QUOTE(regna @ 2011 12 06, 01:04)
Mylima2007
Pabandyk pažaisti su prieskoniais,tik nepadaugink,šviežio muskato riešuto patarkuok,krapo saldžios paprikos mltelių.
Dar pabandyk įdėt žalią cielą obuolį,gal pagelbės,ištrauks ta kartumą.
Man iškilo klausimas,o tu jas prieš verdant paruoše?
gal čia slypi kartumas i
Pabandyk pažaisti su prieskoniais,tik nepadaugink,šviežio muskato riešuto patarkuok,krapo saldžios paprikos mltelių.
Dar pabandyk įdėt žalią cielą obuolį,gal pagelbės,ištrauks ta kartumą.
Man iškilo klausimas,o tu jas prieš verdant paruoše?
gal čia slypi kartumas i
tai tas ir yra, kad nežinau, kaip ruošti. Viena pažįstama kažkada sakė - tiesiog išvirk. Tai tiesiog ir išviriau.
O išvirtas išgliaudžiau ir dėjau į salotas su aisbergo salotom ir t.t...