Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ausryte @ 2008 02 19, 20:20)
Kieme auga rožinės, baltos ir žalsvos hortenzijos. Dekoratyvinės vazonėliuose būna ir žydros

nebutinai vazoneliuose.. galima zydra hortenzija pasidaryt is baltos.. jeigu gelezies duosit zemei.. o jeigu baltai duosit kalkes.. na zeme pakalkinsit tai ji rozines spalvos bus.. 4u.gif
[/quote]

aciu, nieko nenusimanau apie geles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 19, 18:26)
va kokios tos austomos   mirksiukas.gif

[/img]

grazios, aciu 4u.gif o siaip tai man jos puokstytese, kai ju daug, visai kaip ir i rozes panasios g.gif
Na bet jau groziu tai jus cia per vakar pridejot rolleyes.gif kai jau rinksiuos, bus sunku ir issirinkti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paliulaite: 20 vasario 2008 - 08:46
QUOTE(ausryte @ 2008 02 19, 20:20)
Tai kad šioje puokštėje neįmatau nei vienos eustomos blink.gif Tik rožes ir frezijas mastau.gif

atsiprasau, kazkaip ivedziau toki pavadinima ir ismete man sia geles, o apie jas nieko nenusimanau blush2.gif blush2.gif blush2.gif atsiprasau jei suklaidinau
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2008 02 20, 00:41)
Pykit nepykit merginos, bet man butent kalijos kazkaip visada primena laidotuves, kazkaip uzsimerkiu ir matau kaip ju ziedus kapuose kazkodel vasku aptasko, matyt nuo vaikystes prisimenu, man is ties su jomis yra graziu puoksciu, bet vat is kazkur islikes man toks vaizdas atminty ir todel savo vestuvems ju nenorejau, nors pati mama man sake kad tai butent vestuviu gele, o siaip manau kad kazkuri cia teisingai pasake, ka augina, ta ir nesa i laidotuves ir lygiai taip pat i vestuves, nera geliu skirstymo, tik tam tikri savo susikurti stereotipai  smile.gif

turbut cia tuos stereotipus kazkas labai stipriai tau ikale i galva smile.gif Nrpyk, juokauju. Kiekvienas turime savo nuomone- todel valio, kad esame tokios skirtingos, skirtingi ir skoniai.....Tik isivaizduokime, kas butu, jei visoms patiktu tas pats: geles, spalvos, sukneles, vyras.... smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
čia eustomų puokštelė, kur žadėjau mirksiukas.gif kažkas sakė,kad jos lepios ir trapios gėlytės
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2008 02 20, 19:24)
čia eustomų puokštelė, kur žadėjau mirksiukas.gif kažkas sakė,kad jos lepios ir trapios gėlytės

čia ne eustomos schmoll.gif čia plukės (ang. anemone) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 02 20, 22:03)
čia ne eustomos  schmoll.gif čia plukės (ang. anemone) mirksiukas.gif

Idek, Ausryte, eustomas, kad paziuretu visi kaip jos atrodo... 4u.gif
Atsakyti
taigi cia buvo labai daug puoksciu su tom gelytem- eustromom
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 02 19, 20:26)
Va mergaitės kaip atrodo eustomos

user posted image

čia keletas puokštelių su jomis

Eustomos

37 puslapyje buvau parašiusi šią žinutę... mastau.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 02 20, 23:12)

Labai grazios visos puokstytes thumbup.gif clap.gif
Bet pati dar kazkaip neapisprendziu is vis kokia piuokste reiks darytis g.gif g.gif g.gif Nezinau nei pagal ka rinktis nei prie ko derint g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 21, 10:23)
Labai grazios visos puokstytes thumbup.gif  clap.gif
Bet pati dar kazkaip neapisprendziu is vis kokia piuokste reiks darytis g.gif  g.gif  g.gif Nezinau nei pagal ka rinktis nei prie ko derint  g.gif  doh.gif

viskas cia grazu rolleyes.gif
derinti, manau, kai ateis laikas ir suderinsi. Dabar dar ideju gaudykis (kaip ir dauguma is musu) ir pliusus minusus deliok mirksiukas.gif
Atsakyti