QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 09:12)
Arba gera rusi augini,arba vieta patiko.Nes maniske tai stovi vietoje su kelias lapeliais.
Gal rūšis nes auga kampe prie balkono, saulė iki pietų ir viskas
QUOTE(satanele @ 2009 08 16, 18:44)
daivaP tau už tokias gražias ,ir tikriausiai skanias vynuoges kokiam krašte gyveni ,gal man arčiau iki tavęs
Žiūrint kokiam krašte tu aš saulės mieste
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 19:43)
Nesok priekin mamos. Cia toks posakis yra"nesok priekin tevo".
Vaikai, gyvenkime draugiškai, nesimuškim negirdėjau tokio posakio
QUOTE(satanele @ 2009 08 16, 20:33)
pasirodau savo vynuogytes
Užaugs, nepergyvenk
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 08 17, 12:55)
DaivaP, o kokios ten veislės taviškė? nu labai diiiidelės Kuom tręši?
Nežinau veislės reikia vyro klaust visai netręšiu o ji auga tik ūglius, lapus vyras vis nukarpo, kad saulės daugiau gautų
QUOTE(satanele @ 2009 08 18, 09:20)
O aš tų mėlynų nenoriu,pas mama labai daug ,bet niekas jų nenori valgyti,jos rūgštesnės ir gaižios
apželdinimui jos labai garai,pavėsinė pas mama
apželdinimui jos labai garai,pavėsinė pas mama
Mėlynų yra ir skanių, čia jūs kalbate apie "Ivanausko rastinukę", o yra labai skanios lietuviškos (išvestos Gailiūno) "Juodupė", "Stela". O dar latviška Zilga.
QUOTE(Knifofija @ 2009 08 26, 00:36)
Mėlynų yra ir skanių, čia jūs kalbate apie "Ivanausko rastinukę", o yra labai skanios lietuviškos (išvestos Gailiūno) "Juodupė", "Stela". O dar latviška Zilga.
čia aš manau kalba eina apie tas paprastąsias,juodupę pirkau pavasarį ,bet man ji taip ir neparodė gyvybės
tikra teisybė
QUOTE(satanele @ 2009 08 27, 19:11)
Na taip maža ta mūsų Lietuvėle,bet prisiruošti kaip sunku :)daivaP,aš turiu sūnų 94 gimimo,tai gal ir ženta atsivežti
galėtų ta pačią diena su uošviene gimšę švęsti ,nepriimk už rimtą
galėtų ta pačią diena su uošviene gimšę švęsti ,nepriimk už rimtą
pasirodo, vaikai vienmečiai jau reikia pradėt į žentus dairytis bet, kad dukra dar nesidairo
Šaunuolė, nėra ko snaust
Šiandien MB išgenėjo vynuoges, kad greičiau sunoktų tos mėlynos jau viena kita uoga sirpsta, bet jos neskanios, o tos skaniosios dar kažko laukia dienos dabar saulėtos, tai galėtų sau nokti
Šiandien MB išgenėjo vynuoges, kad greičiau sunoktų tos mėlynos jau viena kita uoga sirpsta, bet jos neskanios, o tos skaniosios dar kažko laukia dienos dabar saulėtos, tai galėtų sau nokti
tikra tiesa, nes dabar tiek darbų