Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

Mano pirmi metai ,pirkau tris ir visos apsalo ,bet jau gerokai ataugino sakeles,kuom treset vynuoges,as buvau palaiscius su tom elitiniu dilgeliu raugu? schmoll.gif
Atsakyti
Ar neskaitot rojaus sodų?
Daug kas apie vynmedžius paaiškėtų. Vynmedžio spalva dar nedaug reiškia. Vertėtų žinoti veislę, neužmiršti jos, kai augintojas pasako. Kažkurias būtina dengti prieš žiemą, kažkurių - nereikia. Tręšti ne tik galima, bet ir reikia. Neįsismaginkit labai su azotinėm. Po liepos vidurio tai gali būti net kenksminga, kas pirkot šiemet - neleiskit augti daug stiebų. Palikit daugiausia du stipresnius. kitus be gailesčio išlaužkit. Bet būtinai susiraskit www.rojaussodai.lt ten forume ir vynuoges atrasit, konsultuotis galėsit, taip pat ir pirkti iš žmonių, kurie jas išbandė, žino, kurios pasiteisina, jei gerai prižiūrimos.
O Satanėlei dar neverta liūdėti, juk ir Vynuogės.lt ne vien Lietuvai netinkamas platina. Visokių ten yra, gaila tik, kad sunokimo laikas fantastiškas dažnai, paveiksliukai iš Ukrainos pietų vynuogynų.
Atsakyti
Kaimyne,tai kaip supratau as su savo vynuogem vargsiu g.gif
Atsakyti
As pirkau didziuli ugli su lapeliais ir net paciai juokas is saves sueme,jau iskarto ir uogu laukiu. biggrin.gif
Atsakyti
Kas keisciausia,nusipirkau juodupe be tu triju is vynuoges .lt ,diziules sakutes buvo ,pasodinau iki siol jokios gyvybes nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Maniske irgi nerode gyvybes zenklu,tai palaisciau ir apdengiau agroplevele,dabar jau prasikale keli lapeliai.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 23:18)
Maniske irgi nerode gyvybes zenklu,tai palaisciau ir apdengiau agroplevele,dabar jau prasikale keli lapeliai.

Gal ir man pabandyti apdengti?
Atsakyti
As ibedziau tris pagaliukus su lyg vynuoges ugiu ir graziai aprisau agroplevele.Manau gali ir tu apristi,tikrai augalui ramiau ir silciau.Kai tik naktys igaus kazkiek silumos,nurisiu.
Atsakyti
Sveikutes,kaip jusu vynuoges auga,as jau pradejau lauzyti nereikalingus ugliukus,palikau po du ,ar gerai,ar geriau palikti viena schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės vynuogių augintojos 4u.gif
Iškilo klausimas... Kokiais tarpais sodinti į vieną eilę vynuoges? Noriu jomis užsodinti terasos kraštą, kad tarnautų kaip sienelė.
Atsakyti
Na pas mane visa nama apsivije tos nevalgomos vynuoges,tai siemet meginsim kaip nors nuplesti,nuo ju pradejo puti stogas,genda siena,nes labai tankios patapo.
Atsakyti
QUOTE(Cica @ 2009 06 26, 19:50)
Kokiais tarpais sodinti į vieną eilę vynuoges? Noriu jomis užsodinti terasos kraštą, kad tarnautų kaip sienelė.

Priklauso nuo to, kokias veisles sodinsi ir kokio aukščio sienelę joms darysi. Mat skiriasi veislių augumas, todėl ir sodinimo atstumai skirtingi.

Atsakyti