Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

Jei labai šalta žiema, tai reiktų eglišakėm uždengti smile.gif nors mes niekada nedengiam, buvo kartą nušalus, bet vėl atsigavo, jos taip greitai auga, kad nespėji jų karpyt, nes per daug ūglių leidžia ax.gif
Atsakyti
Arba gera rusi augini,arba vieta patiko.Nes maniske tai stovi vietoje su kelias lapeliais.
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 15, 17:37)
Čia tai geras bigsmile.gif pasimaudai, pasmaguriauji thumbup.gif  thumbup.gif

O pas mus bus ir neblogas derlius bigsmile.gif
user posted image

daivaP tau 4u.gif už tokias gražias ,ir tikriausiai skanias vynuoges thumbup.gif
kokiam krašte gyveni ,gal man arčiau iki tavęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 16 rugpjūčio 2009 - 18:45
QUOTE(satanele @ 2009 08 16, 19:44)
daivaP tau 4u.gif  už tokias gražias ,ir tikriausiai skanias vynuoges thumbup.gif
kokiam krašte gyveni ,gal man arčiau iki tavęs lotuliukas.gif

Nesok priekin mamos. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Cia toks posakis yra"nesok priekin tevo". biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

pasirodau savo vynuogytes
Atsakyti
Panasios ir mano tik dar mazesnes. ax.gif
Atsakyti
Nežinau ka su jom daryti,jos jau kabinasi ,vyniotis nori ,o aš neturiu atramų g.gif
Atsakyti
O tai is kokiu pagaliuku laikinos negali sukonstruoti.
Atsakyti
Jaučiu rytoj reikės taip padaryti,vielas ištampyti,o kažin žiemą jų pakirpti nereikia?
Atsakyti
Na iki tiek maniske dar neisaugo,tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 16, 22:07)
Nežinau ka su jom daryti,jos jau kabinasi ,vyniotis nori ,o aš neturiu atramų  g.gif

Pirmametėms nereikia dar jokių atramų.. Rudenį, kai numes lapus, vis tiek teks nukirpt paliekant tik 5-6 pumpurus nuo apačios (na, liks apie 30 cm stagariukas smile.gif ).. O tada ant šaknų durpių užpilsi, jei veislė lepesnė - dar eglišakių užmesi ir lauksi pavasario.
Beje, o kokia tai veislė??
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 08 17, 10:11)
Pirmametėms nereikia dar jokių atramų.. Rudenį, kai numes lapus, vis tiek teks nukirpt paliekant tik 5-6 pumpurus nuo apačios (na, liks apie 30 cm stagariukas  smile.gif ).. O tada ant šaknų durpių užpilsi, jei veislė lepesnė - dar eglišakių užmesi ir lauksi pavasario.
Beje, o kokia tai veislė??

Labai ačiū ,gera informacija 4u.gif
Atsakyti