QUOTE(Saphia @ 2010 11 06, 03:30)
Sveikos,
as nesu labai gera kulinare, bet stengiuosi, nes man patinka gaminti, o svarbiausia skaniai valgyt.
Siandien kepiau morku pyraga, viska dariau pagal recepta. Gavosi tikrai skanus, bet jis man neiskilo Idomu kodel? dejau viena pokeli kepimo milteliu. Tai, kad neiskilo, skonio neitakojo, bet gavosi toks suspaustas, labai noretusi 'purumo'.
Idomu kodel taip nutiko? Jeigi kita karta deciau daugiau kepimo milteliu idomu ar iskiltu, bet ar tokiu atveju nesijaustu kepimo milteliu skonis?
Kuriuo momentu geriausia imaisyti kepimo miltelius? as juo dazniausiai sumaisau su miltais ir tada dedu, taip, bent jau man atrodo, jie gerai pasiskirsto po tesla. Gal kuri turi kokiu patarimu?
Gal pyraga reiketu kepti aukstenej temperaturoj?
as nesu labai gera kulinare, bet stengiuosi, nes man patinka gaminti, o svarbiausia skaniai valgyt.
Siandien kepiau morku pyraga, viska dariau pagal recepta. Gavosi tikrai skanus, bet jis man neiskilo Idomu kodel? dejau viena pokeli kepimo milteliu. Tai, kad neiskilo, skonio neitakojo, bet gavosi toks suspaustas, labai noretusi 'purumo'.
Idomu kodel taip nutiko? Jeigi kita karta deciau daugiau kepimo milteliu idomu ar iskiltu, bet ar tokiu atveju nesijaustu kepimo milteliu skonis?
Kuriuo momentu geriausia imaisyti kepimo miltelius? as juo dazniausiai sumaisau su miltais ir tada dedu, taip, bent jau man atrodo, jie gerai pasiskirsto po tesla. Gal kuri turi kokiu patarimu?
Gal pyraga reiketu kepti aukstenej temperaturoj?
Jei supylet visa pokeli kepimo milteliu, tai pyragas neiskilo tikrai ne del ju kaltes. As i viska maximum 2 a.s. beriu, sumaisius kartu su miltais.
1. Galbut tesla labai sunki, "slapia" buvo.
2. Per mazai miltu.
3. Netinkama temperatura (greiciausiai per zema)
4. Kepdama darinejot orkaites dureles, nuo ko net iskile pyragai dazniausiai susmenga.
Nezinau recepto tikslaus, todel tik tiek tegaliu speti.