Sveikos,
Gal žinote, ar šaukštas bulvių krakmolo sveria tiek pat kiek ir kukurūzų? Apžiūrėjau knygas, kurias turiu, bet kadangi jos senesnės, tai ten apie kukurūzų krakmolą net neužsiminta...
QUOTE(KibirVibir @ 2007 11 05, 22:36)
kuo receptuose keiciate manu kruopas, jei ju reikia keliu saukstu?
Pabandyk džiūvėsiais
Kvailas klausimas, bet man, pradedančiajai visiškai, iškilo klausimas. Pyragą dėti į jau įkaitusią orkaitę ar įdėti ir kaitinti?
Nesijuokit
Nesijuokit
QUOTE(LadyStar @ 2007 11 16, 18:47)
Kvailas klausimas, bet man, pradedančiajai visiškai, iškilo klausimas. Pyragą dėti į jau įkaitusią orkaitę ar įdėti ir kaitinti?
Nesijuokit
Nesijuokit
Paprastai reikia jau į įkaitintą. Recepte turėtų būti nurodyta, kokio karštumo.
QUOTE(Pasaulė @ 2007 11 16, 18:50)
Paprastai reikia jau į įkaitintą. Recepte turėtų būti nurodyta, kokio karštumo.
Kadangi kepu pyragą, o nenurodyta, tai peržiūrėjusi kelis receptus pasirinkau vidurkį maždaug - 180 laispnių
Ačiū už atsakymą
kiek ml yra 100g pieno, vandens?
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 11 26, 20:12)
kiek ml yra 100g pieno, vandens?
Vandens tai 100 ml, o pieno gali būti mažiau...
Mielos seimininkes, patarkit. Gavau darbe kaledine saldyta zasi, bet ji niekaip netelpa i saldytuvo kamera Ka daryti? Ar nieko jai neatsitiks, jeigu kokias 5-6 dienas iki Kaledu ja palaikysiu saldytuve, bet ne kameroj? Ji tokia vakuume supakuota. Help
QUOTE(Adrija. @ 2007 12 19, 20:02)
Mielos seimininkes, patarkit. Gavau darbe kaledine saldyta zasi, bet ji niekaip netelpa i saldytuvo kamera Ka daryti? Ar nieko jai neatsitiks, jeigu kokias 5-6 dienas iki Kaledu ja palaikysiu saldytuve, bet ne kameroj? Ji tokia vakuume supakuota. Help
Man atrodo, 5-6 dienu per daug. Nebent jei salciai prasides, i balkona galima ismest O kaip ja gaminsi? Gal kaip nors marinuosi pries kepant? Marinade laisvai tiek dienu prabutu be jokiu pasiekmiu