Laba diena,
gal galėtumėte paaiškinti, kaip sumažinti igridientų kiekį recepte, http://www.jamieoliv...olate-pear-tart kad jis tilptų į 23cm tarto formą (vietoj šiam receptui reikalingos 24cm formos)?
Dėkoju.
gal galėtumėte paaiškinti, kaip sumažinti igridientų kiekį recepte, http://www.jamieoliv...olate-pear-tart kad jis tilptų į 23cm tarto formą (vietoj šiam receptui reikalingos 24cm formos)?
Dėkoju.
QUOTE(English_tea @ 2011 07 04, 14:10)
Laba diena,
gal galėtumėte paaiškinti, kaip sumažinti igridientų kiekį recepte, http://www.jamieoliv...olate-pear-tart kad jis tilptų į 23cm tarto formą (vietoj šiam receptui reikalingos 24cm formos)?
Dėkoju.
gal galėtumėte paaiškinti, kaip sumažinti igridientų kiekį recepte, http://www.jamieoliv...olate-pear-tart kad jis tilptų į 23cm tarto formą (vietoj šiam receptui reikalingos 24cm formos)?
Dėkoju.
Manau, kad drąsiai galima kepti 23 cm skersmens formoj nieko nemažinant. Daugumoj receptų netgi būna rekomenduojama pvz. 22-24 cm forma, tai nieko nekeičiant puikiai telpa bei kepa ir su tokia paklaida.
pritariu is patirties
tikra teisybe, kartais net ir geriau.
tikra teisybe, kartais net ir geriau.
Sveikos, siulau sudalyvauti konkurse: www.supermama.lt/fairy
Labutis,
Gal galit man padėt - kiek 1 litras atitinka kilogramų? Ačiū
Gal galit man padėt - kiek 1 litras atitinka kilogramų? Ačiū
QUOTE(sija8 @ 2011 08 22, 11:50)
1 l ko? Jei vandens, tai 1 l atitinka 1 kg, o visa kita įvairiai.
Sveikos
Susiruošiau kepti bandeles su lašinukais,žvilgtelėjau į interneto platybes,payvairinti receptuką.
Ir,užtikau tai,kad į šių bandelių įdarą yra beriama džiuvėsėlių.
Klausimas?,kuriam tikslui reikia jų įdare?,ką jie sudaro?
Būsiu dėkinga,kad pasidallinsite
Susiruošiau kepti bandeles su lašinukais,žvilgtelėjau į interneto platybes,payvairinti receptuką.
Ir,užtikau tai,kad į šių bandelių įdarą yra beriama džiuvėsėlių.
Klausimas?,kuriam tikslui reikia jų įdare?,ką jie sudaro?
Būsiu dėkinga,kad pasidallinsite
Sveikos
Ar niekas neužklysta į šia temą,jog atsakytų į mano klausima?
Ar niekas neužklysta į šia temą,jog atsakytų į mano klausima?
QUOTE(regna @ 2011 10 06, 12:37)
laba, netyčia užklydau į šia temą.
Džiuvesėliai į įdarą dedami manau tam kad sugertų atsiradusias sultis kepimo metu.
Nžinau kokios dar sudėtinės dalys įeina į minėtą įdarą. Lašinukai labai skanu ir be džiuvesėlių. aš-nededu. Kepti tenka dažnai ir su įv, įdarais: daržovių, grybų, mėsos( žalios arba termiškai apdorotos), dešrelės, suris, varškės įv. įdarai, saldūs įdarai,..
Svarbiausia, kad įdaras būtų su skoniu, nes pati bandelė( kiek suprantu mielinė), labai švelnaus skonio.
Sveiki,
Gavau dovanų parvežtų užšaldytų Norvegiškų krevečių su kiautu. Pirko/gavo šviežias, po to užšaldė.
Dabar imu puodą, užverdu vandenį, įdedu dar sušalusias krevetes, įberiu druskytės, paverdu, nukošiu.
Krevetės turi kartoką skonį.
Iš kur tas aitrokas/kartokas skonis? Verdant gal ko įdėt? Ar čia sugedimo požymis? Nieko nesuprantu, nelabai aš jų žinovė, bet, tarkim, kur būna parduotuvėje sūryme išgliaudytos, tai tokio kartumo nėra.
Gavau dovanų parvežtų užšaldytų Norvegiškų krevečių su kiautu. Pirko/gavo šviežias, po to užšaldė.
Dabar imu puodą, užverdu vandenį, įdedu dar sušalusias krevetes, įberiu druskytės, paverdu, nukošiu.
Krevetės turi kartoką skonį.
Iš kur tas aitrokas/kartokas skonis? Verdant gal ko įdėt? Ar čia sugedimo požymis? Nieko nesuprantu, nelabai aš jų žinovė, bet, tarkim, kur būna parduotuvėje sūryme išgliaudytos, tai tokio kartumo nėra.
QUOTE(mylima2007 @ 2011 12 05, 22:33)
Sveiki,
Gavau dovanų parvežtų užšaldytų Norvegiškų krevečių su kiautu. Pirko/gavo šviežias, po to užšaldė.
Dabar imu puodą, užverdu vandenį, įdedu dar sušalusias krevetes, įberiu druskytės, paverdu, nukošiu.
Krevetės turi kartoką skonį.
Gavau dovanų parvežtų užšaldytų Norvegiškų krevečių su kiautu. Pirko/gavo šviežias, po to užšaldė.
Dabar imu puodą, užverdu vandenį, įdedu dar sušalusias krevetes, įberiu druskytės, paverdu, nukošiu.
Krevetės turi kartoką skonį.
Mylima2007
Pabandyk pažaisti su prieskoniais,tik nepadaugink,šviežio muskato riešuto patarkuok,krapo saldžios paprikos mltelių.
Dar pabandyk įdėt žalią cielą obuolį,gal pagelbės,ištrauks ta kartumą.
Man iškilo klausimas,o tu jas prieš verdant paruoše?
gal čia slypi kartumas i