QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 28, 13:38)
sveikos, sugalvojau kepti tokius ale portugališkus saldžius pyragėlius, esmė, kad į sluoksniuotos tešlos krepšelius dedamas toks ale pudingas ir kepama
gal galit pakomentuoti, ar man tas saldus įdaras išeis iš tokių dalykų?
ir dar, svarbiausias dalykas, kas tas per velnias amerikietiškas matavimo vienetas "PUODELIS"????, nes ten recepte yra:
1 ir ketvirtadalis puodelio pieno
ketvirtadalis puodelio grietinėlės
4 tryniai
3 table (va, ir čia, kas tas tabel spoon - valgomasis (sriubinis) šaukštas? cukraus
2 šaukštai miltų
viską virti ant labai lėtos ugnies, kol sutirštės, o tada jau kepti krepšeliuose...
gal galit pakomentuoti, ar man tas saldus įdaras išeis iš tokių dalykų?
ir dar, svarbiausias dalykas, kas tas per velnias amerikietiškas matavimo vienetas "PUODELIS"????, nes ten recepte yra:
1 ir ketvirtadalis puodelio pieno
ketvirtadalis puodelio grietinėlės
4 tryniai
3 table (va, ir čia, kas tas tabel spoon - valgomasis (sriubinis) šaukštas? cukraus
2 šaukštai miltų
viską virti ant labai lėtos ugnies, kol sutirštės, o tada jau kepti krepšeliuose...
Dėl įdaro nežinau, bet:
1 ir ketvirtadalis puodelio - 300 ml
ketvirtadalis puodelio - 60 ml
table spoon - valg. šaukštas (15 ml)