QUOTE(liguske @ 2012 02 20, 16:11)
sveikos,
man paprasciau parasyti ko nevertinu
as jau imu galvoti, kad nenoriu jokio fotografo ...nesu fotogeniska tose pagautinese nuotraukose dazniausiai kvailai gaunuosi, o pozuoti nenoriu ir man nereikia 300 vestuviniu nuotrauku pilnai uztektu 5 - 7 foto, bet kai pasidomiu kainomis tai betkoks noras fotkintis dingsta... o dar tas sveciu fotkinimas is visu kampu ir po to izulus pinigu reikalavimas...visos pasisako uz naturaluma...o man vien foto objektyvas nera naturalus reikalas tad vargu ar man pavyktu naturalai atrodyti
manau nuotraukose labiausiai turetu atispindeti nuotaika, dziaugsmas ir tas vidinis sventes didingumas. Noriu prisiminti kaip mudu sventem ir ipatingai jautemes, o ne kaip liepe pasikreipti atsitoti pasukti galva ar pastatyti koja. Kuo maziau turesiu nuotrauku tuo daugiau isliks tikru prisiminimu.
Tai galit ir paprasyt fotografo, kad gaudytu akimirkas nepozuojant.
Va as tai ir nefotogeniska ir dar neturesiu profesionalaus fotografo, tai reik ir paciai pasukt galvele kaip graziau papozuot, kur nusifotkint. Darom kuklias vestuves, tai ir fotografui daug atliekamu pinigu nera. Bet kai pagalvoju, tai nera tos vestuvines foto tokios jau ipatingos, tereikia nuotrauku, kurios primintu ta diena. Juk turim daug nuotrauku, i kurias pasiziurejus sypsena smeksteli, o fotografuotos paprastu fotiku ar net telefonu, tad esme juk ne nuotrauku kokybej. O profesionalios fotosesijos galvoju gal net labiau noreciau tarkim kai lauksiuosi, su kasdieniskais drabuziais, kazko menisko, mielo ir jaukaus. Siaip dar man labai grazu priesvestuvines fotosesijos.