Įkraunama...
Įkraunama...

"Techniniai" receptų dalykai

Suprantu,kad,J.Oliveris,perka tą tešlą,gal būt,laiko sumetimais,patogumo {nusipirkai,ir viskas yra}sutinku,bet,aš,pateiksiu pvz.arydomiau auginti gėlę iš,sėklos,ir ją stebėti,kaip ji auga,ar nusipirkti parduotuvėje ir sakyti štai kokia mano gėllė užaugo.
Tai ,čia ,tas pats su tešla.
Aišku,patogu,bet,iš kitos pusės neruoši,niekada nežinosi.
Atsakyti
Merginos, o kiek ml bus 20 cl ? 200ml ? visai susipainiojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 01 18, 12:35)
Merginos, o kiek ml bus 20 cl ?  200ml ? visai susipainiojau  doh.gif

Tikrai tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 01 12, 05:03)
Patarkite kas nors apie pyragu tesla. Kiek dariau pyragu, kuriuose dedama daug grietines ir kitu "slapiu" dalyku (pvz bananu, ananasu), visada pyragas neiskyla ir gaunasi tokia kaip neiskepus kose, nors kepimo milteliu ir visko dedu pagal recepta, ir orkaites laipsnius nustatau pagal recepta.

Senas klausimas, jau turbut atsakymas nebeidomus, bet...as kepiau si pyraga, jetaus koks saldus gaunas, bet skonis uzkreciantis ir neblogas, reikia saldinto kondensuoto pieno, o kaip kitaip jums karamele gausis, o jei pradesit puoduode virineti, dadejus cukraus, tai galit su puodu atsisveiknt, prisvils, gi nestovesit tris valandas (butent kiek reik ta karamele virt)istisai prie puodo ir nemaisysit, rankos ''nukris''...Siulau daryti pagal recepta, nebent puodo negaila ir kitokiu aplipusiu indu, is vaikystes praktikos sneku, kai irisus virinedavom
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 05 26, 10:57)
Miltai (nesijoti) 8g  1 v.š. 
Krakmolas 10g  1 v.š. 
Cukrus (paprastas)  20g  1 v.š 
Sodos bikarbonatas 15g  1 v.š

cia pagal http://www.manovirtu..... lentele.html
man gana stipriai neatitinka sad.gif g.gif

Gal kas galetu ta sauksta bent miltu ir cykraus pasverti ir suzinotume karta ir visiems laikams, kiek kas sveria, nes niekaip ir as nenusiperku svarstykliu
Atsakyti
Mistika, 4u.gif
Aš,turiu tokius šaukščiukus,kur yranurodyta kiekis,as būtinai pamatuosiu,pasversiu,tik šiuo metu paskolinusi svarstyklšles,kuomet jos atsiras mano virtuvėje ,aš būtinai parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 02 07, 11:50)
Gal kas galetu ta sauksta bent miltu ir cykraus pasverti ir suzinotume karta ir visiems laikams, kiek kas sveria, nes niekaip ir as nenusiperku svarstykliu

Visi atsakymai yra pirmame sios temos puslapyje!!bet kiekvieno saukstas ir kitoks ir nepavyksta visada vienodai paimt, todel kazkiek vis tiek skirsis...
Atsakyti
Mamkos 4u.gif ,iškepiau varškės apkepą ir palikau orkaitėj, kad atvėstų ir kad nesukristų, o jis - sukrito verysad.gif , kodėėėl??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes:) Labai prasau,jei jums tik nesunku,atsakykite i siuos anketos klausimus,mano gerai draugei reikia bakalauriniam darbui 4u.gif Nuosirdziai aciu sakau wub.gif 4u.gif
http://www.apklausa.....php?form=18008
Atsakyti
labukas norėjau paklausti kiek šaukšteliu sudaro 10ml dirbtinio medaus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2009 02 12, 11:01)
labukas norėjau paklausti kiek šaukšteliu sudaro 10ml dirbtinio medaus blush2.gif  4u.gif

Priklausomai nuo to, kokia saukstelio talpa: paimkite maziausios zinomos talpos indeli (kad ir ''cerka'') na ir pilkite sauksteliu vandeni, kiek ju tilpo, padalinkite is cerkos turio ir atsakymas
Atsakyti
sveikos, sugalvojau kepti tokius ale portugališkus saldžius pyragėlius, esmė, kad į sluoksniuotos tešlos krepšelius dedamas toks ale pudingas ir kepama
gal galit pakomentuoti, ar man tas saldus įdaras išeis iš tokių dalykų?
ir dar, svarbiausias dalykas, kas tas per velnias amerikietiškas matavimo vienetas "PUODELIS"????, nes ten recepte yra:
1 ir ketvirtadalis puodelio pieno
ketvirtadalis puodelio grietinėlės
4 tryniai
3 table (va, ir čia, kas tas tabel spoon - valgomasis (sriubinis) šaukštas? cukraus
2 šaukštai miltų

viską virti ant labai lėtos ugnies, kol sutirštės, o tada jau kepti krepšeliuose...

Atsakyti