QUOTE(Leo` @ 2007 10 30, 18:25)
Šiaip Ultra šaunuolė, patinka požiūris į darbą ir kokybę
Beje, yra vienas knygos minusas - jei ji pigi, tai lapai tikriausiai bus gana ploni, kaip paprastos spausdinto fotoalbumo knygos knygynuose, todėl lengvai lankstosi ir glamžosi. Dar kitas dalykas, tai manęs netenkina ofsetinė spauda su savo kokybe (matau rastrą, trūksta pustonių), spalvų gama. Na, bet aš priekabus, paprastiems jauniesiems gyvenimas gali būt lengvesnis
Šiaip atrodo Babičius irgi jau siūlo, bet nesu matęs gyvai, o ką matau šiaip, tai man norisi geriau.
Kol kas esu šiek tiek pogrindyje su savo albumu, bet ateis laikas, kai plačiau parodysiu
Idealiai tai būtų fotografiniai albumai, patvarūs, kokybiški, su teisingu spalvų valdymu ir t.t., bet jie jau fotografui be jo paties darbo (kuriant albumą su jo dizainu, maketavimu, foto redagavimu) turbūt bent nuo 2000 Lt.
Šiaip tai įdomu, - dažnai tokie albumai būna kiek mažesnio formato - panašiai apie 20×20, 25×25... ar jums netrodo, kad jums gali atrodyt mažoki?
Beje, yra vienas knygos minusas - jei ji pigi, tai lapai tikriausiai bus gana ploni, kaip paprastos spausdinto fotoalbumo knygos knygynuose, todėl lengvai lankstosi ir glamžosi. Dar kitas dalykas, tai manęs netenkina ofsetinė spauda su savo kokybe (matau rastrą, trūksta pustonių), spalvų gama. Na, bet aš priekabus, paprastiems jauniesiems gyvenimas gali būt lengvesnis
Šiaip atrodo Babičius irgi jau siūlo, bet nesu matęs gyvai, o ką matau šiaip, tai man norisi geriau.
Kol kas esu šiek tiek pogrindyje su savo albumu, bet ateis laikas, kai plačiau parodysiu
Idealiai tai būtų fotografiniai albumai, patvarūs, kokybiški, su teisingu spalvų valdymu ir t.t., bet jie jau fotografui be jo paties darbo (kuriant albumą su jo dizainu, maketavimu, foto redagavimu) turbūt bent nuo 2000 Lt.
Šiaip tai įdomu, - dažnai tokie albumai būna kiek mažesnio formato - panašiai apie 20×20, 25×25... ar jums netrodo, kad jums gali atrodyt mažoki?
nezinau, bijau kad greit apkarpysiu sparnus savo idealizmui ir nusileisiu ant zemes
kas liecia albumus - negali buti net kalbos apie plona popieriu. Minimaliai svarstyciau apie 200 g/m gramatura. labai storas popierius irgi blogai jei albumas storas - galiniu puslapiu bus neimanoma vartyti - bet cia jau technologiniai dalykai kokio standumo ar purumo turetu buti lapai. Del ofseto - be abejo, rastas matomas, ir vargu ar tilptume net i 2000 jei kalbetume apie si spaudos buda. Lazerinis spausdinimas - hmmm, bent kiek susiduriau dideles netektys sviesiuose tonuose - tad arba masina turi buti super moderni arba net nezinau... rasalinis + laminavimas - gal ir variantas, bet irgi yra kliuciu. Siaip Yervantas pirmuosius albumus ant rasalinio ir spaude Galvojau apie fotopopieriu, tik va nesumastau kaip ji iristi subtiliai - jis gi vienpusis, o labai storo irisimo irgi nesinori.... Nu zodziu. Dar visokiu svarstymu kyla, gerai kai technologai po ranka ir labai greit nuramina netikusias idejas.... Vis tiek ka nors sugalvosiu - o jei kolega turesit minciu prasom pasidalinti
O formatas - manau optimalus yra mazdaug 33x33 max 60 lapu (120 psl).
Su p. Aleksandru kalbejau tuo klausimu - velgi netiko kaina (tikslaiu bijau niekas nesidomes), juolab kai neturi realaus pvz, o paciam i tai investuot ~2000 lt... hmmm.... Ir malonume55 buvau, sake nebeuzsima tuo