Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(meskytia @ 2008 02 26, 16:54)
mano skonio  wub.gif

smagu girdeti... bigsmile.gif
Atsakyti
gal galit patart koki Vilniuje geliu salona gera?buvau Florisimoj bet nepatiko aptarnavimas,visiskai nesusisnekejau su pardavejom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarrra @ 2008 02 26, 23:00)
gal galit patart koki Vilniuje geliu salona gera?buvau Florisimoj bet nepatiko aptarnavimas,visiskai nesusisnekejau su pardavejom doh.gif

nea...padet negaliu ..pati i salona nesikreipsiu..ir net nebandziau nieko ieskotis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 02 26, 15:44)
Ar rugsėjo mėnesį bus kaži Kalijų gauti mastau.gif

reikia pries 3-4 sav uzsisakyti kad parvestu ir jokiu problemu nebus mirksiukas.gif
man balandzio 5-tai dienai parves bigsmile.gif tai rugseji nebus problemu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2008 02 26, 23:39)
reikia pries 3-4 sav uzsisakyti kad parvestu ir jokiu problemu nebus  mirksiukas.gif
man balandzio 5-tai dienai parves  bigsmile.gif  tai rugseji nebus problemu  rolleyes.gif

o kuriame geliu salone Vilniuje uzsakinejat kalijas? mat as noriu oranziniu, tai net nelabai zinau i kuri salona kreiptis ir kokios mazdaug ju kainos... g.gif
Atsakyti
Buvau jau nusižiūrėjus rožinę puokštę, bet suknelę išsirinkau ne baltą, o balintos kavos spalvos su auksiniu atspalviu. Kaip manot kokios spalvos gėlės tiktų prie tokios suknelės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 28 vasario 2008 - 07:46
QUOTE(Monikutė @ 2008 02 28, 07:33)
Buvau jau nusižiūrėjus rožinę puokštę, bet suknelę išsirinkau ne baltą, o balintos kavos spalvos su auksiniu atspalviu. Kaip manot kokios spalvos gėlės tiktų prie tokios suknelės?

as manau kad tiktu baltos spalvos 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amutex @ 2008 02 25, 21:53)

Viau kokia graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 02 28, 08:33)

pvz tiktu bordo spalvos kalijos arba rozytes bigsmile.gif

nors mano suknele bus sampano spalvos o kalijos baltos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodabagyra: 28 vasario 2008 - 11:58
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 02 28, 08:33)

mano suknelė šampaninė, renkuosi šampanines rožes su violetinėm kalijom ax.gif
Atsakyti