Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

Pas mane tiek vietos nera,kad galeciau auginti siltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 15, 09:03)
Pas mane tiek vietos nera,kad galeciau auginti siltnamyje.

Nors šeimyna šiaušiasi,kad gadinu jų maudymosi šiltnamis,bet vsitiek aš jau vieną vynuogę kampe pasodinau ir kitą bandysiu pasodinti kitame kampe.O šonuose sukišiu remontantines avietes,kad ir po šalnų,dar būtų uogų. mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
Tai ko jie siausiasi,juk kaip tik bus patogu pasimaudzius ir uogu pasiskinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 08 15, 10:49)
Nors šeimyna šiaušiasi,kad gadinu jų maudymosi šiltnamis,bet vsitiek aš jau vieną vynuogę kampe pasodinau ir kitą bandysiu pasodinti kitame kampe.

Čia tai geras bigsmile.gif pasimaudai, pasmaguriauji thumbup.gif thumbup.gif

O pas mus bus ir neblogas derlius bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
Kaip faina,mano dar desimt metu praeis kol tokio derliaus sulauksiu.
Atsakyti
Nepraeis, jos gan greitai auga smile.gif
Atsakyti
daivaP kaip įdomiai sugalvojot baseiną thumbup.gif ,turėjom ir mes tokį ,kol šuo sudraskė,suklijavom ir pardavėm,o vynuogių ir aš negaliu sodinti šilnamyje,mažai vietos ir dar plėvele dengtas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 15, 18:18)
Nepraeis, jos gan greitai auga smile.gif

Na kol uzaugs maniskes,tai reikes pas tave i svecius vaziuoti po vynuoge pasedeti.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 15, 19:51)
daivaP kaip įdomiai sugalvojot baseiną  thumbup.gif

Čia ne aš schmoll.gif o IngridaB šiltnamyje baseinėlį turi biggrin.gif
QUOTE(AveM @ 2009 08 15, 20:13)
Na kol uzaugs maniskes,tai reikes pas tave i svecius vaziuoti po vynuoge pasedeti.

Mielai prašom mirksiukas.gif ir dar vynuogių prisivalgysim bigsmile.gif
Atsakyti
Tai aisku,kad valgysi.Tiek kelio sukorus nesedesiu,o jau valgysiu pilna burna. biggrin.gif
Atsakyti
Nu geras apsižiurėjau,buvau pirmais pas vynuogių nuėjus,tai ant rudens iš proto eina,bet gal žinot kaip jas žiemai reikia ruošti,aišku dar anksti,bet pasiruošti neprošalį bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane pernai viena issalo siemet kita pasisodinau,kaip su elgtis ir pati nezinau.Turbut reikes eglisakiu truputi uzmesti.
Atsakyti