Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

gal kuri nuotaka zada teketi su raudona puokstyte ir turi graziu pavyzdziu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 02 21, 20:33)
kalijos geriau atrodo be zalumos ax.gif

pritariu.. as irgi kalijas be zalumos bandysiu komponuoti... viena puokste buvo is kaliju ir tarp ju dar idetos baltos mazytes gelytes (lyg su perliukais viduriukuose) tai man graziai atrode... idomu kaip prie oranziniu kaliju tos gelytes atrodytu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyyte @ 2008 02 25, 13:23)
pritariu.. as irgi kalijas be zalumos bandysiu komponuoti... viena puokste buvo is kaliju ir tarp ju dar idetos baltos mazytes gelytes (lyg su perliukais viduriukuose) tai man graziai atrode... idomu kaip prie oranziniu kaliju tos gelytes atrodytu...  g.gif

manau, kad prie oranziniu kaliju baltos gelytes netiks ax.gif
Atsakyti
Merginos gal zinote,floriste Vilniuje,kuri padarytu puokstes ,bet yra niunasas vienas.....geles(rozes ) turesiu pati...puoksciu reikia maziausiai 3 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 25 vasario 2008 - 13:54
Na mano puokste irgi buvo pusiau is kaliju, bet buvo su zaluma ir labai gerai atrode..Tiesa, dar buvo ikomponuota ir roziu bei orchideju.. rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai grazios puokstes is tulpiu, tik idomu ar jos issilaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 02 25, 13:29)
manau, kad prie oranziniu kaliju baltos gelytes netiks ax.gif

gali buti... ax.gif
tikriauisiai paliksiu vienas oranzines kalijas ir kota apsuksiu placiu gelsvai samanines splavos kaspinu... g.gif mazdaug isivaizduoju kaip atrodys, tik kad sunku apibudint biggrin.gif o fotkiu dar ikelti neduoda ax.gif
Atsakyti
nu va..turiu nuotraukyte su puokste, kuria planuoju vestuvems darytis... ji is paukstpieniu..tik ko tais man neleidzia jos ikelti ..nors foto nedidele tik 33 kb ... schmoll.gif
Atsakyti

tai jus idekit nuorodas, o ne foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 02 25, 21:15)
tai jus idekit nuorodas, o ne foto mirksiukas.gif

nu tuoj pasirodysiu kaip kokia ....bet kaip tai padaryti unsure.gif ? as turiu foto... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovelyvixen @ 2008 02 25, 20:56)
nu tuoj pasirodysiu kaip kokia ....bet kaip tai padaryti  unsure.gif ? as turiu foto...  doh.gif

tai gali pvz. i www.fotki.com ikelt ir idet cia nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 02 25, 21:58)
tai gali pvz. i www.fotki.com ikelt ir idet cia nuoroda mirksiukas.gif

bandau darau smile.gif ax.gif

http://public.fotki..../nuotaka11.html
Atsakyti