Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mamka10 @ 2007 09 22, 16:57)
P.S KALIJOS LAAABAI GRAZU  BET TIE PRIETARAI blink.gif  , AS NOREJAU TUOKTIS RAUDONA SUKNELE , NET BATELIUS NUSIPIRKAU , BET ATKALBEJO  SAKO  LABAI NEGERAI , RAUDONA SPALVA NUOTAKAI  verysad.gif

Galvojau, galvojau, bet jokiu prietaru apie kalijas nesu girdejus, tik absurdidka nuomone, kad tai laidotuviu gele. Nesamone didziausia. Tai labai grazi ir prabangi gele thumbup.gif

Labai idomu pasidare, kodel negerai raudona spalva vestuvems blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 09 30, 19:51)
Galvojau, galvojau, bet jokiu prietaru apie kalijas nesu girdejus, tik absurdidka nuomone, kad tai laidotuviu gele. Nesamone didziausia. Tai labai grazi ir prabangi gele thumbup.gif

Labai idomu pasidare, kodel negerai raudona spalva vestuvems blink.gif ?

Pritariu visiskai.Man tai kalijos neasocijuojas su laidotuvem visai.Pvz.man chrizantemos,is kuriu daug nuotaku puoksteles darosi,labiau primena laidotuves ir kapines,nepatinka tos geles visai.
Atsakyti
user posted image wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, savo vestuves atsokau rugsejo 15 d. Daug minciu pasisemiau siame forume, todel noriu ir jums parodyti savo puokstele. Keleta savaiciu pries vestuves sprendziau dilema: ar daryti geltona puokste ar balta. Taciau visgi pasirinkau klasikini varianta - baltos rozes su zaluma, perristos kaspineliu. Prasau jums ivertinimui.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 10 01, 20:51)
Laisveja, labai zavi tavo puokstele mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Tik tie ornitogalai (ar kaip jie ten vadinas doh.gif ) labai greit susitryne tarp ranku doh.gif
Atsakyti
O as turbut visas pasiurpinsiu mirksiukas.gif Vestuves atsokau pries metus, bet jokiu skrupulu del puokstes neturejau. Nuejau i arciausiai namu esanti geliu salona, susizinojau, kada veliausiai reikia puokste uzsisakyti ir likus savaitei iki vestuviu atejau. Turejau pluosta nuotrauku atsispausdinus, ko ir kaip noriu, bet pamaciau ant prekystalio kaip tik nuotakos puokste paruosta atsiimti. Paklausiau kiek tokia kainuotu ir tiesiog pasakiau, kad sau noriu tokios pat mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Paulita,2007 10 02, 04:12]
O as turbut visas pasiurpinsiu mirksiukas.gif Vestuves atsokau pries metus, bet jokiu skrupulu del puokstes neturejau. Nuejau i arciausiai namu esanti geliu salona, susizinojau, kada veliausiai reikia puokste uzsisakyti ir likus savaitei iki vestuviu atejau. Turejau pluosta nuotrauku atsispausdinus, ko ir kaip noriu, bet pamaciau ant prekystalio kaip tik nuotakos puokste paruosta atsiimti. Paklausiau kiek tokia kainuotu ir tiesiog pasakiau, kad sau noriu tokios pat mirksiukas.gif
[/quote

Man tai isvis visos geles daugmaz grazios, tai net nenoriu perdaug sukti galvos del vestuvines puokstes smile.gif stai tau moteru dalia - pergyvenk del sukneles, plaukuosenos, puokstes, makiazo, manikiuro... biggrin.gif o vyrams tik uzsidek kostiuma ir viskas tongue.gif
Atsakyti
as cia pas jus tiek graziu puoksciu esu prisiziurejus, tai jau tvirati apsisprendziau, kad noriu kaliju wub.gif pries tai del roziu ejau is proto, bet dabar jau nebe schmoll.gif tik KALIJOS lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kokias KALIJAS pasirikti prie sampanines sukneles? g.gif patarkit
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 10 02, 13:54)
Mergaites, kokias KALIJAS pasirikti prie sampanines sukneles?  g.gif  patarkit

manau, baltos kalijos tinka prie bet kurios spalvos suknutes, juk ji universali spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi baltos graziausios, bet gelininke sake kad susilies su suknele, siule geltonos , mango spalvos...
o kaip violetines, turbut visai ne i tema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 10 02, 14:12)
Man irgi baltos graziausios, bet gelininke sake kad susilies su suknele, siule geltonos , mango spalvos...
o kaip violetines, turbut visai ne i tema?  g.gif

man violetines schmoll.gif mano viena drauge tekejo su sampanines spalvos suknele ir turejo baltu roziu puokste. tai visai gerai atrode, kai dar zalumynu aplink yra, toki kontura puokstei suteikia.
Atsakyti