Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(wioletukas @ 2008 02 16, 22:38)
Oi kiek jūs čia grožybių pridėjusios. Aš sugalvojau, kad noriu puokštės iš baltų frezijų, vos rausvų tulpių ir austomų.

o kas tos austomos? g.gif
Atsakyti
Kai jus pacios darotes sau puoksteles tai ar naudojate oaze ar tiesiog risate i glebi ir viskas, nes as turiu ta oaze su stoveliu, bet idomu kaip ten laikos tos susmeigtos gelytes ar nepabegs kartais? O savo pameregem darysiu rankinukus. Turiu per valentino diena nusipirkus is rimi sirdeles karkasa is metaliniu vielu su rankenele (ji tokia turine o ne plokscia)ir galvoju apsukti baltos spalvos plausu (tokie kaip siulai susivele), prismeigti baltu dirbtiniu ramuniu, kad graziai sirdele isformuotu, paskui visa apsukti sidabrine vielyte su karoliukais ir laukti tos dienos. Is vakaro pabroliukams ir MB padarau keliu ziedeliu atlapeliu puosmenas. Ryte pasidarau sau ramuniu puokste, o pamergem i rankinukus tik ismeigiu po grazia gerbera (su kapsule vandens) persikines spalvos kaip ir ju sukneles ir pirmyn !!!! Sutaupau daug ir malonumas man tokius reikaliukus daryti superinis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 17, 12:12)
Kai jus pacios darotes sau puoksteles tai ar naudojate oaze ar tiesiog risate i glebi ir viskas, nes as turiu ta oaze su stoveliu, bet idomu kaip ten laikos tos susmeigtos gelytes ar nepabegs kartais? O savo pameregem darysiu rankinukus. Turiu per valentino diena nusipirkus is rimi sirdeles karkasa is metaliniu vielu su rankenele (ji tokia turine o ne plokscia)ir galvoju apsukti baltos spalvos plausu (tokie kaip siulai susivele), prismeigti baltu dirbtiniu ramuniu, kad graziai sirdele isformuotu, paskui visa apsukti sidabrine vielyte su karoliukais ir laukti tos dienos. Is vakaro pabroliukams ir MB padarau keliu ziedeliu atlapeliu puosmenas. Ryte pasidarau sau ramuniu puokste, o pamergem i rankinukus tik ismeigiu po grazia gerbera (su kapsule vandens) persikines spalvos kaip ir ju sukneles ir pirmyn !!!! Sutaupau daug ir malonumas man tokius reikaliukus daryti  superinis.  thumbup.gif

tikrai faina, kad sau pati ketini darytis puokstytes thumbup.gif bet man idomiai skamba (dar idomiau - kazin kaip atrodys) dirbtines ramunes su gyva gerbera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2008 02 17, 12:36)
tikrai faina, kad sau pati ketini darytis puokstytes  thumbup.gif  bet man idomiai skamba (dar idomiau - kazin kaip atrodys) dirbtines ramunes su gyva gerbera? g.gif

Geras klausimas g.gif Bet jei ramunes smulkios, tai gal ir nieko... g.gif
Atsakyti
koki geliu salona galetumeti rekomenduoti kaune savo puokstei, svocios bei pamergiu puostems daryti, taip pat masinos puosimui... aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2008 02 17, 12:36)
tikrai faina, kad sau pati ketini darytis puokstytes  thumbup.gif  bet man idomiai skamba (dar idomiau - kazin kaip atrodys) dirbtines ramunes su gyva gerbera? g.gif

Dirbtines ramunes bus "apibintuotos" vielyte sidabrine su karoliukais todel ju isesmes nesimatys tikros jos ar dirbtines, o visas demesys bus tik i vienintele dideliu ziedu gerbera. Esu pirkusi knyga "555 dekoravimo augalais idejos" ir ten prisizurejau kaip pigiai ir graziai galima pasipuosti vestuves, ir butent ten maciau kaip derinami tokie variantai tarp dirbtiniu ir gyvu geliu, kiausiniu lukstai, plunksnos, skarbonkes, kalediniai zaisliukai, uogos ir dar bala zino kiek visokiu keistenybiu be tviskas atrodo labai graziai. Nu aisku kaiusiniu lukstu vestuvuneje puoksteje pritaikyti nesiruosiu bet kazka panaudot radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 18 vasario 2008 - 10:07
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 18, 10:54)
Dirbtines ramunes bus "apibintuotos" vielyte sidabrine su karoliukais todel ju isesmes nesimatys tikros jos ar dirbtines, o visas demesys bus tik i vienintele dideliu ziedu gerbera. Esu pirkusi knyga "555 dekoravimo augalais idejos" ir ten prisizurejau kaip pigiai ir graziai galima pasipuosti vestuves, ir butent ten maciau kaip derinami tokie variantai tarp dirbtiniu ir gyvu geliu, kiausiniu lukstai, plunksnos, skarbonkes, kalediniai zaisliukai, uogos ir dar bala zino kiek visokiu keistenybiu be tviskas atrodo labai graziai. Nu aisku kaiusiniu lukstu vestuvuneje puoksteje pritaikyti nesiruosiu bet kazka panaudot radau

kas iesko, tas randa thumbup.gif o as tada lauksiu nuotraukyciu, kaip ten tau isejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Oij, kiek daug graziu puoksteliu prisiziurejau, ir idomiu ideju prisigaudziau. Anksciau turejau viena vizija, kokios noriu puokstes, dabar ji pas mane pasikeite. smile.gif
Na kaip bus man ten- pamatysiu, bet noriu kazkokios idomios. Kazkada esu maciusi per telika puokstele, tokia kaip karoliai- rodos is orchideju,- kaip buna zinote tokie kaklo papuosalai Havajuose? Gal kas kur matete tokia puokstele?
Labai taip fainiai atrodo, nesiesi per pus sulenkta, kai veliau iseini sokti- gali ir jaunikiui ant kaklo uzdeti, o gal ir sau- jei prie sukneles tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 18, 10:54)

tikrai -kas iesko, tas randa thumbup.gif lauxim rezultato vaizdelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 18, 12:10)
Oij, kiek daug graziu puoksteliu prisiziurejau, ir idomiu ideju prisigaudziau. Anksciau turejau viena vizija, kokios noriu puokstes, dabar ji pas mane pasikeite. smile.gif
Na kaip bus man ten- pamatysiu, bet noriu kazkokios idomios. Kazkada esu maciusi per telika puokstele, tokia kaip karoliai- rodos is orchideju,- kaip buna zinote tokie kaklo papuosalai Havajuose? Gal kas kur matete tokia puokstele?

keleta gali pamatyti cia: http://www.romanticb...togallery2.html 4u.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos, mano svente jau praejo, as tai visada svajojau apie kaljas, mano kalijos buvo baltos, o pamergytem ir pabroliukam (isegti i kostiumus) buvau uzsakius po 1 ziedeli geltonos kalijos. Atrode thumbup.gif neisivaizdavau, kad taip sauniai bus, bet mano lukescius atlygino su kaupu

Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 18, 14:34)
Sveikos planuotojos,  mano svente jau praejo, as tai visada svajojau apie kaljas, mano kalijos buvo baltos, o pamergytem ir pabroliukam (isegti i kostiumus) buvau uzsakius po 1 ziedeli geltonos kalijos. Atrode  thumbup.gif  neisivaizdavau, kad taip sauniai bus, bet mano lukescius atlygino su kaupu

Labai graziai atrode tavo puokste wub.gif
Atsakyti