Sveikos
nezinau ar cia papuoliau, bet turiu klausima susijusi su maito gaminimu. Ruosiames namuose svente daryti ir as pati planuoju maista gaminti... gal gali kas nors patarti kaip susiplanuoti ka kada gaminti
? pvz. jei svente sestadieni per pietus (ar vakarop) tai salotas reikia daryti penktadienio vakare??? o gal galima kai kurias salotas pasidaryti anksciau pvz duonos su pupelemis, krabu lazdeliu??? tik reikia nemaisyti su majonezu arba nedeti kai kuriu produktu?? arba kaip daryti su uzkandziais tarkim kepti sparneliai, vistienos kepsniukai (mirkomi i padaza), krabu lazdeles tesloje ir pan.
na kol kas mano meniu toks:
silke su svogunais,
silke su pomidoru padazu,
zuvis kepta tesloje
krabai tesloje
astrus sparneliai
kepseliai vistienos,
mesos rutuliukai
kepta duona
mini ceburekiukai
tortilijos su suriu ir alyvuogemis (uzkeptos orkaiteje)
surio rutuliukai
ai dar keptos vistos (visos rankoveje)
nzn ka dar cia sugalvoju
galvoju gal dar sloksniuotos bemieles teslos bandeliu su tyre tokios buna (sezamas, alyvuoges ir pan...)
duonos salotos su pupelem
krabu-ryziu
gaivios salotos kur agurkai pomidorai ir .t.t ir fetos suris
kiausianiu salotos su pomidorais ir krabais
gal dar cezario salotos
karstas
balandeliai (DARYTI IS ANKSTO IR UZSALDYTI)
suktinukai (uzsaldyti)
bulves
o gal galit dar patarti gal mano meniu visiskai netinkamas liepos viduryje? blm net nzn kaip cia padaryti kad viska speti ir nesugestu viskas...