Įkraunama...
Įkraunama...

"Techniniai" receptų dalykai

QUOTE(-krona- @ 2009 11 12, 22:56)
Labas visoms mirksiukas.gif  as su tokiu klausymu: gal kas nors galite pasakyti, kiek 1 a.s. sodos = kepimo milteliu?  g.gif nu niekur nerandu arba blogai ieskau... blush2.gif  ax.gif

Krona 4u.gif-pagal mano turimas žinias kepimo miltelių valgomas šaukštas,nubrauktas ne kaupinas 11g.
šaukštelis nubrauktas-4g.
Sodos šaukštas{nubrauktas}11g.
sodos šaukštelis{nubrauktas,nekaupinas}-4 g.
Juk aš,buvau kurioje temoje rašiusi.
Sekmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 11 12, 23:43)
Krona 4u.gif-pagal mano turimas žinias kepimo miltelių valgomas šaukštas,nubrauktas ne kaupinas 11g.
šaukštelis nubrauktas-4g.
Sodos šaukštas{nubrauktas}11g.
sodos šaukštelis{nubrauktas,nekaupinas}-4 g.
Juk aš,buvau kurioje temoje rašiusi.
Sekmės 4u.gif  4u.gif

jei gerai supratau, tai soda ir kepimo milteliai lygus 1:1. hm... g.gif kepiau pyraga ir vietoj sodos dejau kepimo milteliu, tiek kiek buvo parasyta sodos, ir aisku jis man neiskilo... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(-krona- @ 2009 11 15, 23:04)
jei gerai supratau, tai soda ir kepimo milteliai lygus 1:1. hm... g.gif kepiau pyraga ir vietoj sodos dejau kepimo milteliu, tiek kiek buvo parasyta sodos, ir aisku jis man neiskilo... cray.gif

Krona, 4u.gif -tu manai,kad tavo pyrago neiškilimo priežastis yra kepimo milteliuose
Manai tai yra kiekyje?,Aš,galvoju,kad klaida yra kitur,nežinau čia mano nuomonė.
Krona,gal galėtum parašyti receptuką to pyragiuko.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 07 02, 22:14)
Labas merginos, nezinau ar cia pataikysiu, bet gal galite pasakyti kas tas konditerinis sokoladas? Radau Bea recepta sokoladinio torto bet nezinau kur gauti konditerinio sokolado, o kazin negalima naudoti paprasto juodo sokolado? g.gif

4u.gif as perku metalo spalvos popierelyje su uzrasu BLOOC blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2009 11 16, 12:24)
4u.gif as perku metalo spalvos popierelyje su uzrasu BLOOC blush2.gif

Vaida g- 4u.gif
aš,taip pat naudoju šį šokoladą,yra sakoma,kad belgiškas šokoladas yra pats geriausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 11 15, 23:41)
Krona, 4u.gif -tu manai,kad tavo pyrago neiškilimo priežastis yra kepimo milteliuose
Manai tai yra kiekyje?,Aš,galvoju,kad klaida yra kitur,nežinau čia mano nuomonė.
Krona,gal galėtum parašyti receptuką to pyragiuko.? 4u.gif

na, as pirmiausia pagalvojau, kad gal per mazai kepimo milteliu idejau... g.gif pyragas paprasciu paprasciausias - trupininis... blush2.gif dar vaikysteje - pauglysteje ji kepdavau, o dabar ir nebeisejo cray.gif
Atsakyti
Kiek teisybės tame, kad negalima marinuoti mėsos kartu su druska, nes druska "ištraukia" visą mėsos drėgmę? Ir jei kepsi orkaitėje be druskos, mėsa bus minkštesnė ir sultingesnė, ar teisybė? smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2009 11 26, 21:53)
Kiek teisybės tame, kad negalima marinuoti mėsos kartu su druska, nes druska "ištraukia" visą mėsos drėgmę? Ir jei kepsi orkaitėje be druskos, mėsa bus minkštesnė ir sultingesnė, ar teisybė? smile.gif Ačiū smile.gif

Daug kur taip raso.
Atsakyti
Sveikos,
Turiu recepta kalediniui labai skaniam kepiniui, bet ten reikia 0.5 kg grietines, o pas mus parduotuvese grietine ml matuojama. Tai nelabai issivaizduoju kiek cia tu ml man reiektu. Gal kuri galit padeti?
Atsakyti
QUOTE(-Diana- @ 2009 12 14, 13:47)
Sveikos,
Turiu recepta kalediniui labai skaniam kepiniui, bet ten reikia 0.5 kg grietines, o pas mus parduotuvese grietine ml matuojama. Tai nelabai issivaizduoju kiek cia tu ml man reiektu. Gal kuri galit padeti?

Turiu 450 ml indelį Kelmės grietinės (30% rieb.), tai parašyta 400 g. Nežinau, ar padėjau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 12 14, 14:28)
Turiu 450 ml indelį Kelmės grietinės (30% rieb.), tai parašyta 400 g. Nežinau, ar padėjau. smile.gif

dekui, labai padejai, bent jau orientuosiuosi kiek mazdaug cia man jos reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2009 11 26, 21:53)

dažnai taip sako, nežinau ar čia teisybė. Bet prie prieskonių būna pirkti "mėsą minkštinanti druska". Gal ji kažkuo kitokia g.gif
Atsakyti