Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias fotografijas vertinate?

Pritariu- labai fainos nuotraukeles!
drinks_cheers.gif
o kaip jums www.laimafoto.lt
man fotografijos tokios mielos, nors prie sirdies dek smile.gif

QUOTE(Dieter @ 2010 02 20, 20:53)
lotuliukas.gif
Aš darau lygiai tą patį drinks_cheers.gif
Nuotraukos tikrai labai gražios, matosi, kad žmogus išmano savo darbą. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2010 02 21, 16:21)

Labai gražu.
Atsakyti
aha, jaunikio kostiumas nerealus smile.gif ir be abejo, dauguma nuotraukų labai gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 02 20, 22:09)
Patinka "pagauti" gražūs kadrai, patinka kai nuotraukose žmonės nebūna sustatyti kaip statulos. Labai nepatinka, kai nuotraukose primontuoja visokių širdelių, balandžių ir pan.

Man šios nuotraukos labai gražios. Gal nesupyks nuotraukų herojai.

http://www.meninenuo...ainora_pavelas/

Man irgi labai gražu, bet sito fotografo kainos doh.gif
Atsakyti
Atsakant į temą, mes iš fotografo reikalavom tokio dalyko - kiek įmanoma mažiau statytinių nuotraukų. T.y. jokių tupėjimų prie krūmų Botanikos sode, jokių bėgančių paskui nuotaką pabrolių, saulės laikymų delne ir pan. Tuomet jis pasakė savo reikalavimą - jei norite gražių, bet reportažinių foto, nepamirškite dienos eigoje daug flirtuoti vienas su kitu - akių kontaktas, švelnūs prisilietimai, bučiniai lūpų kampučiais ir pan. wub.gif
Pasirinkome vienintelę (1 val.) fotosesiją, savo viešbučio kambaryje, dalinai erotinę (nežinau ar čia tinkamas žodis) , su prasegtais marškiniais, švelniai numaunamom kojinėm... Arba pvz. jaunikis, atsilaisvinęs kaklaraištį rūko cigarą, už jo tarsi susiliejusi nuotaka, atsiseginėja suknelę ir pan.
Apie tai koks gavosi rezultatas iš mūsų šios minties, parašysiu gegužės mėn. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2010 02 21, 17:21)
Pritariu- labai fainos nuotraukeles!
drinks_cheers.gif

labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 02 20, 19:54)
niu ir as noriu prisijungti pasisamdeme sita smile.gif ka manote?

http://www.dz-foto.l.../roberta-tomas/

kokio nuostabumo nuotraukos, jaunoji ir visa svente!!... be proto grazu ir jausminga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 03 06, 13:04)
Man irgi labai gražu, bet sito fotografo kainos doh.gif

man tai šitos nepatinka schmoll.gif
QUOTE(Karelija @ 2010 03 08, 11:15)
kokio nuostabumo nuotraukos, jaunoji ir visa svente!!... be proto grazu ir jausminga 4u.gif

wuw, grožis koks wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal esat susidūrusios su videoproject.lt fotografu ir fotografu Vyteniu Želioniu iš Retro studijos?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 03 06, 14:19)
Atsakant į temą, mes iš fotografo reikalavom tokio dalyko - kiek įmanoma mažiau statytinių nuotraukų. T.y. jokių tupėjimų prie krūmų Botanikos sode, jokių bėgančių paskui nuotaką pabrolių, saulės laikymų delne ir pan. Tuomet jis pasakė savo reikalavimą - jei norite gražių, bet reportažinių foto, nepamirškite dienos eigoje daug flirtuoti vienas su kitu - akių kontaktas, švelnūs prisilietimai, bučiniai lūpų kampučiais ir pan.  wub.gif 
Pasirinkome vienintelę (1 val.) fotosesiją, savo viešbučio kambaryje, dalinai erotinę (nežinau ar čia tinkamas žodis) , su prasegtais marškiniais, švelniai numaunamom kojinėm... Arba pvz. jaunikis, atsilaisvinęs kaklaraištį rūko cigarą, už jo tarsi susiliejusi nuotaka, atsiseginėja suknelę ir pan.
Apie tai koks gavosi rezultatas iš mūsų šios minties, parašysiu gegužės mėn.  thumbup.gif

Gal galit parodyti savo fotosesiją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 03 06, 13:19)
jei norite gražių, bet reportažinių foto, nepamirškite dienos eigoje daug flirtuoti vienas su kitu - akių kontaktas, švelnūs prisilietimai, bučiniai lūpų kampučiais ir pan. 

pritariu visu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

as tai labai nusivyliau savo vestuviu nuotraukelemis. Fotografas buvo niekam tikes. Vestuves surengeme tikrai geras, bet jau nuotraukos viska ir sugadino doh.gif Ir ne tik, kad nuotrauku graziu neturime, bet ir video juosta geda kam rodyti... schmoll.gif
Bet kaip sakoma svarbiausia, kad esame labai laimingi kartu su vyru... wub.gif
Atsakyti