Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

Gerai,bet tikrai gausiu,nes ta moteryte daktarui kiek nori duos atzalu,tik pasiimti reikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 09:12)
Arba gera rusi augini,arba vieta patiko.Nes maniske tai stovi vietoje su kelias lapeliais.

Gal rūšis g.gif nes auga kampe prie balkono, saulė iki pietų ir viskas smile.gif
QUOTE(satanele @ 2009 08 16, 18:44)
daivaP tau 4u.gif  už tokias gražias ,ir tikriausiai skanias vynuoges thumbup.gif kokiam krašte gyveni ,gal man arčiau iki tavęs lotuliukas.gif

Žiūrint kokiam krašte tu biggrin.gif aš saulės mieste rolleyes.gif
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 19:43)
Nesok priekin mamos. biggrin.gif  biggrin.gif  Cia toks posakis yra"nesok priekin tevo". biggrin.gif

Vaikai, gyvenkime draugiškai, nesimuškim lotuliukas.gif negirdėjau tokio posakio bigsmile.gif
QUOTE(satanele @ 2009 08 16, 20:33)
pasirodau savo vynuogytes

Užaugs, nepergyvenk 4u.gif
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 08 17, 12:55)
DaivaP, o kokios ten veislės taviškė? bigsmile.gif nu labai diiiidelės thumbup.gif Kuom tręši?

Nežinau veislės ax.gif reikia vyro klaust biggrin.gif visai netręšiu lotuliukas.gif o ji auga thumbup.gif tik ūglius, lapus vyras vis nukarpo, kad saulės daugiau gautų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 18, 09:20)
O aš tų mėlynų nenoriu,pas mama labai daug ,bet niekas jų nenori valgyti,jos rūgštesnės ir gaižios schmoll.gif
apželdinimui jos labai garai,pavėsinė pas mama thumbup.gif

Mėlynų yra ir skanių, čia jūs kalbate apie "Ivanausko rastinukę", o yra labai skanios lietuviškos (išvestos Gailiūno) "Juodupė", "Stela". O dar latviška Zilga.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 08 26, 00:36)
Mėlynų yra ir skanių, čia jūs kalbate apie "Ivanausko rastinukę", o yra labai skanios lietuviškos (išvestos Gailiūno) "Juodupė", "Stela". O dar latviška Zilga.

čia aš manau kalba eina apie tas paprastąsias,juodupę pirkau pavasarį ,bet man ji taip ir neparodė gyvybės
Atsakyti
DaivaP,kiek tos Lietuvos yra. biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif tikra teisybė smile.gif
Atsakyti
Na taip maža ta mūsų Lietuvėle,bet prisiruošti kaip sunku smile.gif
daivaP,aš turiu sūnų 94 gimimo,tai gal ir ženta atsivežti lotuliukas.gif
galėtų ta pačią diena su uošviene gimšę švęsti blink.gif ,nepriimk už rimtą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 27 rugpjūčio 2009 - 19:14
QUOTE(satanele @ 2009 08 27, 19:11)
Na taip maža ta mūsų Lietuvėle,bet prisiruošti kaip sunku :)daivaP,aš turiu sūnų 94 gimimo,tai gal ir ženta atsivežti lotuliukas.gif
galėtų ta pačią diena su uošviene gimšę švęsti blink.gif ,nepriimk už rimtą biggrin.gif

bigsmile.gif pasirodo, vaikai vienmečiai thumbup.gif jau reikia pradėt į žentus dairytis biggrin.gif bet, kad dukra dar nesidairo lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske 95 gimimo,bet jau zentus renkasi. biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolė, nėra ko snaust bigsmile.gif

Šiandien MB išgenėjo vynuoges, kad greičiau sunoktų smile.gif tos mėlynos jau viena kita uoga sirpsta, bet jos neskanios, o tos skaniosios dar kažko laukia biggrin.gif dienos dabar saulėtos, tai galėtų sau nokti rolleyes.gif
Atsakyti
Jos nenoksta,nes zino jog as dabar neturiu laiko nuvaziuoti. biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif tikra tiesa, nes dabar tiek darbų bigsmile.gif
Atsakyti