Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

QUOTE(AStonke @ 2009 11 13, 18:10)
as prilenkiau vynuoge uzdejau ant saknu durpiu,o ant stiebeliu egles sakeliu..?
ar gerai,ar apsuktri daugiau dar reikia?
Sako kad ugliai neišala,išala saknys,ar ne taip?

Bet mano viena tai vos ne kasmet issala ir pridengta bet pavasari is saknu atsprogsta g.gif
Atsakyti
O tai kai nusala ir vel atsprogsta,ar duoda derliu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 13, 18:57)
O tai kai nusala ir vel atsprogsta,ar duoda derliu. g.gif

Tai va kad derliaus negaliu sulaukt aggressive.gif
Atsakyti
dabar dar ant eglišakiu uzmečiau ruberoido gabaliuka..
tai jau baisu ir man pasidare,nors mano vynuoges salčiams sako atsparios...bet kaimynas irgi ziuriu visas eglem uzverte,o kai nušala,tai jo,jei iš šaknu atsprogsta tai apie koki ir derliu galima bekalbeti..kol uzauga-vel kita ziema ateina doh.gif
Atsakyti
Tai liudna be derliaus. ax.gif
Atsakyti
merginos,o as is kauliuko isiauginsiu vynuoge???ji jau isdygo,bet gi pavasaris toli?
Atsakyti
Mes irgi ne vienus metus derliaus laukiam,tai ir tu gal issiauginsi. biggrin.gif
Atsakyti
Bet jai is pirktines vynuoges kauliuko tai bus labai jautri ir ligom ir salciui mes viena tokia turejom tai galiausiai iskasiau schmoll.gif
Atsakyti
turim paprastas, kuriu uogos smulkios, bet labai gero skonio smile.gif bei neseniai pasodinau balta, bet va suo iskase verysad.gif tai isodinau atgal ir pamulciavau durpem (cia neva pasildymui), kaip manot, isgyvens? doh.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti,pamatysim pavasari. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar ne per anksti dengiat vynuoges žiemai (kalbu apie šalčiui atsparias veisles)? unsure.gif Gi net ir žieminių temperatūrų dar nėra - dienomis dar pliusas, o kai vynuogės sušus, tai didesnių problemų bus: ir ligos užpuola, ir kenkėjai unsure.gif pvz, mes dar tik genim jas, o dengsim/mulčiuosim žiemai tada, kai tiek nakties, tiek dienos temperatūros bus jau apie minus 5. Visada taip darėm ir niekada nenušaldavo, nesirgdavo, visada uogų turėjom rolleyes.gif
Na, nebent pas jus labai jautrios šalčiams yra ax.gif
Atsakyti
As tai dar nedengiau,tik pamulciavau. ax.gif
Atsakyti