Gal kuri kulinare man galetu patarti? Kartais kepant pyraga jis nebuna purus, o tarsi slapias vidury, nors ir iskepes. Ka daryti, kad taip nenutiktu? Greit sventes, nenoreciau ant stalo pastatyt kokio nevykusio "sedevro".
kas galėtų man padėt truputi išsiaiškint?
1 (8-ounce) package cream cheese, softened
3/4 cup butter or margarine, softened
3/4 cup sugar
1-1/2 teaspoon vanilla
2 cups all-purpose flour
1/2 teaspoon baking powder
1 (6-ounce) package semisweet chocolate chips
1/2 cup sliced almonds, toasted
67% would make this again
Send to a friend
print recipe
Pre-heat oven to 375 F. Combine cream cheese and butter in mixing bowl, beat well. Gradually add sugar and vanilla, beating until light and fluffy. Combine flour and baking powder, add to batter, beating well. Spread mixture evenly in an ungreased 9 x 13-inch baking pan. Bake for 15 minutes. Sprinkle chips immediately over baked layer. Let stand 5 minutes, or until chocolate melts. Spread chocolate evenly, to the edge of pan. Sprinkle with almonds. Cool and cut into bars.
kas yra 8-ounce? cream cheese? semisweet chocolate chips? ungreased 9 x 13-inch baking pan?
bučiau labai dėkinga, noriu juos pasigaminti kaledoms...
1 (8-ounce) package cream cheese, softened
3/4 cup butter or margarine, softened
3/4 cup sugar
1-1/2 teaspoon vanilla
2 cups all-purpose flour
1/2 teaspoon baking powder
1 (6-ounce) package semisweet chocolate chips
1/2 cup sliced almonds, toasted
67% would make this again
Send to a friend
print recipe
Pre-heat oven to 375 F. Combine cream cheese and butter in mixing bowl, beat well. Gradually add sugar and vanilla, beating until light and fluffy. Combine flour and baking powder, add to batter, beating well. Spread mixture evenly in an ungreased 9 x 13-inch baking pan. Bake for 15 minutes. Sprinkle chips immediately over baked layer. Let stand 5 minutes, or until chocolate melts. Spread chocolate evenly, to the edge of pan. Sprinkle with almonds. Cool and cut into bars.
kas yra 8-ounce? cream cheese? semisweet chocolate chips? ungreased 9 x 13-inch baking pan?
bučiau labai dėkinga, noriu juos pasigaminti kaledoms...
QUOTE(hobo @ 2005 12 22, 17:11)
kas yra 8-ounce? cream cheese? semisweet chocolate chips? ungreased 9 x 13-inch baking pan?
ounce (uncija) yra 28,35 g
cream cheese - iš to, ką perskaičiau internete, manau, kad jį galima būtų pakeisti maskarpone, "Mūsų švelniąja" varške ar pertrinta varške. kam įdomu, čia aiškinama, kas yra cream cheese
semi-sweet - pusiau saldūs
chocolate chips - va kaip atrodo
nežinau, ar pas mus būna pirkt, gal galima pakeist tarkuotu šokoladu, bet jei tarkuotas per smulku, tai tikriausiai reikia tirpint šokoladą, tokiais lašint ir laukt, kol sustings. daug peckionės
ungreased 9 x 13-inch baking pan - inch (colis) yra 2,5 cm., baking pan - skardelė, o prieš kepant skardelės nereikia patepti riebalais
Gal kas zino kur gauti kokoso sviesto? Kazkada bandziau daryti pati, bet daug vargo ir maza iseiga gavosi.
paaiškinkit kuo skiriasi miltai parduotuvėje, turiu omenyje tas raides:
pvz: 550 D
kokie ir kam geriausiai tinka?
(būna ir kitokie skaičiai)
pvz: 550 D
kokie ir kam geriausiai tinka?
(būna ir kitokie skaičiai)
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 18, 15:54)
garbane, manau, kad tai gali būti paprasčiausias gazuotas vanduo...
Va iš kulinarinio žodyno:
soda water = club soda = seltzer water = carbonated water
Va iš kulinarinio žodyno:
soda water = club soda = seltzer water = carbonated water
galbut.. tik keista kazkaip.. niekur nemaciau, kad reiketu butent gazuota vandeni pilti..
aciu
Merginos, gal kuri zinot kas per venias yra "Sago pudding" arba "Tapioca pudding". Maniskis uzsimane, o as nei velnio nesuprantu kas tai yra. Sako panasu i pieniska ryziu deserta, bet kas ten per kruopos tos sago ar tapioca. Gal kuri susiduret?