Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias fotografijas vertinate?

QUOTE(Leo` @ 2007 10 30, 18:25)
Šiaip Ultra šaunuolė, patinka požiūris į darbą ir kokybę smile.gif

Beje, yra vienas „knygos“ minusas - jei ji „pigi“, tai lapai tikriausiai bus gana ploni, kaip paprastos spausdinto fotoalbumo knygos knygynuose, todėl lengvai lankstosi ir glamžosi. Dar kitas dalykas, tai manęs netenkina ofsetinė spauda su savo kokybe (matau rastrą, trūksta pustonių), spalvų gama. Na, bet aš priekabus, paprastiems jauniesiems gyvenimas gali būt lengvesnis biggrin.gif

Šiaip atrodo Babičius irgi jau siūlo, bet nesu matęs gyvai, o ką matau šiaip, tai man norisi geriau.

Kol kas esu šiek tiek „pogrindyje“ su savo albumu, bet ateis laikas, kai plačiau parodysiu smile.gif

Idealiai tai būtų fotografiniai albumai, patvarūs, kokybiški, su teisingu spalvų valdymu ir t.t., bet jie jau fotografui be jo paties darbo (kuriant albumą su jo dizainu, maketavimu, foto redagavimu) turbūt bent nuo 2000 Lt.

Šiaip tai įdomu, - dažnai tokie albumai būna kiek mažesnio formato - panašiai apie 20×20, 25×25... ar jums netrodo, kad jums gali atrodyt mažoki?

smile.gif nezinau, bijau kad greit apkarpysiu sparnus savo idealizmui ir nusileisiu ant zemes biggrin.gif
kas liecia albumus - negali buti net kalbos apie plona popieriu. Minimaliai svarstyciau apie 200 g/m gramatura. labai storas popierius irgi blogai jei albumas storas - galiniu puslapiu bus neimanoma vartyti - bet cia jau technologiniai dalykai kokio standumo ar purumo turetu buti lapai. Del ofseto - be abejo, rastas matomas, ir vargu ar tilptume net i 2000 jei kalbetume apie si spaudos buda. Lazerinis spausdinimas - hmmm, bent kiek susiduriau dideles netektys sviesiuose tonuose - tad arba masina turi buti super moderni arba net nezinau... rasalinis + laminavimas - gal ir variantas, bet irgi yra kliuciu. Siaip Yervantas pirmuosius albumus ant rasalinio ir spaude lotuliukas.gif Galvojau apie fotopopieriu, tik va nesumastau kaip ji iristi subtiliai - jis gi vienpusis, o labai storo irisimo irgi nesinori.... Nu zodziu. Dar visokiu svarstymu kyla, gerai kai technologai po ranka ir labai greit nuramina netikusias idejas.... Vis tiek ka nors sugalvosiu - o jei kolega turesit minciu prasom pasidalinti gossip.gif

O formatas - manau optimalus yra mazdaug 33x33 max 60 lapu (120 psl).
Su p. Aleksandru kalbejau tuo klausimu - velgi netiko kaina (tikslaiu bijau niekas nesidomes), juolab kai neturi realaus pvz, o paciam i tai investuot ~2000 lt... hmmm.... Ir malonume55 buvau, sake nebeuzsima tuo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 30 spalio 2007 - 19:29
oi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duobute: 30 spalio 2007 - 19:55
Dėl popieriaus storumo, tai daug kas priklauso nuo įrišimo ir lapų skaičiaus, kas vėl gali nuo įrangos priklausyt... o tai kiek klausinėjau, tai vis net nežino/negali mano norimo įrišimo padaryt. Šiaip 200 g/m man atrodo mažoka. Pas mane paprastos nuotraukos su didesne gramatūra smile.gif

Lazerinė spauda... chi, ačiū, nereikia wink.gif

Skaičius... neturi būt didelis, kad nebūtų eilinis prigrūstas foto albumas... nėr prasmės tada jį maketuot (na, yra, bet manęs tada rezultatas netenkina).

Šiaip dabar yra vienas klientas, kuris kaip ir nori tokio albumo ir gal būt būtų galima kažką net naujo padaryt, tik jie dar vis nevalioja foto atsirinkt iki norimo „padoraus“ skaičiaus biggrin.gif

Ai, gal geriau ne supermamom galvas sukim savo technine virtuve, o patys kur apsitart galim dėl idėjų.

QUOTE(uItra @ 2007 10 30, 20:26)
smile.gif nezinau, bijau kad greit apkarpysiu sparnus savo idealizmui ir nusileisiu ant zemes biggrin.gif
kas liecia albumus - negali buti net kalbos apie plona popieriu. Minimaliai svarstyciau apie 200 g/m gramatura. labai storas popierius irgi blogai jei albumas storas - galiniu puslapiu bus neimanoma vartyti - bet cia jau technologiniai dalykai kokio standumo ar purumo turetu buti lapai. Del ofseto - be abejo, rastas matomas, ir vargu ar tilptume net i 2000 jei kalbetume apie si spaudos buda. Lazerinis spausdinimas - hmmm, bent kiek susiduriau dideles netektys sviesiuose tonuose - tad arba masina turi buti super moderni arba net nezinau... rasalinis + laminavimas - gal ir variantas, bet irgi yra kliuciu. Siaip Yervantas pirmuosius albumus ant rasalinio ir spaude  lotuliukas.gif  Galvojau apie fotopopieriu, tik va nesumastau kaip ji iristi subtiliai - jis gi vienpusis, o labai storo irisimo irgi nesinori.... Nu zodziu. Dar visokiu svarstymu kyla, gerai kai technologai po ranka ir labai greit nuramina netikusias idejas.... Vis tiek ka nors sugalvosiu - o jei kolega turesit minciu prasom pasidalinti  gossip.gif

O formatas - manau optimalus yra mazdaug 33x33 max 60 lapu (120 psl).
Su p. Aleksandru kalbejau tuo klausimu - velgi netiko kaina (tikslaiu bijau niekas nesidomes), juolab kai neturi realaus pvz, o paciam i tai investuot ~2000 lt... hmmm.... Ir malonume55 buvau, sake nebeuzsima tuo  schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 30 spalio 2007 - 20:02
QUOTE(Leo` @ 2007 10 30, 20:57)
<...

Ai, gal geriau ne supermamom galvas sukim savo technine virtuve, o patys kur apsitart galim dėl idėjų.

na taip, isijausti cia greit galima blush2.gif siaip sezonas i pabaiga - galima koki susedima-aptarima padaryti su kolegom drinks_cheers.gif
Atsakyti
fotografai gali čia diskutuoti

http://www.supermama...?...153342&st=0

a supermamoms viskas įdomu, netgi tai, kas nėra suprantama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žizel: 31 spalio 2007 - 10:54
Ačiū smile.gif

Buvo ten diskusija, bet kaip ir visi išsakė savo nuomones ta tema smile.gif Dar buvo diskusija apie tą patį „Vestuvių fotografai“ kažkuriam „kadre“. Beje, ten dažnai moderatorė pykdavo, jei neduokdie kokius visai elementarius techniškumus užkabindavom kad ir pačių nuotakų geresniam supratimui, kas nuo ko priklauso smile.gif, pastabas duodavo net jei tai nebūdavo „o aš toks šaunus idealus fotografas darau taip ir taip“ biggrin.gif

Jei kas domina, tai galit klausti, kad ir vestuvių fotografų temoje (čia turbūt gali sakyt, kad ne visai į temą), paprastai atsiranda fotografų, kurie kažkokią informaciją suteikia , tik ne visada ta informacija būna tiksli net iš kolegų.

O šiaip... faina, kai žmonės domisi, kas, kaip ir kodėl smile.gif

QUOTE(Žizel @ 2007 10 31, 11:54)
fotografai gali čia diskutuoti

http://www.supermama...?...153342&st=0

a supermamoms viskas įdomu, netgi tai, kas nėra suprantama lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 10 31, 12:31)
Ačiū smile.gif

Buvo ten diskusija, bet kaip ir visi išsakė savo nuomones ta tema smile.gif Dar buvo diskusija apie tą patį „Vestuvių fotografai“ kažkuriam „kadre“. Beje, ten dažnai moderatorė pykdavo, jei neduokdie kokius visai elementarius techniškumus užkabindavom kad ir pačių nuotakų geresniam supratimui, kas nuo ko priklauso smile.gif, pastabas duodavo net jei tai nebūdavo „o aš toks šaunus idealus fotografas darau taip ir taip“ biggrin.gif

Jei kas domina, tai galit klausti, kad ir vestuvių fotografų temoje (čia turbūt gali sakyt, kad ne visai į temą), paprastai atsiranda fotografų, kurie kažkokią informaciją suteikia , tik ne visada ta informacija būna tiksli net iš kolegų.

O šiaip... faina, kai žmonės domisi, kas, kaip ir kodėl smile.gif

Man pries pora menesiu siule bendradarbiauti >

"Mūsų įmonė gamina foto albumus iš kliento pateiktų fotografijų (skaitmeniniame formate arba įprastinių).Knygos gaminamos spaustuvėje ir galutinis produktas iš esmės nesiskiria nuo knygynuose parduodamų įprastinių foto albumų.Esminis skirtumas- tiražas.Pas mus mažiausias užsakomas kiekis- 1 knyga.

Šiuo metu gaminame knygas 20x20 cm ir 20x28 cm formato minkštais ir kietais viršeliais.

Mažiausias lapų skaičius knygoje- 10 lapų (jei knyga gaminama minkštu viršeliu) ir 20 lapų (jei knyga gaminama kietu viršeliu). Maksimalus lapų skaičius- 200.Ant viršelio taip pat spausdinama nuotrauka iš kliento kolekcijos.

Kaina? Priklauso nuo viršelio ir puslapių skaičiaus.Bazinis variantas (20 lapų) 20x28cm formato knygos kietais viršeliais kainuoja 70 Lt.(įskaitant PVM), kiekvienas papildomas lapas kainuoja 2 Lt

Daugiau informacijos rasite: www.brukne.lt."

Seis laikais pasiula labai didele, ir variantu kaip jus gausite savo nuotraukos, ar DVD ar albuma, ar knyga, ar visa podeliu rinkini su visom foto, ar koki muzikini DVD su paruosta prezentacija. ar Puzzle, ar ant medziagos kokios.

Zodziu reikia Jums patiems apsispresti, ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interjeras1: 31 spalio 2007 - 13:49
Būčiau mažiau priekabus, būt man lengviau biggrin.gif ir albumų pasiūla būtų didelė, ko išvis nematau Lietuvoje.

O šiaip mažiau priekabiems gal visai patiks smile.gif

QUOTE(Interjeras1 @ 2007 10 31, 14:47)
Seis laikais pasiula labai didele, {...}

Atsakyti
QUOTE(Interjeras1 @ 2007 10 31, 14:47)
Seis laikais pasiula labai didele..

Lietuvoje geros kokybes fotoknygu pasiula "Seis laikais " yra nuline. doh.gif
Atsakyti
Taigi...

QUOTE(al12 @ 2007 10 31, 16:33)
Lietuvoje geros kokybes fotoknygu pasiula "Seis laikais " yra nuline.  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(al12 @ 2007 10 31, 16:33)
Lietuvoje geros kokybes fotoknygu pasiula "Seis laikais " yra nuline.  doh.gif

na man irgi itarimas, kad uz pigiai toks ir rezultatas... Tiesiog daugmaz zinau medziagu kainas, ir vienintelis del ko gali kristi kaina - ju kokybe. Mokyklinio sasiuvinio storumo "albumas" vargu ar atrodys prabangiai, kaip nestora knygele panasiau...
Tiesa, vakar kalbejau us S.Jokuziu del tu albumu. aptarem daugmaz kokios technologines galimybes, ir negavau atsakymo "negalim"... Panasu, kad esme tik kainoje, na ir laike - dideleje imoneje nelabai kas nores terliotis su vienetiniais uzsakymais smile.gif siaip ar taip, nuslugus kalendorymeciui susesim dar kart ir aptarsim ka gero galime nuveikti sioje vietoje.

o klausimas i tema jaunamartems - ar pageidaujate kosmetiniu veido korekciju nuotraukose (baltesni dantys, aiskesnis zvilgsnis, odos trukumu, paakiu retusavimas)? ar tokiu dalyku net nepastebite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 15 lapkričio 2007 - 13:53
Kiek pas juos buvau ir prašiau parodyt geriausią kokybę kainą paliekant nuošalyje, tiek nemačiau manęs tenkinančio varianto. Jei pasitemps - tai valio smile.gif

QUOTE(uItra @ 2007 11 15, 14:49)
Tiesa, vakar kalbejau us S.Jokuziu del tu albumu. aptarem daugmaz kokios technologines galimybes, ir negavau atsakymo "negalim"... Panasu, kad esme tik kainoje, na ir laike - dideleje imoneje nelabai kas nores terliotis su vienetiniais uzsakymais smile.gif siaip ar taip, nuslugus kalendorymeciui susesim dar kart ir aptarsim ka gero galime nuveikti sioje vietoje.

Atsakyti