Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

as tai noreciau puokstes vien tik is Paukštapieniu skėtiniu (Ornithogalum mbellatum) 4u.gif

gal kas turejo? ax.gif

Atsakyti
o salonuose is tu gelyciu daro puokstes, gal koki pvz. idetum?ar jos brangios?
Atsakyti
mano puokste bus is leliju,na taip man tos geles patinka,man jos paprastos ir tuo paciu puosnios,tokiu man ir reikia didziajai dienai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2008 02 24, 12:24)
mano puokste bus is leliju,na taip man tos geles patinka,man jos paprastos ir tuo paciu puosnios,tokiu man ir reikia didziajai dienai ax.gif

Man lelijos irgi labai labai gražu wub.gif tokios karališkos gėlės. Tik nepamišk, kad turėdama jų puokštelę turėsi labai saugotis, kad lelijų geltoni viduriukai neišteptų suknelės. Be to, jos netinka toms nuotakoms, kurios negali pakęsti aštrių kvapų.
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 02 24, 11:51)
Man lelijos irgi labai labai gražu  wub.gif tokios karališkos gėlės. Tik nepamišk, kad turėdama jų puokštelę turėsi labai saugotis, kad lelijų geltoni viduriukai neišteptų suknelės. Be to, jos netinka toms nuotakoms, kurios negali pakęsti aštrių kvapų.

nebus jokiu astriu kvapu,nes kai snekejau su savo floriste ji man dave leijas ir jokio kvapo nebuvo,dabar jas su kazkuo apipucia smile.gif o to viduriuko tai reiks pasisaugot,bet verta,nes geles man labai grazios wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lovelyvixen @ 2008 02 24, 09:59)
as tai noreciau puokstes vien tik is  Paukštapieniu skėtiniu (Ornithogalum mbellatum)  4u.gif

gal kas turejo?  ax.gif

http://www_odla_nu/g...rnithogalum.jpg
o cia sitos gelytes? kazkaip ne itin patvarios man atrodo. Nors gelytem i atlapus tai grazu 4u.gif
Atsakyti

jo sitos..bet kai ju daug vienoje vietoje tai ziauriai graziai ir paprastai atrodo... tokia gaivi puokste 4u.gif turiu pvz (darbe)..galesiu ryt pabandyt imesti... rolleyes.gif

del siu geliu puoksciu darymo salonuose tai net nzn...bet gi kas siais laikais neimanoma mirksiukas.gif bet jau man manoji floriste pazadejo padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2008 02 24, 14:44)
nebus jokiu astriu kvapu,nes kai snekejau su savo floriste ji man dave leijas ir jokio kvapo nebuvo,dabar jas su kazkuo apipucia smile.gif o to viduriuko tai reiks pasisaugot,bet verta,nes geles man labai grazios wub.gif

siūlau tą geltoną lelijų viduriuką visai nuimti(mačiau kai nuima ir tikrai vis teik gražiai atrodo), nes tikrai neprisaugosit. o po to lieka tokie bjaurūs geltoni plėmai. Man taip buvo nutikę, kai gavau dovanų gražią lelijų puokštę..tai paskui nuotraukose teko dankstyti vieną šoną, nes jis buvo visas geltonas. O prisaugoti neprisaugosit, juk nesinori visą dieną galvoti apie tai, kad reikia nepamiršti neprigalusti puokštės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 02 24, 16:47)
siūlau  tą geltoną lelijų viduriuką visai nuimti(mačiau kai nuima ir tikrai vis teik gražiai atrodo), nes tikrai neprisaugosit. o po to lieka tokie bjaurūs geltoni plėmai. Man taip buvo nutikę, kai gavau dovanų gražią lelijų puokštę..tai paskui nuotraukose teko dankstyti vieną šoną, nes jis buvo visas geltonas. O prisaugoti neprisaugosit, juk nesinori visą dieną galvoti apie tai, kad reikia nepamiršti neprigalusti puokštės mirksiukas.gif

cia gera patarima pasakiai,aciu 4u.gif reiks paprasyti kad man parodytu kaip atrodo be viduriuku smile.gif
Atsakyti
o va as dar turiu tokia beda, mano jaunikis turi sienlige ir negali pakesti ziedadulkiu, todel renkuosi kalijas, nes geliu kurios neturi ziedadulkiu pasirinkimas menkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovelyvixen @ 2008 02 24, 18:38)
jo sitos..bet kai ju daug vienoje vietoje tai ziauriai graziai ir paprastai atrodo... tokia gaivi puokste  4u.gif turiu pvz (darbe)..galesiu ryt pabandyt imesti... rolleyes.gif
del siu geliu puoksciu darymo salonuose tai net nzn...bet gi kas siais laikais neimanoma  mirksiukas.gif  bet jau man manoji floriste pazadejo padaryti  blush2.gif

geri laikai, kai viskas imanoma. Situo jie man ir patinka smile.gif Lauksiu nuotraukytes, nes tikrai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti