Vieta, kur bus atlikta paieška:
Visa aplinka
Ši tema
Skelbimai
Pagalba
Paieška
Paieška
Uždaryti
Forumas
Mūsų namai
Kulinarinės idėjos
"Techniniai" receptų dalykai
Dalintis
Atsakyti
Pasaulė
Super senbuvis
--
#
Pasaulė
Super senbuvis
2016-04-17 18:36
#409
17 balandžio 2016 - 18:36
#409
QUOTE(salduke @ 2016 04 17, 14:24)
Gal žinot kaip taisyklingai pjaustyti "Džiugo" sūrį?
<{POST_SNAPBACK}>
Laužyti gabaliukais.
N
nubix
Naujokas
--
#
N
nubix
Naujokas
2018-08-05 21:55
#410
05 rugpjūčio 2018 - 21:55
#410
Gal zinote kuriuos lietuviskus miltus atitinka "Wholemeal Flour" ir "Plain Flour"?
N
nubix
Naujokas
--
#
N
nubix
Naujokas
2018-08-05 21:55
#411
05 rugpjūčio 2018 - 21:55
#411
Gal zinote kuriuos lietuviskus miltus atitinka "Wholemeal Flour" ir "Plain Flour"?
Pasaulė
Super senbuvis
--
#
Pasaulė
Super senbuvis
2018-08-06 12:09
#412
06 rugpjūčio 2018 - 12:09
#412
QUOTE(nubix @ 2018 08 05, 22:55)
<p>Gal zinote kuriuos lietuviskus miltus atitinka "Wholemeal Flour" ir "Plain Flour"?</p>
<{POST_SNAPBACK}>
Wholemeal Flour - pilno grūdo
Plain Flour - paprasti balti miltai
Atsakyti į cituojamus pranešimus
×
Dalintis
__CONTENT__
#{itemvalue}
#{itemvalue}