Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

ir dar norejau jusu mergytes paklausti, ar kalijos nera labai lepios geles?
as iskes jos visa diena? g.gif tikiuosi vakare gryzus i sventimo vieta puokste nebus aplepus.... doh.gif
gal jau kurios is jusu atsvente vestuves su kaliju puokste? kaip gelytes issilaike?
Atsakyti
QUOTE(justyyte @ 2008 02 19, 20:09)
as iskes jos visa diena?  g.gif tikiuosi vakare gryzus i sventimo vieta puokste nebus aplepus....  doh.gif
gal jau kurios is jusu atsvente vestuves su kaliju puokste? kaip gelytes issilaike?

kiek esu girdėjusi, tai jos gerai laikosi mirksiukas.gif
Papildyta:
o kalijos tikrai ne laidotuviu geles- cia didziausia nesamone
[/quote

jei neklystu tai Kinijoj ji laikoma vestuvių gele ir šiaip laime nešanti.čia nuo senų laikų liko, o ką augino namie tą ir nešdavo į laidotuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 19, 17:26)
va kokios tos austomos  mirksiukas.gif

user posted image

Tai kad šioje puokštėje neįmatau nei vienos eustomos blink.gif Tik rožes ir frezijas mastau.gif

QUOTE(justyyte @ 2008 02 19, 19:09)
as iskes jos visa diena?  g.gif tikiuosi vakare gryzus i sventimo vieta puokste nebus aplepus....  doh.gif

Kalijos - vienos patvariausių gėlių nuleipimo klausimu. Tačiau jeigu kažkaip pažeisit žiedą, toje vietoje paruduos.
Atsakyti
na man taip pt labai grazu kalijos bet kazkas man sake kad ziedas 6-7 lt cia teisybe? as tai savo puokstei renkuosi tarp dvieju:kaliju ir orchideju...tik jokiu budu ne roziu nes jos tokios man nuobodzios ax.gif
Atsakyti
[quote=ausryte,2008 02 19, 20:20]
Tai kad šioje puokštėje neįmatau nei vienos eustomos blink.gif Tik rožes ir frezijas mastau.gif
na , ir aš čia jų nepastebėjau, dabar neturiu, bet galėsiu įdėti puokštelę su eustomom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ispaikyta @ 2008 02 19, 20:23)
na man taip pt labai grazu kalijos bet kazkas man sake kad ziedas 6-7 lt cia teisybe? as tai savo puokstei renkuosi tarp dvieju:kaliju ir orchideju...tik jokiu budu ne roziu nes jos tokios man nuobodzios ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va mergaitės kaip atrodo eustomos

user posted image

čia keletas puokštelių su jomis

Eustomos
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 02 19, 21:26)
Va mergaitės kaip atrodo eustomos

user posted image

čia keletas puokštelių su jomis

Eustomos

mergaites,gal kuri koki gera puslapeli su orchideju puokstelem turit ax.gif
Atsakyti
tai super tada jei jos ilgai laikosi thumbup.gif beliko man dabar tik oranzines spalvos jas rasti g.gif
beje jei jau kalbant apie visus tuos prietarus ir zababonus, tai esu girdejus, jog nuotakos puokstes geles turi buti be spygliu... bigsmile.gif tai ka tuomet kalbet apie nuotaku puokstes is rozyciu?? biggrin.gif irgi turetume atsisakyti tu geliu?... biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums tokios?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 02 19, 20:30)
mergaites,gal kuri koki gera puslapeli su orchideju puokstelem turit ax.gif

Prašom Orchidėjos
Atsakyti
ax.gif prašom
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
o man ši wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar puokštelių