Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias fotografijas vertinate?

QUOTE(Leo` @ 2007 11 15, 14:58)
Kiek pas juos buvau ir prašiau parodyt geriausią kokybę kainą paliekant nuošalyje, tiek nemačiau manęs tenkinančio varianto. Jei pasitemps - tai valio smile.gif

kalba net ne apie spauda daugiau ejo (ofsetas atkrenta, nes fotografines kokybes neatkartoja), o apie irisimo galimybes wink.gif man sitoj vietoj daugiausia klausimu kilo....
Atsakyti
jei kalbame apie tai kokias nuotraukas vertiname, tai va sita nuotrauka pavyzdys kokiu as noreciau. tiesiog ideali nuotrauka:labai saikingai sutvarkyta, nuotaka kaip is zurnalo virselio wub.gif
ach kad as tokia tureciau nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Čia jau šilčiau smile.gif

QUOTE(uItra @ 2007 11 15, 18:30)
kalba net ne apie spauda daugiau ejo (ofsetas atkrenta, nes fotografines kokybes neatkartoja), o apie irisimo galimybes wink.gif man sitoj vietoj daugiausia klausimu kilo....

O dėl dailinimo, tai ko gero geriausia klaust su pavyzdžiais, o tai visi savaip gali įsivaizduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 11 15, 18:57)
jei kalbame apie tai kokias nuotraukas vertiname, tai va sita nuotrauka pavyzdys kokiu as noreciau. tiesiog ideali nuotrauka:labai saikingai sutvarkyta, nuotaka kaip is zurnalo virselio  wub.gif
ach kad as tokia tureciau nuotrauka  4u.gif

nors cia juodai/baltas kadro variantas, bet spalvotame korekciju buvo daryta nemazai.... ax.gif
Dziaugiuosi, kad nuotraukos "makiazas" jau gaunasi saikingas ir nebadantis akiu....

Gala, o pacios vestuves tik bus ar jau buvo unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 19 lapkričio 2007 - 02:46
QUOTE(uItra @ 2007 11 19, 02:44)
Gala, o pacios vestuves tik bus ar jau buvo  unsure.gif ?

Gala 2008m. nuotaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 11 19, 03:50)
Gala 2008m. nuotaka smile.gif

na tai nelabai matau problemu del panasaus kadro.... ax.gif Aisku, jei tik fotografas nebus atiduodantis nuotrauku sekancia diena ar is idejos nepritariantis nuotrauku retusui (yra tokiu).
Atsakyti
oi, radau ko nemacius...
labai idomu ir busimu jaunuju nuomone i tokias foto:

user posted image

user posted image

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 26 kovo 2008 - 09:53
QUOTE(uItra @ 2008 03 26, 09:53)
oi, radau ko nemacius...
labai idomu ir busimu jaunuju nuomone i tokias foto:

user posted image

g.gif

tragiska doh.gif
Atsakyti
Pigus Photoshopo triukas. Jei vestuvės tai cirkas, kodėl gi ne.
Atsakyti
Kartais sakoma, kad visada būna pirmas kartas smile.gif Manęs, berods, tik vieną kartą klausė, ar aš galiu „pagražinti“ (gėlėmis ar tai dar kažkuo...). Ir, laimei, neteko pirmo karto su LNK vestuvėmis wink.gif

QUOTE(uItra @ 2008 03 26, 10:53)
oi, radau ko nemacius...

Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2008 03 26, 12:43)
Kartais sakoma, kad visada būna pirmas kartas smile.gif Manęs, berods, tik vieną kartą klausė, ar aš galiu „pagražinti“ (gėlėmis ar tai dar kažkuo...).

na man as, ko gero, jau sugebejau isvengti tos kategorijos klienturos, kuri klausia apie paslaugas nemaciusi darbu smile.gif ir zinau, kad manes niekada nesirinks tas, kuriam reikia pigiu Photoshopiniu aplikaciju ar nuotrauku "kita diena". Siaip kad dar tokie "perliukai" (kaip kad pateikti pavyzdziai) egzistuoja - jau beveik spejau pamirsti doh.gif

Ir, laimei, neteko pirmo karto su LNK vestuvėmis wink.gif

tai projektas dar nesibaige lotuliukas.gif
Atsakyti