Sveikutes
man labai idomu ar cia yra vynuogiu myletojos?
As pati auginu daug vynuogiu rusiu ir noreciau su jumis pasidalinti sia informacija, o jus su manimi
Taigi kokios vynuogiu rusys jusu yra mylimiausios, skaniausios?
labukas, o as noreciau apsodinti malkine vynuogem, bet apie jas ne ka teismanau... Zinau viena, pas mama sode ju daug bet rugscios, neskanios - tik vyno gamybai tinkamos.Teko ragaut labai saldziu, noreciau pati tokiu, bet net pavadinimu nezinau..Gal jus mane informuotumes ir patartumest...
Up
Labai įdomu, ar vynuogėms reikia daug priežiūros?
QUOTE(rutast @ 2008 03 03, 16:51)
Labai įdomu, ar vynuogėms reikia daug priežiūros?
Na priezuros daug nereik bet reik Pvz kaip genejimas, ar nuleidimas saku pries ziema
Aš turiu tris vynuoges-samanta, zilga ir trečią vis užmirštu. Bet niekaip jų nesusitvarkau, tai ir derliaus negaunu. Praeitais metais jau kaip ir gausiai žydėjo, bet užpuolė miltligė ir uogytės nustojo augti.
Manau pagrindine priezastis del ko nedera vaisiai kad stipriai ju neapgenat, nes reik palikt tik 3 mazdaug pagrindines sakeles, nes jej ju daug bus nepajegia ismaitinti uogyciu, o miltlige pagrindine manau ju liga reiktu rinktis atsparisnes vynuoges miltligei
Idedu puslapiuka kur yra kelios vynuogeles aprasytos, cia valgomos, bet paieskoje rasite ir vyniniu
Vynuoges
Idedu puslapiuka kur yra kelios vynuogeles aprasytos, cia valgomos, bet paieskoje rasite ir vyniniu
Vynuoges
Nea Juk jom daug saules ir vietos reik
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 04, 00:14)
Manau pagrindine priezastis del ko nedera vaisiai kad stipriai ju neapgenat, nes reik palikt tik 3 mazdaug pagrindines sakeles, nes jej ju daug bus nepajegia ismaitinti uogyciu, o miltlige pagrindine manau ju liga reiktu rinktis atsparisnes vynuoges miltligei
Vynuoges
Vynuoges
o kaip ta miltligė atrodo? Auginu ir aš vynuoges - gaila, tik kad nebeprisimenu tų veislių pavadinimų - kolkas lyg ir sveikos jos pas mane (tfu tfu tfu), bet žinot kaip atrodo ir ką reiktų daryt norėčiau, jei jau kada pradėtų ta liga jas pult
As turbut susigundysiu vynuogiu auginimu ir pradesiu jomis labai dometis
Pirmiausiai, tai noriu paklausti:
1. ar vienuoje vietoje (prie vienos sienos) gali augti kelios rusys vynuogiu (zalios, melynos ir pn.)
2. Ar vynuogems tinka rytine siena.
3. Po keliu metu galima tiketis uogu.
Jauciu parasiau kaip kokia zioplele , bet man tai labai idomu.
Pirmiausiai, tai noriu paklausti:
1. ar vienuoje vietoje (prie vienos sienos) gali augti kelios rusys vynuogiu (zalios, melynos ir pn.)
2. Ar vynuogems tinka rytine siena.
3. Po keliu metu galima tiketis uogu.
Jauciu parasiau kaip kokia zioplele , bet man tai labai idomu.