Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

http://www.yourweddi...Style/planId/2/ cia labai daug puoksciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 03 04, 06:11)

koks geras puslapiukas... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites 4u.gif ką manot apie saulėgrązas? gal kas turite patirties apie puokštę iš saulėgrąžų? g.gif ar atlaikys jos visą dieną, kaip manot? g.gif
Atsakyti
Kaip Jums tokia puokste? As tokia tik balta issirinkau smile.gif
Atsakyti
Man labai grazu, bet mano daruge viena turejo tokia, tai labai greit lapai pagelto, paieskosiu nuotrauka, jei rasiu idesiu, vakare tai visai ne kaip atrode blush2.gif Bet gal ten buvo kaip nors negerai padaryta ar kas, tikekimes pas tave bus viskas ciki smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as savo kvietkus biggrin.gif Sita puokste man anyta parupino, as net nesukau galvos kaip ji atrodys tik pageidavau kad ramuniu ir aguonu idetu, bet kadangi aguonos per lepios tai vietoj ju ranunculus ir anemone idejo (nzn kaip lietuviskai doh.gif ). Na as labai labai patenkinta buvau, nors man turbut nera negrazios puokstes, tik jei buciau zinojus tai to krioklio formos nebuciau darius nes man jis nlb, bet tai cia smulkmena smile.gif
Puokste
Atsakyti
QUOTE(fain @ 2008 03 05, 10:46)
sveikos, mergaites  4u.gif  ką manot apie saulėgrązas? gal kas turite patirties apie puokštę iš saulėgrąžų?  g.gif ar atlaikys jos visą dieną, kaip manot?  g.gif

Jeigu gėlių salone užsakinėsi saulėgrąžas, g.gif tai gal ir atlaikys. Floristai juk žino visokiausių burtų. Ką galiu pasakyti iš savo patirties, tai tiek, kad kažkada gavau naminių iš sodo skintų saulegrąžų puokštelę. kelias valandas pabuvusi be vandens puokžtelė gerokai apvyto, pamerkta atsigavo, bet grožis jau nebe tas buvo.

O šiaip tai man labai gražu saulėgrąžos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo --rita: 05 kovo 2008 - 11:44
QUOTE(Takje @ 2008 03 05, 12:41)
Pasirodysiu ir as savo kvietkus biggrin.gif 1204709149]Puokste[/url]

Labai mieli kvietkai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 03 05, 10:55)
Kaip Jums tokia puokste? As tokia tik balta issirinkau smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
o apie orchidejas ka girdejote? Ar jos nepagels?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2008 03 05, 15:19)
o apie orchidejas ka girdejote?  Ar  jos nepagels?
blush2.gif

ir manidomu. Be kazkur skaiciau, kad vienos is patvariausiu yra orchidejos smile.gif
Atsakyti
dekui uz palaikyma smile.gif
QUOTE(pantera83 @ 2008 03 05, 13:59)

Atsakyti