarbio gautas sakeles. Vienos rausvos kitos zalios. Sake, kad dideles ir skanios...
Gal atsirastu auginuku isigijimui. Butu smagu, kad ir su pavadinimais...
Aciu
Papildyta:
Aisku, butu idomu pasikeist... Tik kazkaip dar neturiu ka pasiulyti.
Ar priimsit mane naujoka i savo gretas?
As pirmakart gyvenime bandau isaknydint is bendradarbio gautas sakeles. Vienos rausvos kitos zalios. Sake, kad dideles ir skanios...
Gal atsirastu auginuku isigijimui. Butu smagu, kad ir su pavadinimais...
Aciu
Papildyta:
Aisku, butu idomu pasikeist... Tik kazkaip dar neturiu ka pasiulyti.
na šiemet idomiausia bus ar nušalus bus kokia vynuoge ar ne...
tada galėsiu pasakyti atspari veislė salčiui ar ne...o tai kai pirkau tai sake visos atsparios Apdengiau,bet ka zinau,man tie dangstymai šiek tiek juokingi,manau jei šalo tai ir nušalo... Dvi sodinau pavasari ,viena rudeni...baisiausia del rudeni sodintos,tikrai nespėjo gerai isišaknyti..
tada galėsiu pasakyti atspari veislė salčiui ar ne...o tai kai pirkau tai sake visos atsparios Apdengiau,bet ka zinau,man tie dangstymai šiek tiek juokingi,manau jei šalo tai ir nušalo... Dvi sodinau pavasari ,viena rudeni...baisiausia del rudeni sodintos,tikrai nespėjo gerai isišaknyti..
Mes irgi rudenį pasisodinosm 5 nemažus kerus, tai kažin kaip bus iš po tokios žiemos . Bent viena, kad būtų išlikus
Ar dar ne per vėlu genėti vynuoges?
QUOTE(jediara @ 2010 03 27, 00:39)
Ar dar ne per vėlu genėti vynuoges?
Gabūt teoriškai ir per vėlu Jei smarkiai šils oras toliau Bet mes genime ne pagal knygas Ir tik vasarą. Žaliuosius auginius. Taigi nelieka ką genėti nei rudenį, nes po to silpsta, labiau serga augalas, na ir pavasarį, nes bėga sultys. Netgi ir labai ankstyvas pavasarinis genėjimas nėra jau toks nekaltas...