QUOTE(St.Rasa @ 2011 01 30, 19:33)
Tai va buvo isveze pas uosvius, kur ji ir augus, prancuzu buldoge turim, ir pagerejimas tikrai buvo visa menesi nesirgom, ir lengviau kvepavo plius daug lengviau sirgo, bet uosvis be priezasties mums pargrazino, nepaisant kad tai anukei ne i nauda. Ir kankinames vel, o mano tevai laiko kates viena is ju ir mano anksciau buvus, tai niekaip neiseina.
Taip pat itariu ir dulkem alergija, nes kai kaskada rubu spinta tvarkiau visokius patalus perinkinejau is kart slogyte jau akivaizdziai atsirado.
O suniukas tikrai geras, meilus tvarkingas, nera niekam ikandes, nereikalaujantis daug demesio kaip vadinu pensininku suo.
O jjūs duotumėt svetimam žmogui? Mano mamos draugė šunų mylėtoja labai, prioglaudžia visus tokius. Augina du šuniukus irgi mažiukus, pekinus. Aš ir pati prijaučianti, bet kol kas tai nėr sąlygų paimti. Na o tos draugės šuniukas jau labai senas, serga labai, bet galiu užklaust, gal dar ji negalėės paimt, o vėliau iš liūdesio nenorės

bet paklaust galiu. Gaila ... bet vat aš ko labaiusiai bijau,jau kaip taip dirginasi ta kvėpavimo sistema, kad paskui nenueitų dar gilyn

tfu tfu tfu. Bet žinai, sako,kad kai per švaru irgi negerai, bet matyt jau kai yra tas jautrumas dulkėm tai jau vsio

o kokios užuolaidos? Man alergologė pasakė, nukabint visas užuolaidas, išnešt kilimus, pagalves ir pan. užuolaidos nebent labai lengvos ir lengvai skalbiamos. Na bet aš netikiu,kad mums būtų kas nuo dulkių, nes tie bėrimai tai būna ir žiemą ir vasarą ir visaip
Žodž, linkiu greičiau Jums rast išeitį ir dukrytei pasveikt