Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 03, 20:45)
Nu, žinokit, ir aš šiandien smaguriavau vynuogėm  ax.gif  (nes darbo dienom iki jų nueiti neprisiruošiu  cool.gif ). Prisiskyniau savo "Canadice", tai nei Moldavijos nereikia  mirksiukas.gif . Valgai valgai ir negali sustot ..

Gundote , tikriausiai reikės bėgt nusipirkti vynuogių, nes seilės tysta pagalvojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 03, 19:45)
Nu, žinokit, ir aš šiandien smaguriavau vynuogėm  ax.gif  (nes darbo dienom iki jų nueiti neprisiruošiu  cool.gif ). Prisiskyniau savo "Canadice", tai nei Moldavijos nereikia  mirksiukas.gif . Valgai valgai ir negali sustot ..

Nu tikiuos ir aš tų Canadice kažkada valgysiu smile.gif .
Atsakyti
O iš kur perkate ''Canadice'' , norėčiau jei skanios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 10 03, 17:29)
Galėtų mums papasuoti ruputėlį mirksiukas.gif

Gerai būtų biggrin.gif bet turbūt visas jau suvalgėhihihi.gif
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 03, 18:45)
Nu, žinokit, ir aš šiandien smaguriavau vynuogėm  ax.gif  (nes darbo dienom iki jų nueiti neprisiruošiu  cool.gif ). Prisiskyniau savo "Canadice", tai nei Moldavijos nereiki:mirksiukas: .Valgai valgai ir negali sustot ..

Aš savų tai net veislės pavadinimo nežinau, bet kai prinoksta, tai skanios būna essen.gif
Atsakyti
O pas mane dar nėra jokių, tik parduotuvės biggrin.gif
AveM užsikasus darbais, nepametėja vynuogių tongue.gif
Atsakyti
Kartais ir parduotuvėje būna skanių thumbup.gif

Tai kad agurkus pabaigė marinuoti g.gif dabar turbūt pomidorus, burokėlius ir kitas gėrybes ruošia žiemai smile.gif
Atsakyti
Šaunuolė ji , tai manau ji vienintelė tokius agurkus turėjo , o pas mane šnipštas , nors pomidorų turėjau , tai į minusą nėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 04 spalio 2009 - 18:43
QUOTE(satanele @ 2009 10 04, 19:05)
O iš kur perkate ''Canadice'' , norėčiau jei skanios  schmoll.gif

Man jų pirkti jau gal 10 metų nereikia biggrin.gif - turiu savo ir uogų, ir sodinukų 4u.gif .Mūsų giminėj visi šitom vynuogėm apsisodinę lotuliukas.gif . Net sesuo į savo sodą Kembridže šitą veislę nusivežė thumbup.gif - sakė, kad Anglijoj tokių skanių neranda (perdeda, aišku..). Nu faina veislė - skani, besėklė...
Ryt galėsiu įkelt nuotrauką kaip derlius atrodo.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 04, 22:15)
Man jų pirkti jau gal 10 metų nereikia  biggrin.gif  - turiu savo ir uogų, ir sodinukų  4u.gif .Mūsų giminėj visi šitom vynuogėm apsisodinę  lotuliukas.gif . Net sesuo į savo sodą Kembridže šitą veislę nusivežė  thumbup.gif  - sakė, kad Anglijoj tokių skanių neranda (perdeda, aišku..). Nu faina veislė - skani, besėklė...
Ryt galėsiu įkelt nuotrauką kaip derlius atrodo.

Va iš jūsų ir pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 10 04, 19:29)
Kartais ir parduotuvėje būna skanių thumbup.gif

Tai kad agurkus pabaigė marinuoti g.gif dabar turbūt pomidorus, burokėlius ir kitas gėrybes ruošia žiemai smile.gif

Taip mergaites,dirbu kaip uz Tevyne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 10 04, 23:28)
Va iš jūsų ir pirkau  4u.gif

O kaip paaugo per vasarą? Ar viskas gerai?
Atsakyti
Štai, kaip atrodo "Canadice" derlius (tik nuotraukos pernykštės, nes šiųmetės gavosi doh.gif labai tamsios):
user posted image user posted image user posted image

O čia "Joniškio saldžioji" :
user posted image
Atsakyti