QUOTE(rabelkyte @ 2012 01 03, 02:49)
Jei ji butu tik 12% niekap neissiplaktu, o man ji puikiai issiplaka. Jos riebumas yra ~36%.
Gal kas galetu patarti kaip apskaiciuot kiek reikia vandens ir kruopu pilt, kad graziai isvirtu vis padauginu tai ryziu , tai grikiu ir t.t. Su makaronais (sriuboj) is vis beda
Gal kas galetu patarti kaip apskaiciuot kiek reikia vandens ir kruopu pilt, kad graziai isvirtu vis padauginu tai ryziu , tai grikiu ir t.t. Su makaronais (sriuboj) is vis beda
Sveika. Čia mano patirtis ir žinios:kiekvienos kruopos vis kitaip brinksta. Ryžiai brinksta 2,5-3 kartus,t.y. 100g ryžių išvirti reiks apie 300g vandens, grikiai brinksta 1,5-2 kartus. Na o makaronams 100g išvirti apie 0,5l vandens Čia, jeigu norite išvirti garnyrą.