Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(pantera83 @ 2008 02 18, 13:14)

aciu, Pantera83, kazkas panasaus. Reikes dar su floriste pasitarti ir padirbeti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 18, 15:34)
Sveikos planuotojos,  mano svente jau praejo, as tai visada svajojau apie kaljas, mano kalijos buvo baltos, o pamergytem ir pabroliukam (isegti i kostiumus) buvau uzsakius po 1 ziedeli geltonos kalijos. Atrode  thumbup.gif  neisivaizdavau, kad taip sauniai bus, bet mano lukescius atlygino su kaupu

as ir apie kalijas galvoju ax.gif .... tik nebaltas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2008 02 18, 17:53)
as ir apie kalijas galvoju ax.gif .... tik nebaltas blush2.gif

Cia nemazai buvo nuotrauku su tamsiai raudonomis kalijomis- super.....
Atsakyti
ir asmastau apie baltas kalijas ,tik kartu su rozem...Noriu is koiu triju kaliju ir keliu rozyciu...o pamergems tada is vienos rozes...
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 18, 15:34)
Sveikos planuotojos,  mano svente jau praejo, as tai visada svajojau apie kaljas, mano kalijos buvo baltos, o pamergytem ir pabroliukam (isegti i kostiumus) buvau uzsakius po 1 ziedeli geltonos kalijos. Atrode  thumbup.gif  neisivaizdavau, kad taip sauniai bus, bet mano lukescius atlygino su kaupu

na as noreciau sau irgi kaliju puokstes, bet oranziniu, o pamergems ir pabroliams uzsakyciau baltas, o gal ir geltonas, dar nzn... g.gif
butu labai smalsu pamatyti kaip kalijos atrodo po viena ziedeli, gal galetum imesti nuotraukele pasiziureti kaip atrode tavo poru puoksteles? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 02 18, 23:40)
ir asmastau apie baltas kalijas ,tik kartu su rozem...Noriu is koiu triju kaliju ir keliu rozyciu...o pamergems tada is vienos rozes...

Prisidedu pire baltu kaliju gerbeju wub.gif thumbup.gif Uzsiminiau MB, o jo draugas nugirdes pasake, jog kalijos - laidotuviu geles. Net pasimeciau doh.gif
Atsakyti
Mane tai nervina kai visokie draugai kisasi ir aiskina, ka ir kaip daryti vestuvems gun_bandana.gif va manajam draugas taip pat pripasakoja visokiu nesamoniu, tai paskui kol atsigauna jis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 02 19, 18:09)
Mane tai nervina kai visokie draugai kisasi ir aiskina, ka ir kaip daryti vestuvems gun_bandana.gif  va manajam draugas taip pat pripasakoja visokiu nesamoniu, tai paskui kol atsigauna jis  doh.gif

na bet ir klausosi visokiu draugu jusu B lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

MB papuosimasm nekreipia demesio as parodau ir jis pasko savo nuomone, na gal mes neturim tokiu visaziniu draugu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kalijos tikrai ne laidotuviu geles- cia didziausia nesamone
Atsakyti
Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 17, 11:57)
o kas tos austomos?  g.gif

va kokios tos austomos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 19, 18:26)
va kokios tos eustomos  mirksiukas.gif

pataisiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 19 vasario 2008 - 18:30
na zinokit as irgi netikiu tom nesamonem, jog kalijos laidotuviu geles schmoll.gif tai ne tik kalijos per laidotuves dedamos i vainikus, bet ir visokios chrizantemos, kad ir tos pacios rozes ar gerberos, tai negi ir tas geles turim nurasyti jau prie laidotuviu geliu???... doh.gif nesamone... kam grazu, tas pasiranka tokias geles, kokios patinka mirksiukas.gif
as asmeniskai ieskau oranziniu kaliju...prisisvaigau del tokios spalvos ju wub.gif
Atsakyti