QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 06 13, 14:26)
Ei, man jau toks jausmas kad tau patinka vis intrigas pradėt, tai "kolegės" Spragtuko pasigendi tai Lukučio mamytės

Šikt man ant to kiek tikros tos asmenybės. Man regis nutarta šioje temoje kalbėtis tik apie darželį, o ne priekabių ieškoti, gal būtent todėl niekas ir neberašo, beje, smilga saule, tu taip ir neatsakei ko teiravausi

O gaila...
Parasiau nes manau ,kad laikas jau parode kaip buvo istiesu.An ko tau sikt man neydomu :mmmPrirasiau jau pakankamai apie tai kaip man atrodo darzelis ir tau i asmenines kaip prasei neturiu ka pridurti,juk tu jau turi savo nuomone.O deja viena mama savo blogos patirties nedryso cia rasyti o gaila ,bet jau galima buvo suprasti ,kad apie tai kas nelabai patinka cia nediskuotuojama

Visada atsiras uz ir pries taip kaip ir apie gydytojus,ar ligonines.O mums ameniskai del maisto tai pliuso neduoda nes dauk alergisko maisto o be to mes galime sau pirkti namie ka norim tai ,man tai nera aktualu,vistiek vaikas tik parejes praso virti valgyti

pusryciu ten nevalgo ,tik pietus ir kartais vakariene,bet nejaugi kituose darzeliuose dar blogiau maitina

.Gelezele ka jus darot kai darzelis atostogauja.
debesyte