Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Medeiva @ 2008 02 04, 19:28)
Mano puokste buvo tokia: http://www.lpfoto.net/galerija.html#
Papildyta:
Neisejo tiesiogiai idet.Vienu zodziu ta is raudonu roziu pirmam lange.

Idomi smile.gif . Ir ziedukai taip keistai ziurisi ant kitu rolleyes.gif , dar neteko pas kitus tokiu pat matyti kaip ir musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2008 02 03, 22:06)
Mano puokste  smile.gif

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif Kazi, kokios tai gelytes?

Bent jau as issivaizduoju, kad baltu kaliju puokste butu panasi ir taip pat graziai atrodytu rolleyes.gif
Atsakyti
As tokiu radau

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

bet tokios labai noriu wub.gif

user posted image
Atsakyti
Jau ciakokiu graziu yra puoksciu ir tiek daug puslapiu, net nespajau dar visu apziureti, nusprendziau su jumis pasidalinti 4u.gif
http://www.wedflowers.ru/bride/
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2008 02 05, 18:10)
Koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kazi, kokios tai gelytes?

Bent jau as issivaizduoju, kad baltu kaliju puokste butu panasi ir taip pat graziai atrodytu  rolleyes.gif

Dekui 4u.gif . Gi kalijos cia, tik ne baltos smile.gif . As per savo vestuves spalvos norejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 06 vasario 2008 - 14:50
Po ilgų ieškojimų radau savo meilę, paprasta bet gražu 4u.gif

user posted image
Atsakyti

user posted image
[/quote]

viena forumietė tokią turėjo 4u.gif Man ji irgi labai graži wub.gif
Atsakyti
sveikos,

Labai ačiū už tiek daug įdomios informacijos, manau, kad jau išsirinkau savo būsimą puokštę.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 02 10, 00:07)
sveikos,

Labai ačiū už tiek daug įdomios informacijos, manau, kad jau išsirinkau savo būsimą puokštę.

na ir kokia issirinkai? ax.gif
Atsakyti
o as turbut pati darysiu sau puokste ax.gif , nes noriu kuklios su kalijom ir dar kokiom smulkiom gelytem ir perristos silkiniu kaspinu! ir pamergytm pati darysiu!
kadangi zinau ko noriu tai nesiruosiu geliu salonam 10kartu didesne kaina moketi!!
va tik su vyru gelytem gali buti problematiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 02 10, 01:58)
o as turbut pati darysiu sau puokste ax.gif  , nes noriu kuklios su kalijom ir dar kokiom smulkiom gelytem ir perristos silkiniu kaspinu! ir pamergytm pati darysiu!
kadangi zinau ko noriu tai nesiruosiu geliu salonam 10kartu didesne kaina moketi!!
va tik su vyru gelytem gali buti problematiska  doh.gif

as tai irgi neskubu su tais geliu salonais, nes savo mieste susipazinau su mergina kuri baigusi floristikos kursus tai ji man visuose papuosimuose sutiko padeti. tai kai susitiksiu pakalbesiu ir apie puokstes, nes mergaiciu bet kokiu atveju buciau parsiusi tik del pirslienes ir savo masciau mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=saulyteee,2008 02 06, 23:13]

user posted image
[/quote]

viena forumietė tokią turėjo 4u.gif Man ji irgi labai graži wub.gif
[/quote]
o kokios cia geles, gal zinot? 4u.gif
Atsakyti