Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(paliulaite @ 2008 02 14, 15:27)
O as dar viena puokste sugalvojau!!! Kadangi mano dienai jau bus tulpes nuzydeje, tai kaip tik bus daaaaauuuug narcizu  thumbup.gif  zinot, tie tokie balti, nedidukai, ilgais koteliais, o viduriuko krastelis vos vos raudonas. Daug ju ir perristi kokiu kaspineliu  rolleyes.gif

tie narcizai vadinami sengadyniais, na senovinai. man jie irgi wub.gif as labai noriu jais puosti baznycia labai . o siaip ta puokstyte bus thumbup.gif
o kada tavo vestuves ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Arfeja @ 2008 02 12, 17:30)
As tai noreciau netradicines, sketuko formos arba veduokles formos, man tai yra labai grazu  wub.gif  blush2.gif
Papildyta:
O cia vat veduokles formos, bet gelyciu noreciau kitokiu atspalviu  wub.gif

o man pasakojo kad viena nuotaka pasidare puokste burbula su kaspiniuku, na kazkas panasaus i ta sketuka. ir jai nukrito tas burbulas. sake, kad bande taisyt bet nieko neisejo, ir baisiausiai suvargo su ta puokste. tai darant tikrai reikia pasverti visus kriterijus, o ta diena tikrai norisi kad butu patogu. kartais orginalumas gali nuvilti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 14, 16:46)
tie narcizai vadinami sengadyniais, na senovinai. man jie irgi  wub.gif  as labai noriu jais puosti baznycia labai . o siaip ta puokstyte bus  thumbup.gif
o kada tavo vestuves ?  g.gif
[

O apie baznycia as nepagalvojau net... Bet jau dabar pagalvosiu smile.gif Aciu wink.gif
O vestuves geguzes 31..
Atsakyti
Gal,mergytes,kur matete ramuniu puokstyciu?Narsau visur nu niekur nerandu kokiu pavyzdeliu nors tu ka g.gif
Jei kuri kur uzmatytumet ikelkit mirksiukas.gif Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 14, 16:57)
O apie baznycia as nepagalvojau net... Bet jau dabar pagalvosiu smile.gif Aciu wink.gif
O vestuves geguzes 31..

geras mano ta pacia diena bigsmile.gif ir lygiai tai pat maniau viska daryti su narcizais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialia:): 14 vasario 2008 - 16:44
QUOTE(deimi @ 2008 02 14, 17:27)
Gal,mergytes,kur matete ramuniu puokstyciu?Narsau visur nu niekur nerandu kokiu pavyzdeliu nors tu ka  g.gif
Jei kuri kur uzmatytumet ikelkit  mirksiukas.gif Is anksto dekoju  4u.gif

čia tik tiek aš turėjau iš ramunių 4u.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
dar kelios
Papildyta:
wub.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2008 02 14, 18:27)
Gal,mergytes,kur matete ramuniu puokstyciu?Narsau visur nu niekur nerandu kokiu pavyzdeliu nors tu ka  g.gif

Va tokia dar galima is visokiu gelyciu: puokste. Labai lengvute ir romantiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2008 02 14, 18:16)
čia tik tiek aš turėjau iš ramunių 4u.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
dar kelios
Papildyta:
wub.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
ax.gif

Kaip grazu wub.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 14, 17:44)
geras mano ta pacia diena  bigsmile.gif  ir lygiai tai pat maniau viska daryti su narcizais.

Kaip smagu rasti ta pacia diena besituokinaciu smile.gif O narcizai irgi nebus dar nuzydeje? g.gif Vel susimasciau...
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 15, 10:13)
Kaip smagu rasti ta pacia diena besituokinaciu  smile.gif  O narcizai irgi nebus dar nuzydeje?  g.gif  Vel susimasciau...

as tai irgi susimasciau del narcizu, nes kai pakalbejau su viena panele, kuri man dekoracijas pades daryti tai sake, kad gali nebebut ju. bet tie baltieji jie veliau zydi g.gif ai jei bus tai bus nebus reiks kazka ziuret panasau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2008 02 14, 16:27)

Čia kelias rasi 4u.gif

Ramunės
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 15, 11:19)
as tai irgi susimasciau del narcizu, nes kai pakalbejau su viena panele, kuri man dekoracijas pades daryti tai sake, kad gali nebebut ju. bet tie baltieji jie veliau zydi  g.gif  ai jei bus tai bus nebus reiks kazka ziuret panasau  mirksiukas.gif

Tada rinksiuos ir as ramunes (jei jos JAU zydes). Bet tas laukines... O jei ne, tai tada pirniu prisiskinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kiek jūs čia grožybių pridėjusios. Aš sugalvojau, kad noriu puokštės iš baltų frezijų, vos rausvų tulpių ir austomų.
Atsakyti