Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

DaivaP, o kokios ten veislės taviškė? bigsmile.gif nu labai diiiidelės thumbup.gif Kuom tręši? g.gif

QUOTE(dahlia+++ @ 2009 08 17, 10:11)
Pirmametėms nereikia dar jokių atramų.. Rudenį, kai numes lapus, vis tiek teks nukirpt paliekant tik 5-6 pumpurus nuo apačios (na, liks apie 30 cm stagariukas  smile.gif ).. O tada ant šaknų durpių užpilsi, jei veislė lepesnė - dar eglišakių užmesi ir lauksi pavasario.

drinks_cheers.gif aš irgi taip darau cool.gif
Bet pagalvot apie tvirtas stiprias atramas vistiek reiktų, ne šiems metams, ne, bet juk ne vienerius metus vynuogytės toj pačioj vietoj augs - taigi, reikia pasirūpinti, kur jos galėtų lipt mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri turit atliekamu vynuogiu daigeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 08 17, 14:09)
Merginos gal kuri turit atliekamu vynuogiu daigeliu blush2.gif

Turėsiu ax.gif , nuo rugsėjo pabaigos jau galėsiu iškasti.. Besėklės, atsparios šalčiui, labai skanios smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 08 18, 09:23)
Turėsiu  ax.gif , nuo rugsėjo pabaigos jau galėsiu iškasti.. Besėklės, atsparios šalčiui, labai skanios  smile.gif ..

O rudenį galima kasti atžalas?Darbe kieme nusižiūrėjau jau tokios derlingos,visai neprižiūrimos vynuogės,nei jo pašąla,nei jas kas labai žiūri,o kasmet mėlynų vynuogių.Tai sakaiu nugvelbsiu atžalą.Bet galvojau pavasarį?Jei galima ir rudnį,o kodėl ne? g.gif Tik ar spės įsišaknyti? g.gif
Atsakyti
Tai kiek zinau ir rudeni ir pavasari sodina.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 08 18, 10:02)
O rudenį galima kasti atžalas?Darbe kieme nusižiūrėjau jau tokios derlingos,visai neprižiūrimos vynuogės,nei jo pašąla,nei jas kas labai žiūri,o kasmet mėlynų vynuogių.Tai sakaiu nugvelbsiu atžalą.Bet galvojau pavasarį?Jei galima ir rudnį,o kodėl ne? g.gif Tik ar spės įsišaknyti? g.gif

O aš tų mėlynų nenoriu,pas mama labai daug ,bet niekas jų nenori valgyti,jos rūgštesnės ir gaižios schmoll.gif
apželdinimui jos labai garai,pavėsinė pas mama thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 18 rugpjūčio 2009 - 09:21
As pasisodinusi geltonaja,bet kai taip man su jomis nesiseka,tai nors melynaja noreciau tureti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 08 18, 10:23)
Turėsiu  ax.gif , nuo rugsėjo pabaigos jau galėsiu iškasti.. Besėklės, atsparios šalčiui, labai skanios  smile.gif ..

O kaip saunu rezervuojuosi mirksiukas.gif

melynu pas man yra man jos karcios ir auga kaip pasiutusios pas man ir daigeliu maciau yra smile.gif
Atsakyti
O man buvo davusi pazistama melynosios medeli,deja jis issalo.
Atsakyti
AveM as tau atsiusiu rudeniop daigeliu PAZADU ax.gif
Atsakyti
Aciu,bet as tikiuosi gausiu cia vietoje pas viena moteryte.Mes jos gyvulelius gydem,tai jinai sake,vaikai kiek tik norit tiek ir kaskites. bigsmile.gif
Atsakyti
Jei negausit tik pasakyk mirksiukas.gif
Atsakyti