Įkraunama...
Įkraunama...

"Techniniai" receptų dalykai

QUOTE(liepal @ 2008 04 10, 19:46)
Jura_j, aciu uz pagalba.

Tenos kaitina normaliai. Kepiau siandien biskvita, tai padejau ant pirmos lentyneles, kad apacia siltu labiau.

Rezultatas puikus gavos, pasirodo el. orkaite turi savo charakteri


4u.gif ner uz ka. Berods instrukcijoje buna mazdaug surasyta, ka kokioje lentynoje geriausiai kepti. Sekmes smile.gif
Atsakyti
Na niekaip, NIEKAIP neišeina iškepti lankstų lavašą, nei iš D miltų, nei iš C, nei su drėgnais rankšluosčiais. HELP.
Atsakyti
Norejau paklausti gal kuri darot ar kur pirkote -plonalakstes sluoksniuotos teslos? Knygoje radau keleta receptuku, bet pacios teslos recepto nera......
Atsakyti
gal galit pasakyti ka darau ne taip?
kepant pro langiuka matosi, kad pyragas iskyla, issipucia, toks visas kaip pagalve pasidaro, jau kai baigiasi kepimo laikas mazinu mazinu temperatura, kad nebutu staigaus pasikeitimo... ir suplempa. KA DARYT?! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laiva @ 2004 01 06, 22:41)
Valgomasis saukstas:

Miltu = 25g
Krakmolo = 30g
Cukraus = 25 g
Druskos = 30 g
Citrinos rugsties = 25g
Sodos = 28g
Grietines = 25g


cia nurodyta svoris sauksto su kaupu? g.gif
arba as kazko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 05 21, 23:28)
cia  nurodyta svoris sauksto su kaupu? g.gif
arba as kazko nesuprantu doh.gif

Tikriausiai, kad be kaupo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 21, 15:36)
gal galit pasakyti ka darau ne taip?
kepant pro langiuka matosi, kad pyragas iskyla, issipucia, toks visas kaip pagalve pasidaro, jau kai baigiasi kepimo laikas  mazinu mazinu temperatura, kad nebutu staigaus pasikeitimo... ir suplempa. KA DARYT?!  unsure.gif


o kam mazinti temperatura? g.gif
Atsakyti
HELP!
Sioje temoje skaiciau, kad kazkas rado TAPIJOKOS pirkti. Gal galite patarti, kur ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 05 25, 17:08)
o kam mazinti temperatura?  g.gif

tai parasiau, kad nebutu staigaus pasikeitimo, nes girdejau, kad butent nuo to skirtumo ir gali sukristi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 26, 15:37)
tai parasiau, kad nebutu staigaus pasikeitimo, nes girdejau, kad butent nuo to skirtumo ir gali sukristi  biggrin.gif


o gal del to ir sukrenta, nes bent as niekad nekeiciu temperaturu bekepant ir nekrenta pyragai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 25, 13:45)
Tikriausiai, kad be kaupo g.gif

Miltai (nesijoti) 8g 1 v.š.
Krakmolas 10g 1 v.š.
Cukrus (paprastas) 20g 1 v.š
Sodos bikarbonatas 15g 1 v.š

cia pagal http://www.manovirtu..... lentele.html
man gana stipriai neatitinka sad.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karjeriste1: 26 gegužės 2008 - 22:58
Labas vakaras.Gal kam nesunku būtų paaiškinti apie želatiną? biggrin.gif tiek skaitau, ir vistiek nieko nesuprantu. pvz. jeigu nori padaryti su grietinėle ar jogurtu,kaip ten pyraguose būna.Tai ką su ja daryt? ar iš karto dėt į griet/jog, ar tirpinti vandeny ir tada supilti?o pilt dar karštą ar jau atvėsusį? biggrin.gif nieko nesuprantu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prabanga: 23 birželio 2008 - 21:29