Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(justyyte @ 2008 02 12, 19:08)
as tey prisiziurejau puoksciu ivairiu ivairiausiu ir man taip istrigo atminty oranzines kalijos...  blush2.gif noriu noriu noriu vestuvines puokstes is oranziniu kaliju...  wub.gif  wub.gif  wub.gif
gal jus mergytes zinot, kuriam geliu salone teirautis ju? idomu ar bais brangiai gautusi?

as tai girdejau, kad jas dazo smile.gif
Atsakyti
man ir labai grazu thumbup.gif galvoju ar tulpes ar frezijas g.gif jei issirinksiu frezijas, tai sakau gal baltas su gelsvom maisyt prie sukneles, kad tiktu, nes mano ir sampanine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 02 14, 11:20)
man ir labai grazu thumbup.gif galvoju ar tulpes ar frezijas g.gif jei issirinksiu frezijas, tai sakau gal baltas su gelsvom maisyt prie sukneles, kad tiktu, nes mano ir sampanine smile.gif

o kaip tau šampaninės rožės su kažkokios spalvos frezijom? Man gražu wub.gif
Atsakyti
gražu, bet aš norėčiau šviesesnės puokštelės, dar galvoju apie kažkokias rausvas gėlytes
Atsakyti

QUOTE(arune.s @ 2008 02 13, 21:19)
man labai gražios puokštės su baltomis frezijomis, bet baisu kad netiks prie šampaninės spalvos suknelės.
o dar, gal žinot kokios puokštelių su frezijomis kainos?

Jei viena frezija kainuoja 2-4 lt, +laikiklis ir kiti priedai. Kaina nebus labai maza mirksiukas.gif Freziju nemazai reikes, nebent su kitom gelem maisytu.

QUOTE(@milla@ @ 2008 02 13, 22:04)
as tai girdejau, kad jas dazo smile.gif

Kaliju tikrai nedazo. Naturaliu spalvu pasirinkimas didelis.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2008 02 14, 11:37)
o kaip tau šampaninės rožės su kažkokios spalvos frezijom? Man gražu  wub.gif

grazu, bet kazkaip roziu nenoriu rolleyes.gif
Atsakyti
O man kuri laika graziauisios geles yra BALTOS tulpes. Tad kol kas (jei nuomone nepasikeis) noreciau is baltu tulpiu puokstytes smile.gif
Atsakyti
As tai is roziu noriu 4u.gif
Atsakyti
as tai kaliju puostes noriu... smile.gif
Atsakyti
o aš nežinau frezijų ar kalijų puokštę rinktis, tai priklausys nuo suknelės blush2.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
nežinau, gal jau kas buvo įkelę šias puokštytes mirksiukas.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
wub.gif
Atsakyti
O as dar viena puokste sugalvojau!!! Kadangi mano dienai jau bus tulpes nuzydeje, tai kaip tik bus daaaaauuuug narcizu thumbup.gif zinot, tie tokie balti, nedidukai, ilgais koteliais, o viduriuko krastelis vos vos raudonas. Daug ju ir perristi kokiu kaspineliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2008 02 14, 13:19)
As tai is roziu noriu  4u.gif

Mano buvo is raudonu roziu smile.gif
Atsakyti