Šiaip Ultra šaunuolė, patinka požiūris į darbą ir kokybę
Beje, yra vienas knygos minusas - jei ji pigi, tai lapai tikriausiai bus gana ploni, kaip paprastos spausdinto fotoalbumo knygos knygynuose, todėl lengvai lankstosi ir glamžosi. Dar kitas dalykas, tai manęs netenkina ofsetinė spauda su savo kokybe (matau rastrą, trūksta pustonių), spalvų gama. Na, bet aš priekabus, paprastiems jauniesiems gyvenimas gali būt lengvesnis
Šiaip atrodo Babičius irgi jau siūlo, bet nesu matęs gyvai, o ką matau šiaip, tai man norisi geriau.
Kol kas esu šiek tiek pogrindyje su savo albumu, bet ateis laikas, kai plačiau parodysiu
Idealiai tai būtų fotografiniai albumai, patvarūs, kokybiški, su teisingu spalvų valdymu ir t.t., bet jie jau fotografui be jo paties darbo (kuriant albumą su jo dizainu, maketavimu, foto redagavimu) turbūt bent nuo 2000 Lt.
Šiaip tai įdomu, - dažnai tokie albumai būna kiek mažesnio formato - panašiai apie 20×20, 25×25... ar jums netrodo, kad jums gali atrodyt mažoki?
QUOTE(uItra @ 2007 10 30, 17:17)
konkreciai sitie pavyzdziai - nepatinka, bet tos vestuviu knygos-albumai, gali buti isties ispudingai padaryti... Siaip sitos idejos pradininkas ir puoseletojas yra sis fotografas:
http://www.yervant.c...u/examples.html
As pati daryciau turbut dar rafinuotesni, maziau perkrauta detalem ir perejimais varianta...
Man seniai kirba mintis siulyti jauniesiems butent toki produkta, bet deja, kad igyvendinti ji kokybiskai ir prabangiai kainuoja daug. Paprastai per daug - (nuo 2000 lt), tad net nekyla noro siulyti jauniesiems....
Bet.... Minciu yra ir GALBUT menesio begyje pavyks paruosti pasiulyma su priimtinesnem kainom
To photograph is to hold one's breath, when all faculties converge to capture fleeting reality. It's at that precise moment that mastering an image becomes a great physical and intellectual joy. -Henri Cartier-Bresson