Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

Siandien kaip tik klausem aukletojos, sake kad negirdeje bent jau musu gr. kad kas butu susirge gripu, va praejuse savaite ir aukletojos sake ir patys matem, Viliu serganti vede ir sloguojanti stipriai ir kosejanti...bet cia kaip ir negripas
Atsakyti
QUOTE(St.Rasa @ 2011 01 18, 23:56)
Siandien kaip tik klausem aukletojos, sake kad negirdeje bent jau musu gr. kad kas butu susirge gripu, va praejuse savaite ir  aukletojos sake ir patys matem, Viliu serganti vede ir sloguojanti stipriai ir kosejanti...bet cia kaip ir negripas
Va taip ir uzsikrecia viens nuo kito verysad.gif Dvi,tris savaites gydomes,o nueje sveiki,ka pamatom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Editta @ 2011 01 12, 13:37)
tai gal jus tos naujos mergytes, kuriai sausi bus metukai mamyte?  wub.gif
tai nurimkit  mirksiukas.gif
mano nei praso, nei nori prasyti  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Na dabar jau dvi mergytės bus kur sausį 2 metukai kiek žinau blush2.gif Bet taip, maniškei irgi sausį 2 va bus ax.gif
O jūsiškis(ė) irgi mažiukas(ė)? ax.gif

QUOTE(St.Rasa @ 2011 01 12, 19:48)
Sveikos,

Na musu buvo nesiprase dabar jau pradeda prasytis, isaugs manau kaip visi.

O del slogos LOR ziurejo nieko nesake pas alergologus nusiusti buvom, bet reiks uzklaust del viso pikto  4u.gif

Tai jūsiškė kai pradėjot vesti nesiprašė išvis, ar tik auklėtojų nesiprašė? Nes maniškė tai prašosi, bet va auklėtojų tai jaučiu nesiprašys dar. Tai aš nerimauju ,kad vėl prie sauskelnių nepriprastų unsure.gif
man rodos db galvoju jūsiškę mergytę , manoji , tai Ivute vadina biggrin.gif nes vis Ievute, Ievute, tai ji Ivutė, Ivutė. wub.gif

QUOTE(St.Rasa @ 2011 01 18, 22:56)
Siandien kaip tik klausem aukletojos, sake kad negirdeje bent jau musu gr. kad kas butu susirge gripu, va praejuse savaite ir  aukletojos sake ir patys matem, Viliu serganti vede ir sloguojanti stipriai ir kosejanti...bet cia kaip ir negripas

Nu va va, maniškė vis dar šalia buvo, tai aš pastebėjau,kad sergantis tikrai vaikiuks unsure.gif nes matosi kai sloga būna tik kaip išliekamasis reiškinys,kartais gi ilgai tesias, o kai jau labai ne kokia, ir dar koks kosulys unsure.gif tai va mes tris dienas paėjom ir užteko. Jau serga. Sako,kad virusas, koks tai nežinau. Bet jau pilnai išssisveiksim , ir gydytoja sako,kad labai siaučia virusai, sakė pilnai pasveikti. tai mums irgi kaip IndreZ sako gali ilgas pratinimasis būt su tokiais tempais doh.gif , bet ką darysi.
IndreZ, tik pakalbėjom apie tai, ketvirtadienį, penktadienį jau temperatūra doh.gif tris paras nekrito.Konsultuosiuos jaučiu su jumis apie visus ligų ypatumus r gydymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 19 sausio 2011 - 00:51
Sveikos,

Na manau jei pasikartos ir vel pamatysiu kad grynai serganti vaika ves, nezinau manau netoleruosiu reiks kalbetis prdzioj su tevais veliau yra tam vadovai, na bet tikekimas nepasitaikys, as tai jau susitaikius kad dvi einam dvi sergam, nes kai nejom tas pats buvo nes nuo kieme ir siaip kitu vaiku parsinesdavo.

O siaip labai dekinga aukletojom, taip panele supina kad neatsigrozim namie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(St.Rasa @ 2011 01 21, 21:13)
Sveikos,

Na manau jei pasikartos ir vel pamatysiu kad grynai serganti vaika ves, nezinau manau netoleruosiu reiks kalbetis prdzioj su tevais veliau yra tam vadovai, na bet tikekimas nepasitaikys, as tai jau susitaikius kad dvi einam dvi sergam, nes kai nejom tas pats buvo nes nuo kieme  ir siaip kitu vaiku parsinesdavo.

O siaip labai dekinga aukletojom, taip panele supina kad neatsigrozim namie  4u.gif

Tai jau tikrai ,kad taip.

Dėl kasų pritariu drinks_cheers.gif pirmą dieną jau kaip supynė gražiai wub.gif Aš per visą butą bėgu su gumyte ,kad galėčiau bent surišt plaukus, o čia per visą galvą eglute blink.gif lotuliukas.gif

Einu paieškosiu , įmesiu straipsnį labai gerą Austėjos blog'o ,apie ligas ir apskritai vaikų sirgimą. Super. Man labai patiko. ax.gif 4u.gif

http://www.austejosb...sveikatos-tema/
Atsakyti
Laba laba 4u.gif
Oj, as irgi susitaikius su tuo dalyku, kad dvi savaites serga, dvi einam doh.gif lotuliukas.gif
Cia jei pozityviai neziuresi - tai is depresijos neiseisi. Gerai sake Lauryno mama - praziemoti pirma ziema su lopseliniku, tai yra ka paveikti doh.gif
Nemanau kad reikia buti piktiems ir skustis is karto doh.gif ... ne visi turi kur savo kleckiukus palikti, ypac kai abu teveliai dirba... unsure.gif unsure.gif unsure.gif Juos irgi reikia suprasti... pasiims tris kart biuleteni, tai ketvirta sakys - gal jau eikit is cia unsure.gif unsure.gif
O kad slogyte gali parnesti ir tevelis, ir mamyte, ir mociute, ir sesyte, tai irgi niekam nepaslaptis mirksiukas.gif
Taip, kad, galvoju, ne visada reikia darzeli kaltinti ir buti tolerantiskesniems 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IndreZ: 22 sausio 2011 - 11:41
Niu nezinau,kol nelankem darzelio,visur eidavom,visur budavom,bet nesirgdavom.Sloga budavo tik keleta kart i metus,o ne du kart per menesi.,net antibijotiku niekad nereikedavo,o dabar kas menesi po buteliuka. verysad.gif As nesuprantu tu mamu kurios veda sergancius, ir niekada nepateisinsiu,nes manau yra svarbiau vaiko sveikata.,o iseiti tikrai manau imanoma rast,ir nevest serganciu.
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2011 01 22, 11:41)
Laba laba  4u.gif
Oj, as irgi susitaikius su tuo dalyku, kad dvi savaites serga, dvi einam  doh.gif  lotuliukas.gif
Cia jei pozityviai neziuresi - tai is depresijos neiseisi. Gerai sake Lauryno mama - praziemoti pirma ziema su lopseliniku, tai yra ka paveikti  doh.gif
Nemanau kad reikia buti piktiems ir skustis is karto doh.gif ... ne visi turi kur savo kleckiukus palikti, ypac kai abu teveliai dirba...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Juos irgi reikia suprasti... pasiims tris kart biuleteni, tai ketvirta sakys - gal jau eikit is cia  unsure.gif  unsure.gif
O kad slogyte gali parnesti ir tevelis, ir mamyte, ir mociute, ir sesyte, tai irgi niekam nepaslaptis  mirksiukas.gif
Taip, kad, galvoju, ne visada reikia darzeli kaltinti ir buti tolerantiskesniems  4u.gif wub.gif

Aš tai irgi jau susitaikiau. Draugės perspėjo ,kad taip bus. Čia neišvengiama. Va kaip tik tam Austėjos straipsnyje ir rašo ,kad per metus 6-8 virusai normalu.
Mes tai ačiū Dievui turim močiutę (tfu tfu tfu), neduok die tų biuletenių. LT labai netolerantiški darbdaviai tėvams, t.y. greičiau mamoms...
Mes dar iki trečiadienio neisim doh.gif

MAMOS, toks klausimas - kokių žaisliukų nešat į darželį? Galvoju gal kažką tinkamo rastume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 22 sausio 2011 - 23:26
Sveikos 4u.gif
Mes jau ryt keliausim biggrin.gif nes nuo 3adienio buvom namusoe 4u.gif
zaislu, tai kaip ir spec nieko nesti nereikia, nebent vaikutis pats nori kazka pasiimti bigsmile.gif Tada pasiima ir nesasi. mirksiukas.gif
O kad darbdaviai netoleruoja tokiu dalyku, tai baisu... unsure.gif
As galvoju irgi, jei reiktu man eiti i darba, tai aciu die, turim senelius unsure.gif Nes kitaip tai pralpultis..,.. Tik sloga - ir kur ta vaikiuka deti? unsure.gif
O kad jie serga ir sirgs, tai tikrai normalu, kitais metais bus geriau .. susiformuos imunitetas, dar nepamirskim, kad musu vaikiukai alergiski, kuriu imunitetas ir taip jau yra silpnesnis, tai kad slogyte kabinasi nuo ryto iki vakaro - niekur nepabegsi ax.gif
4u.gif
Grazaus savaitgalio 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2011 01 23, 09:56)
Sveikos  4u.gif
Mes jau ryt keliausim  biggrin.gif nes nuo 3adienio buvom namusoe  4u.gif
zaislu, tai kaip ir spec nieko nesti nereikia, nebent vaikutis pats nori kazka pasiimti  bigsmile.gif Tada pasiima ir nesasi.  mirksiukas.gif
O kad darbdaviai netoleruoja tokiu dalyku, tai baisu...  unsure.gif
As galvoju irgi, jei reiktu man eiti i darba, tai aciu die, turim senelius  unsure.gif Nes kitaip tai pralpultis..,.. Tik sloga - ir kur ta vaikiuka deti?  unsure.gif
O kad jie serga ir sirgs, tai tikrai normalu, kitais metais bus geriau .. susiformuos imunitetas, dar nepamirskim, kad musu vaikiukai alergiski, kuriu imunitetas ir taip jau yra silpnesnis, tai kad slogyte kabinasi nuo ryto iki vakaro - niekur nepabegsi  ax.gif
4u.gif
Grazaus savaitgalio  4u.gif

tai vat, man alergologė irgi aiškino,kad gali būt dažnesnės kvėpavimo takų ligos.

o dėl žaislų klausiau, tai galvoju kokių jau nebereikalingų, nežaidžiamų atnešti
ax.gif
Aš ir norėčiau vesti nuo rytojaus, einu į darbą tą dieną kaip išeina vesti, tai nžn kaip čia bus, nepasveikus dar gaila...

Kada jūs palikote saviškius jau visai dienai? unsure.gif
Atsakyti
Prisigyriau, kad eisim, bet jauciu, kad gal neisim, pradejo koscioti vel vos vos.. ziuresiu kaip bus 4u.gif nes nesuprantu kame priezastis... doh.gif
Dar maniskis nei karto nemiegojo darzelyje.... nes tik priprantam be asaru pasilikti tai jau ziurek, serga doh.gif doh.gif doh.gif ir taip nuolatos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
jau galvojau nuo kitos savaites pradesiu doh.gif bet vel neiasku,,,,, klaustukas biggrin.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2011 01 23, 11:27)
Prisigyriau, kad eisim, bet jauciu, kad gal neisim, pradejo koscioti vel vos vos.. ziuresiu kaip bus  4u.gif nes nesuprantu kame priezastis...  doh.gif
Dar maniskis nei karto nemiegojo darzelyje.... nes tik priprantam be asaru pasilikti tai jau ziurek, serga  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir taip nuolatos  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
jau galvojau nuo kitos savaites pradesiu  doh.gif bet vel neiasku,,,,, klaustukas  biggrin.gif  lotuliukas.gif  blink.gif

Jez, negąsdinkit, tai man reiktų tada ,kad močiutė pastovisia važinėtų paimti doh.gif
O pažiūrėjau kad jau brolis ar sesė pas jus greit atkeliaus wub.gif wub.gif
Atsakyti