Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias fotografijas vertinate?

QUOTE(renata.o @ 2007 10 17, 10:42)
Nesuprantu kodel taip kritikuojate mano nuotraukas, klientu turiu nemazai- vadinasi zmonems patinka. Ne visi gali leisti savo vestuviu diena samdyti fotografus-profesionalus, kuriu 5 val darbo kainuoja 2000 lt. Ir tokiu fotografu yra nedaug. Dauguma vestuviniu fotografu yra vidutinio lygio, fotografuoja panasiai kaip ir as.

del daugelio vestuviniu fotografu lygio negaliu gincytis, bet sakyciau 2000 uz 5 val gali moketi daug kas, priklausomai nuo to, kaip issidelioji prioritetus, man pvz. nebuvo svarbu pakviesti 60 mazai pazistamu zmoniu ar uzpirkti alkoholio uz 1000, geriau ta 1000 pridejau fotografui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 10 17, 13:10)
del daugelio vestuviniu fotografu lygio negaliu gincytis, bet sakyciau 2000 uz 5 val gali moketi daug kas, priklausomai nuo to, kaip issidelioji prioritetus, man pvz. nebuvo svarbu pakviesti 60 mazai pazistamu zmoniu ar uzpirkti alkoholio uz 1000, geriau ta 1000 pridejau fotografui  smile.gif

Visu 100% sutinku su tais zodziais. Man ir buvo svarbiau geras fotografas negu isleisti pinigus tokiem dalykams, apie kuriuos tu greitai pamirsi arba kurie nera tau labai svarbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 17 spalio 2007 - 16:24
QUOTE(renata.o @ 2007 10 17, 11:42)
Nesuprantu kodel taip kritikuojate mano nuotraukas, klientu turiu nemazai- vadinasi zmonems patinka. Ne visi gali leisti savo vestuviu diena samdyti fotografus-profesionalus, kuriu 5 val darbo kainuoja 2000 lt. Ir tokiu fotografu yra nedaug. Dauguma vestuviniu fotografu yra vidutinio lygio, fotografuoja panasiai kaip ir as.

del prioritetu - sutinku su Joa... Vieniems be galo svarbu vaziuoti prabangiu limuzinu, antriems - sukviesti kuo daugiau sveciu, tretiems - apsirengti pacia ispudingiausia dizainerio suknele ir tt. Ju svente, ju teise....
Tiems, kam svarbus sventes iamzinimas, kas yra reiklesnis, ilgai ieskos fotografo, kuris kuria darbus butent pagal jam priimtina stiliu - kad sventes akimirkomis galetu dziaugtis ilgai. Tas, kuris visai neisrankus - veikiausiai rinksis tik pagal kaina... Gal ir gerai, kad tokiu zmoniu vis dar daug....

bet as turiu Tau paciai klausimuka.... o Tave pacia toks darbu lygis tenkina?
ar pati stengiesi bent kazkiek stengtis buti originalia, atrasti savo stiliu, ar Tau pakanka vien to, kad Tave perka?

Nezinau, nepyk jei atrodo kad Tave stipriai kritikuojam, bet tiesiog parodei darbus, paprasei nuomones - ja ir turi... Tavo vietoje tikrai atsizvelgciau i ja ir pamastyciau, ka butu galima padaryti kitaip. Zinoma, jei to nori...
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2007 10 17, 11:42)

na, buvo klausiama nuomonės - ją gavote. Dar kilo klausimas - jeigu klientų turite nemažai, kodėl "reklamuojatės" čia?
Mūsų prioritetas buvo ne limuzinas, ne video (kaz. žiūrima 3 kartus) ir pan. Čia sutinku su Joa drinks_cheers.gif Todėl pasirinkom fotografą, kurio stilius mums labiausiai patiko. O dėl fotografo atlygio - šis darbas yra labai sunkus, nes tai ypatinga diena, kadrų nepakartosi. Ir mums ne kiek negaila sumokėtų pinigų, plius rekomendacijos iš mūsų tik geriausios, nes mūsų fotografas atliko savo darbą nepriekaištingai.
O dėl vidutinio lygio (kaip jūs išsireiškėte) - jeigu jums nesinori pakilti į aukštesnį, ką gi, sekmės tolimesniuose darbuose smile.gif
Atsakyti
O kai Jums cia nuotraukos?
http://www.superstilius.aiva.lt/ Cia irgi kokios nuotraukos buvo 2004 metais tokios ir dabar liko.
Man taip pat atrodo, kad kokios nuotraukos bebutu, vistiek atsiras zmoniu, kuriems jos nepatiks. O del kritikos tai as neisizeidziau, as dar neturiu labai daug patirties, ir stengsiuosi tobuleti. Nuotraukos mano svetaineje taip pat senokos, yra naujesniu grazesniu, reikes butinai patalpinti...
Atsakyti
[quote=renata.o,2007 10 18, 12:21]
http://www.superstilius.aiva.lt/

nekokios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2007 10 18, 10:21)

schmoll.gif nepatiko

o tau, renata.o, tikrai linkiu sekmes darbuose ir igyti daugiau patirties, juk tobulejimui ribu nera, gal, ziurek, po kiek laiko girsim labai tavo darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2007 10 18, 12:21)
http://www.superstilius.aiva.lt/ Cia irgi kokios nuotraukos buvo 2004 metais tokios ir dabar liko.
Man taip pat atrodo, kad kokios nuotraukos bebutu, vistiek atsiras zmoniu, kuriems jos nepatiks. O del kritikos tai as neisizeidziau, as dar neturiu labai daug patirties, ir stengsiuosi tobuleti. Nuotraukos mano svetaineje taip pat senokos, yra naujesniu grazesniu, reikes butinai patalpinti...

sitas puslapiukas fotografu temoje buvo isjuoktas ir nuotaku, ir fotografu, bei ilga laika klaidziojo po neta kaip "perliukas" kaip daryti nevertetu.... dar vienas paslaugos tiekejas zmonems, kurie vertina tik "kur pigiau". Tikrai ispudis toks, kad laikas ir stilius sutojo pries desimt metu. tada tokios foto buvo topas. Deja, laikas bega...
neturiu ir www.jaunavedziai.com nuotrauku uz ka pagirti... paziurejau, uzverciau.. ir pamirsau. kaip kad jau minejom termina "tiesiog foto". gal dabar geriau, norisi palinketi, kad butu geriau mirksiukas.gif
Sorry, jei ka izeidziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 18 spalio 2007 - 13:53
QUOTE(renata.o @ 2007 10 18, 12:21)

Nu bet jau šitos doh.gif

http://ivs.aiva.lt/a...007_05_19_1.jpg

http://ivs.aiva.lt/a...enu_50__001.jpg

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 10 18, 15:14)

kazkam ir tokios patinka smile.gif tiesiai sviesiai pasakysiu, nors bus kas isizeis, ne paslaptis, kad vis dar yra tokio ''meno'' megeju, bet as panasiu nuotrauku ir veltui neimciau, beskonybes virsune, galva nusukciau tokiam fotografui pamacius sitaip isdarkytas savo vestuvines foto unsure.gif
Atsakyti
Ten tam puslapėlyje iš viso tokių nuotraukyčių yra, kad galvojau nugriūsiu nuo kėdės lotuliukas.gif Gal ir negražu taip juoktis, bet tikrai atgyvena visiška..
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 10 18, 20:59)
Ten tam puslapėlyje iš viso tokių nuotraukyčių yra, kad galvojau nugriūsiu nuo kėdės  lotuliukas.gif  Gal ir negražu taip juoktis, bet tikrai atgyvena visiška..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti