seip aukletoja patiko tai ziuresim kaip bus nes man nera problema keisti darzeli tiesiok jei jau as su tais zmonemis nesugebu susikalbeti tai nemanau ,kad vaikui pavyktu.
Va cia Tu manau, esi ne visiskai teisi... jei Tau atrodo taip, tai nereiskia, kad ir Tavo vaikui taip atrodo ar butent taip is tiesu yra. elementarus pvz.: pradejus sunui lankyti darzeli, kazkaip as isidemejau viena aukletoja, kuri mano nuomone, buvo pati pati... ir pasneka, tarsi atsiskaito preis tevus, pan. kita, atvirksciai, netusciazodziauja, kalba konkreciai, kartais pernelyg staciai (bent jau man taip apsirode pradzioje). O kaip manai, kas mano vaikui priimtiniau? jis kasdien kalba apie ta antraja aukletoja, mzd "ji dare taip ir taip..., as deliojau skaiciukus, ji sake, ta ir ta..., pan." jei kuria diena jos nebuna, tai vaikas butinai grizes turi pasakyti "... (jos) nebuvo", o kita ryta klausia, ar toji aukletoja bus... ji ir pasakas skaito vaikams atsigulus miegoti pietu, o pvz. pirmoji (kiek esu pastebejusi) kazkokius popierius (tabeli?) pildo ir vaikus drausmina, kad sie miegotu...
Taigi, norejau pasakyti, jog tai, kas mums atrodo geriausia, nebutinai taip atrodo ar jaucia musu vaikai. as dabar pirmiausia ziuriu, kad patiktu/butu priimtina mano vaikui, o pati bandau ieskoti kompromiso
bet as ytariu ,kad super gerai tai niekur nebus.
Kad butu 100% gerai, tai tikrai taip nebus. visur yra savu + ir -. tiesiog mes atsirenkam ir pasirenkam pagal didziausius prioritetus, manau