Įkraunama...
Įkraunama...

"Techniniai" receptų dalykai

o as norejau žinoviu paklausti del cukraus; sakykit ar skiriasi cukrus optimos nuo panevezio ar marijampoles? sako vienas saldesnis kitas ne g.gif bet ziuriu i kalorijas ir energija tai viens prie vieno....
Atsakyti
Laba diena,
gal galėtumėte paaiškinti, kaip sumažinti igridientų kiekį recepte, http://www.jamieoliv...olate-pear-tart kad jis tilptų į 23cm tarto formą (vietoj šiam receptui reikalingos 24cm formos)?
Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(English_tea @ 2011 07 04, 14:10)
Laba diena,
gal galėtumėte paaiškinti, kaip sumažinti igridientų kiekį recepte, http://www.jamieoliv...olate-pear-tart kad jis tilptų į 23cm tarto formą (vietoj šiam receptui reikalingos 24cm formos)?
Dėkoju.

Manau, kad drąsiai galima kepti 23 cm skersmens formoj nieko nemažinant. Daugumoj receptų netgi būna rekomenduojama pvz. 22-24 cm forma, tai nieko nekeičiant puikiai telpa bei kepa ir su tokia paklaida. mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu is patirties smile.gif
tikra teisybe, kartais net ir geriau.
Atsakyti
Sveikos, siulau sudalyvauti konkurse: www.supermama.lt/fairy smile.gif
Atsakyti
Labutis,
Gal galit man padėt - kiek 1 litras atitinka kilogramų? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2011 08 22, 11:50)
Labutis,
Gal galit man padėt - kiek  1 litras atitinka kilogramų? Ačiū 4u.gif

1 l ko? Jei vandens, tai 1 l atitinka 1 kg, o visa kita įvairiai. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Susiruošiau kepti bandeles su lašinukais,žvilgtelėjau į interneto platybes,payvairinti receptuką.

Ir,užtikau tai,kad į šių bandelių įdarą yra beriama džiuvėsėlių.

Klausimas?,kuriam tikslui reikia jų įdare?,ką jie sudaro?

Būsiu dėkinga,kad pasidallinsite
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar niekas neužklysta į šia temą,jog atsakytų į mano klausima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 10 06, 12:37)
Sveikos 4u.gif

    Ar niekas neužklysta į šia temą,jog atsakytų į mano klausima? biggrin.gif

laba, netyčia užklydau į šia temą.
Džiuvesėliai į įdarą dedami manau tam kad sugertų atsiradusias sultis kepimo metu.
Nžinau kokios dar sudėtinės dalys įeina į minėtą įdarą. Lašinukai labai skanu ir be džiuvesėlių. aš-nededu. Kepti tenka dažnai ir su įv, įdarais: daržovių, grybų, mėsos( žalios arba termiškai apdorotos), dešrelės, suris, varškės įv. įdarai, saldūs įdarai,..
Svarbiausia, kad įdaras būtų su skoniu, nes pati bandelė( kiek suprantu mielinė), labai švelnaus skonio. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,


Gavau dovanų parvežtų užšaldytų Norvegiškų krevečių su kiautu. Pirko/gavo šviežias, po to užšaldė.
Dabar imu puodą, užverdu vandenį, įdedu dar sušalusias krevetes, įberiu druskytės, paverdu, nukošiu.

Krevetės turi kartoką skonį.

Iš kur tas aitrokas/kartokas skonis? Verdant gal ko įdėt? Ar čia sugedimo požymis? Nieko nesuprantu, nelabai aš jų žinovė, bet, tarkim, kur būna parduotuvėje sūryme išgliaudytos, tai tokio kartumo nėra.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2011 12 05, 22:33)
Sveiki,
Gavau dovanų parvežtų užšaldytų Norvegiškų krevečių su kiautu. Pirko/gavo šviežias, po to užšaldė.
Dabar imu puodą, užverdu vandenį, įdedu dar sušalusias krevetes, įberiu druskytės, paverdu, nukošiu.

Krevetės turi kartoką skonį.

Mylima2007 4u.gif

Pabandyk pažaisti su prieskoniais,tik nepadaugink,šviežio muskato riešuto patarkuok,krapo saldžios paprikos mltelių.

Dar pabandyk įdėt žalią cielą obuolį,gal pagelbės,ištrauks ta kartumą.


Man iškilo klausimas,o tu jas prieš verdant paruoše?
gal čia slypi kartumas biggrin.gif i


Atsakyti