Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

QUOTE(smilga saule @ 2005 06 02, 19:19)
Nerasau ziuriu ir kolega jau neraso  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jei man adresuoji - as kolege, ne kolega, jeigu ka rolleyes.gif . sesija man, uztat ir nerasiau. baigiasi jau, tai vel busiu aktyvi thumbup.gif
Perskaiciusi tai, ka rasai, pasiulyciau vienintele iseiti: tiesiog veskit vaika kitur, je manote, kad jam sis darzelis nepatinka ar netinka. Ir jumi tai vargina. ir prisiruoskit & raskit kuo greiciau, nes kaip bebutu juk vaikas svarbiausia. uzeik i kaimynini Montesori - gal ten patiks ax.gif bet maisto alergiskiems vaikams jie netaiko, deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 03 birželio 2005 - 20:22
O tai ka jūs neskaitote atvedę vaiką į darželį koks bus tą dieną meniu?
Atsakyti
Lukucio Mamyte kur dingai tik pora dieneliu buvai prisijungus, biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2005 06 13, 15:12)
Lukucio Mamyte kur dingai tik pora dieneliu buvai prisijungus, biggrin.gif  tongue.gif

Ei, man jau toks jausmas kad tau patinka vis intrigas pradėt, tai "kolegės" Spragtuko pasigendi tai Lukučio mamytės g.gif Šikt man ant to kiek tikros tos asmenybės. Man regis nutarta šioje temoje kalbėtis tik apie darželį, o ne priekabių ieškoti, gal būtent todėl niekas ir neberašo, beje, smilga saule, tu taip ir neatsakei ko teiravausi mirksiukas.gif O gaila...
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2005 02 18, 23:08)
Norėjau pasiteirauti, gal lankot kas?  biggrin.gif Kokie atsiliepimai? Esu girdėjusi, kad darželis skirtas alergiškiems vaikams, bet gal gali lankyti ir nealergiški?.. unsure.gif

Mano mergaitė irgi lanko "Klevelį". Jau antrus metus. Mums čia patinka, geras maistas, auklėtojos taip pat. Mūsų auklėtojos jaunos tai mums patinka. Anksčiau mes lankėm alergiškų vaikų grupę pirmame aukšte, ten nelabai patiko, auklėtojos pagyvenę, dažnai kažkuo nepatenkintos. Dabar mūsų grupė antram aukšte. Norėjau paklausti smilga saule, kokią grupę lankot? Mes tai esam nykštukai, taip mus auklėtojos vadina. Šiaip man patinka, mergaitė eina su dideliu noru, viskas ok. buvo daug švenčių, nežinau, kaip tavo smilga saule vaikas, bet maniškė tai ir eilėraščių ir dainelių moka. Gal jus nesenai lankot, tai žinok, kad pirma reikia vaikui priprasti, o ne dainų mokytis. Tam reikia laiko. Man svarbu ,kad vaikas gerai jaustųsi, o ne mokytųsi tuoj raidžių, aš visko pati galiu išmokyti juk vieną turiu. Lauksiu atsakymo smilga saule, nes keista, kad jums taip blogai ten. Man ne vienas rekomendavo šį darželį.
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 06 13, 14:26)
Ei, man jau toks jausmas kad tau patinka vis intrigas pradėt, tai "kolegės" Spragtuko pasigendi tai Lukučio mamytės  g.gif  Šikt man ant to kiek tikros tos asmenybės. Man regis nutarta šioje temoje kalbėtis tik apie darželį, o ne priekabių ieškoti, gal būtent todėl niekas ir neberašo, beje, smilga saule, tu taip ir neatsakei ko teiravausi  mirksiukas.gif  O gaila...

Parasiau nes manau ,kad laikas jau parode kaip buvo istiesu.An ko tau sikt man neydomu :mmmPrirasiau jau pakankamai apie tai kaip man atrodo darzelis ir tau i asmenines kaip prasei neturiu ka pridurti,juk tu jau turi savo nuomone.O deja viena mama savo blogos patirties nedryso cia rasyti o gaila ,bet jau galima buvo suprasti ,kad apie tai kas nelabai patinka cia nediskuotuojama biggrin.gif Visada atsiras uz ir pries taip kaip ir apie gydytojus,ar ligonines.O mums ameniskai del maisto tai pliuso neduoda nes dauk alergisko maisto o be to mes galime sau pirkti namie ka norim tai ,man tai nera aktualu,vistiek vaikas tik parejes praso virti valgyti biggrin.gif pusryciu ten nevalgo ,tik pietus ir kartais vakariene,bet nejaugi kituose darzeliuose dar blogiau maitina unsure.gif.Gelezele ka jus darot kai darzelis atostogauja.
Atsakyti
QUOTE(gelezele @ 2005 06 13, 18:16)
Mano mergaitė irgi lanko "Klevelį". Jau antrus metus. Mums čia patinka, geras maistas, auklėtojos taip pat. Mūsų auklėtojos jaunos tai mums patinka. Anksčiau mes lankėm alergiškų vaikų grupę pirmame aukšte, ten nelabai patiko, auklėtojos pagyvenę, dažnai kažkuo nepatenkintos. Dabar mūsų grupė antram aukšte. Norėjau paklausti smilga saule, kokią grupę lankot? Mes tai esam nykštukai, taip mus auklėtojos vadina. Šiaip man patinka, mergaitė eina su dideliu noru, viskas ok. buvo daug švenčių, nežinau, kaip tavo smilga saule vaikas, bet maniškė tai ir eilėraščių ir dainelių moka. Gal jus nesenai lankot, tai žinok, kad pirma reikia vaikui priprasti, o ne dainų mokytis. Tam reikia laiko. Man svarbu ,kad vaikas gerai jaustųsi, o ne mokytųsi tuoj raidžių, aš visko pati galiu išmokyti juk vieną turiu. Lauksiu atsakymo smilga saule, nes keista, kad jums taip blogai ten. Man ne vienas rekomendavo šį darželį.

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga saule: 14 birželio 2005 - 15:05
Na man regis čia ne aš susiformavau tam tikrą nuomonę apie darželį, o tu, kad net neįskaitai ko aš klausiu. Man rūpi menkiausios smulkmenos susijusios su tuo darželiu ir tikrai ne tik geros.
Dėl kitų darželių mitybos, tai kai į kelis paskambinau ir pasiteiravau, ar pas juo gali alergiskam vaikui vietoj zuvies duoti koki kitą patiekalą, tai man pasakė, kad jei jūsų vaikas žuvies nevalgys reiškiasi liks alkanas blink.gif

O geleželės nenori įtarinėt kad irgi keista narė parašė vos vieną žinutę ir būtent apie šį darželį mirksiukas.gif

Dar kartą prašau visų kurios čia dalyvauja, parašykite darželio dienos meniu 4u.gif
Atsakyti
Smilga saule, pati gražiai diskutuok tai viskas bus OK, o tai paskutiniu metu pati parašai tik priekabias žinutes vieno nario adresu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 06 14, 15:07)
Smilga saule, pati gražiai diskutuok tai viskas bus OK, o tai paskutiniu metu pati parašai tik priekabias žinutes vieno nario adresu  mirksiukas.gif

Todel ,kad galetu taip ir nedaryt. O del maisto tai zuvies neduoda niekam jie ,ir tu pagrindiniu alergenu ,seip maistas kose ryte ,vakare sriuba sasyska su duona,skryliai maciau,kugelis ,kad maistas super nepasakyciau tik jogurtus duoda tai tikrai ir javainius tuos sokoladukus.Vaisiu pries pietus.
Atsakyti
Žinau kad jie neduoda, aš kalbėjau apie kelis kitus darželius, kuriuose man pasakė kad jokios aletrnatyvos alergiškam vaikui pasiūlyti negali. Mano tėviškėjwe yra darželis, kuriame labai taikosi prie vaiko poreikių, spec maista paruošia alergiškam vaikui, spec maista ruošia net pav neseniai gelta persirgusiam vaikui.

Va iš tavo išvardintų produktu maniškiui jau negalima sasyskų, javainių su sokoladu, jogurtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2005 02 18, 23:08)
Norėjau pasiteirauti, gal lankot kas?  biggrin.gif Kokie atsiliepimai? Esu girdėjusi, kad darželis skirtas alergiškiems vaikams, bet gal gali lankyti ir nealergiški?.. unsure.gif

Žiūriu, kad visoms labai aktualus maistas. Na , mergaitė nesiskundžia. Paskaitau meniu, tai įvairus. Šiandien buvo cepelinai, kalakutienos sriuba su kalafijorais, tyrelė. Šiaip auklėtojos klausia ar galima duoti tuos produktus. Aš ryte pasižiūriu meniu ir pasakau ar viskas tinka, ar ką kita duoti. Problemų neturėjau dėl maisto. Šiandien vaikai piešė lauke, tai nė vienam daržely neteko dar matyti kad lauke pieštų tik siaubingai laksto o čia ir supynės, ir medinių laipiojimų yra. Praeitą savaitę buvo sporto šventė, tai maniškė buvo patenkinta. Prieš miegą manoji parėjus sako kad visada pseka auklėtojos pasaką ir man tai patinka. Auklėtojos jaunos ir matau, kad labai stengiasi, vaikų daug tikrai nelengva. Aš tokio darbo tikrai negalėčiau dirbti. Ryte visada mus pasitinka su šypsena man patinka. Norėčiau visu paklausti, kokias šventes švenčia kokių renginių būna daržely?
Atsakyti